Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

caspersy böcük
sağolun kızlar
eşimde az dinlen evde otgur dio sonra bakarsın dio ama ben evde oturamam en iyi ihtimalle 15 gün sonra işe başlamak istiyorum
iş görüşmelerim var ama bu sefer her işe atlamıcam seçici olucam
durumum da gayet ii çok şükür
düzgün bi iş bulurum inşallah tek isteğim bu...

nurom hoşgeldin..hayırlısı olsun cnm..işllh gönlüne göre bi iş bulursun..kapandı demi işyeri...

birsen noldu nen adama niye kızdın..
sen yine melodiye bakarak şanslısın bence annen hem bakıyo hem tatil yaptırıyo yawruna daha ne istiyosun...

canım bence ramazanı atlat öyle başla işee

inş tez zamanda maaşı dolgun, çalışma saatleri uygun, patronu anlayışlı bi iş bulursun

nuro kısss yaz da biraz keyiflenelimm barimmm tatlımmm.canım sıkkınnnnnnnnnnn

neden moralin bozuk anlamadım ki(((((
ama sıkmıcaksın canını bak herşeye öyle
hayat iki günlük herşey yoluna giriyor havalar bile bi düzeliyor bi kötüleşiyor insan hayatıda böyle
her zaman mutlu olunmuyor mutsuz günlerinin üstesinden geleceksin......
dizi çekeceksin tatil yapacaksın arada sırf fantazi olsun die kocanı kızarana kadar kızdıracaksın işte çatlaklıklar yapacaksın
sen ne kadar olumlu olursan o kadar hızlı değişir kötü günler

bırsen noldu anlatsana cnm:44:

nuroo sende ben gıbı sıkıyorsun hemen
çalışamaya alışmışız
durum ıyıyse seçicı olmak lazım ben gıbı dalmamak lazım
bu işi baya bı seçtıydım öncekılere dalmıştım zaten uzun sürelı olmuo öle olunca

ne yapıcam evde yapayalnız oturup
ama bende o hatayı yaptım ayrıldığım yere girerken aman iş olsun dedik girdik her hafta kapatçam kapatçam bu ne be
şimdi daha seçici olmayı düşünüyorum cnaım
inşallah bana uygun kurumsal bi yerde iş bulurum diyim ne diyimD

ınş. cnm
şartları önceden konuşmak lazım
aslında burdada benım saatler değiştı sonradan ama bişi demıom
o kadar ıyılık görüyoruz
nankör olmım

kızlarrrr az çok biliyouz bu sene kızımla bayağı ayrı kaldık.şimdi kızım annemle trabzon da ve 1 hafta durup dönücekler annem mecbur gitti orda tapu işlerimiz var falan nese kızımada bakıcak kimse olmadığı için mecbur götürdü.sevgili kaynanam başka şehirde oturuyo oda dün trabzon a gitti.malum onlar hersene 1 aya yakın memleketlerine giderler.şimdi annem c.tesi döncek ya kaynanam kocama demiş ki azra gelmesin ben alim onu benle kalsın.şöyleki zati ağustosun 6 babasıyla 10 günlüğüne göndericektim geçen hafta biletlerini aldım bana bu sene izin yok ya.eee annemde dönüş biletini aldı.gelicek annemle 1 hafta sonra babasıyla gidicek bende 1 hafta kızımı görmüş olcam .
Neymiş kaynanam diyoki çocuk perişan olmasın iyide zati uçakla gidip geliyor.1 hafta ben kızımla vakit geçireyim dimi eşim de babannesi istiyo kalsın ne olur diyo ben napim anlamıyolar işte anneyim ben pazar gece çarşaflarına sarılıp nasıl ağladım sabah işe geldim bişey mi oldu diyolar bana kolay mı ya bebeğimden ayrılmak .ahhh kızlarrr uzun oldu biraz bişe deyin bana akıl verin.

tamam babannesi özlemiş olabilir ama zati gelicek oraya dimi ama bide aç önce bana sor direk oğluna soruyor.bende akşam kızdım konuşmadım eşimle düzgünnn .yatıp uyudum zati yorulmuştum öle diyince bana tüm yorgunluğu unuttum yüreğime bi sızı düştü anlayın beni abartıyor muyum?

Son düzenleme:
birsencim sıkıntı yapacak bişi yok
çocuğunu özlemen gayet normal ama gittiği insanlar zaten güvenilir
özlemek başka bişi elbet özliceksin ama bu kadar keder etme kendine
annende kayınvalidende güvenilir ellerde bence bu kadar takma kafana...

kızlar ben kaçar eşim birazdan uyanır sabah yedide geldi eve yattı daha kalkmadı
şimdi uyanır kahvaltı hazırliiim sonra vın dışarı:))
hepinizi öpüyorum kızlar

birsencim sıkma tatlı canını
sen iyi bi annesin bunu unutma......

sağol tatlım sanada bol şanslar inş. istediğin gibi bir yer bulursun.

birsencim.. çok haklısın canım.. seni çok iyi anlıyorum, kızkardeşim bile 1 gün ayrı kalamıyor...
sen yine iyi idare ettin.. eşin ile güzelce konuş ve dayanamadığını söyle, eminim ki tatlı dil ile halledebilirisn..

babanesi kötü niyetle söylememiş...ama sen kendini niye bukdr kastın anlamadım istemiyosan istemiyosundur seni zorlayan olamaz heralde yawrun kınusunda..açar telefon dersin kaynanana anne 1 hafta daha yanımda dursun sonra nasıl olsa babasıyla gelcek diye..anlayışsız değillerdir okdrda yok vermem dicek hali yok ya..sen boşa kendini üzmüşsün cnm..hiç konuyu uzatma bence..
ama diğer taraftan bakabilirsen olaya o şekildede bak istersen gerçekten yawrun yollarda git gel telef olcaksa onuda düşünmen lazım ama üzülme bukdr hiçbişeye mecbur değilsin bence...

canım sohbete ortadan dalmış oldum ama bence çok haklısın nasıl okadar uzun görmeden yapıcaksın bence ara k.valideni anlat biliyorum anne sende istiyosun görmeyi ama ben çok kötüyüm hasta oldum görmeyince de işe gidemiycem böyle giderse de nasılsa uçakla gelicek de annenle gelsin bebişin

patıkkhe geldn

dünürümm

bırsen ne dıycem bılemedım ama bıraz daha sabretmen gerekecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…