- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ıykk-tatlicadiarzu-günayyyyydınnnlaaaarrrrrrr..
seda sayan abbamız tatile gridimi bilmiomda ben size zabah zabah gogulu gogulu öpücük yolluom.....
((ıyyyhh iğğğrennççç))
ne alaka nan karnınla onunulaa bu camların hepsiniz açıolarr....
alektrik yapıo..
karınım ağrıo çıkamıom lavabodan sonra yaaaaaaaaaaaaaa...
Yolladım minnoş hahaKız iki gündür deli gibi uykum yok sabahın yedisinde kalkıyorum maşallah sevdim bu halimi Sen naptın bebek?
Ayy demeDün gece bende ağlaya ağlaya uyuya kalmışım annem aklıma geldi başladım ağlamaya
Güzeldir Pasaklıcığım o sıkıntı etme gidince birde kek çırparsın tamamdır, kral:)
ressim.net var canım ordan yükleme yapılıo....
ne alaka nan karnınla onun
üşütsen belın mıçın ağrısa neyse
günaydın canım nasılsın bakalım:)Merhaba kızlar...
bendeki şansa bak ya
size adanın kurabiyesini koycaktım
2 gündür telefonla bluetooth u evde unutuyom şimdi aldım
buseferde resim.net çalışmadaymış :)))
hoşgeldin canım....ne kadarlık evlisin??günaydınn hanımlarrr,aranıza yeni geldim benimde hem işim hem eşim var,forumda mesajlarınızı okudum biraz valla çok becerekli hatunlarımız var,bilgileirnden faydalanmak lazıma.s.
Gülsüncüm naber?
merhabaaaa...
anaammm bihter abbanın fotosunu koymuş...
acısı daha yeni diniodu merhumun yaaa...
:gitme::gitme:
Resim Ykle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
al yavrımm burayı diom..
burası müsait...
günaydın canım nasılsın bakalım:)
ya dün bu patates tarifini kim vermişti yaa:)) ben dün akşam yaptım öyle top top olmadı benimkiler:))) bildiğin akışkan bişi oldu:))ama tadı süperdi:) gece 11 de yemek yedim bütün gece temizlik yaptım.tüller yıkandı camlar silindi.salonun mobilyalarının yerlerini değiştirdim.eşim geldi 12 de istemiyorum salona girip görsün kızıo mobilyalar ağır çekme dio.illa girdi söylenio güzelim zaten yoruluosun eve de geç geldin dinlenseydn ya dio:).
evet canım onlardan bahsediomadam aynı benden bahsedıyon haa
h geldın
nurdan pattes toplarından mı bahsedıon
valla saat 11:30 da artık gözlerim kapanıodu nasıl yoruldum anlatamam eşim geldiğinde yatak odasında tv izliodum ayağa kalkamadım.kumandaya bile zor basıodum yawf:))) bi uyumuşum sabah geç kaldım::)))ayy bu enerjiyi nerden buluyosun ya o saatte cam hemde bravo walla
ben türk malını izledimm oda uyumuşum yarısında...
tatlım nası etçem onuda anlat bacım ya sana zahmet:ecrin_bebek:
yapmadım daha yemek vardı evde annem hazır hale getirip buzluğa atmış bu akşam yaparım artık:))) bakalım nasıl olccekk:)İyiyim canım sağol sen nasılsın?
Enginarları naptın kaydirigubbakcemile3
temizlikten sonra salonun halini fotograf çekicektim makinanın pili bitti yawfayy bu enerjiyi nerden buluyosun ya o saatte cam hemde bravo walla
ben türk malını izledimm oda uyumuşum yarısında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?