Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günayyyyydınnnlaaaarrrrrrr..
seda sayan abbamız tatile gridimi bilmiomda ben size zabah zabah gogulu gogulu öpücük yolluom.....
((ıyyyhh iğğğrennççç))
ıykk-tatlicadiarzu-
ulaa bu camların hepsiniz açıolarr....
alektrik yapıo..
karınım ağrıo çıkamıom lavabodan sonra yaaaaaaaaaaaaaa...
ne alaka nan karnınla onun
üşütsen belın mıçın ağrısa neyse

bende işteym hacı
dur sunları yıyemde daha ayrıntılı yazam

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün
Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma
Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek
Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır...
Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

günaydınn hanımlarrr,aranıza yeni geldim benimde hem işim hem eşim var,forumda mesajlarınızı okudum biraz valla çok becerekli hatunlarımız var,bilgileirnden faydalanmak lazıma.s.
hoşgeldin canım....ne kadarlık evlisin??

Gülsüncüm naber?

iyilik ereğilim... yorgunum biraz... senden ne haber?? sen çalışmıyormusun yaaa...... ???

ya dün bu patates tarifini kim vermişti yaa:)) ben dün akşam yaptım öyle top top olmadı benimkiler:))) bildiğin akışkan bişi oldu:))ama tadı süperdi:) gece 11 de yemek yedim bütün gece temizlik yaptım.tüller yıkandı camlar silindi.salonun mobilyalarının yerlerini değiştirdim.eşim geldi 12 de istemiyorum salona girip görsün kızıo mobilyalar ağır çekme dio.illa girdi söylenio güzelim zaten yoruluosun eve de geç geldin dinlenseydn ya dio:).

ayy bu enerjiyi nerden buluyosun ya o saatte cam hemde bravo walla
ben türk malını izledimm oda uyumuşum yarısında...

ayy bu enerjiyi nerden buluyosun ya o saatte cam hemde bravo walla
ben türk malını izledimm oda uyumuşum yarısında...
valla saat 11:30 da artık gözlerim kapanıodu nasıl yoruldum anlatamam eşim geldiğinde yatak odasında tv izliodum ayağa kalkamadım.kumandaya bile zor basıodum yawf:))) bi uyumuşum sabah geç kaldım::)))

tatlım nası etçem onuda anlat bacım ya sana zahmet:ecrin_bebek:

canım herhangi bi gözat butonuna tıkla karşıdan yüklenecek dosyayı seç die bi pencere açılıo..
seç resmini sonra hemen yükle de..
o yükleme işlemini yapıo zaten...
sonra altta ilk çıkan linki buraya kopyala....
tete bukaaa

böcük libyananın tarifi gazozlu poğaça

ay kızlar yemeğe geliceklermiiiiiiş :gitme:
akşam aynı saatte işten çıkıyoruz onlarla bide çalıştıkları yer benim evime çok yakın benden önce kapıda olurlar :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…