canım sohbete ortadan dalmış oldum ama bence çok haklısın nasıl okadar uzun görmeden yapıcaksın bence ara k.valideni anlat biliyorum anne sende istiyosun görmeyi ama ben çok kötüyüm hasta oldum görmeyince de işe gidemiycem böyle giderse de nasılsa uçakla gelicek de annenle gelsin bebişin
ben geldiiiimmm :92:
balım kasdım çünkü yok dersem şimdi anasıyla önderdi de babannesine göndermedi olucak.
yolda telef olcak bişey yok zati uçak 1 saat falan sürüyo arabamızla gidiv havalimanından alcez okadar kolay.ve kaynanam kaç saatlik yolu arabasıyla gidicekti kızımıda götürmek istiyolardı buraya gelip alicaklardı.onların hesabı olmadı gelmediler.eeee kaç saat çocuk arabalarda perişan olmicak mıydı yani napılmak isteniyo bende anlamadım onun için gerildim.
birsencim anne olmadığımdan heralde çok anlayamayabilirim ama özlenir heralde haklısın..
ama şimdi kırılmadan nasıl söylenir bilemedim ben ,aranızdaki diyoloğa bağlı tabibirazda ,ben olsam pat tadanak derdimtabi bu bnm diyoloğum
birsencim anne olmadığımdan heralde çok anlayamayabilirim ama özlenir heralde haklısın..
ama şimdi kırılmadan nasıl söylenir bilemedim ben ,aranızdaki diyoloğa bağlı tabibirazda ,ben olsam pat tadanak derdimtabi bu bnm diyoloğum
patıkkhe geldn
dünürümm
bırsen ne dıycem bılemedım ama bıraz daha sabretmen gerekecek
cnm bence senin düşündüğün gibi düşünmiyecekler...dersin açık açık anne özledim 1 hafta daha göriyim diye..eminimki kötüye çekmezler bu düşünceni..sonuçta biz daha evlat sahibi olmadan hak veriyoz kayınvalidende anlar cnm..üzülme artık..
saol tatlım görüşün için bakalım napıcam .şimdi kızım orda birkaçgün daha olacağı için hemen karar vermicem akışına bırakıcam sonra yapılacağı yapıcam.şimdi amma büyüttün derler bu işi belkide ...
hoşgeldin patiğim özledik kıs seniiii
işte bende kayınvalidmle armız iyi olduğu için mesele büyüsün yada farklı yerlere çekilsin istemiyorum da pat diye olmaz kadın üzülebilir.yine eşimle halledip sorunu o yapsın gerekeni öle olcek.
evde olmadığımız için makineyi alamamıştık..az önce gidip aldık..burası akşamda getiririz dedi..
dedim gündüz derseniz almıcam :)
LC 8kg luk inşallah iyi çıkar beyaz eşyada biraz şans işi çünkü..
serviste yarın olmadı öbür gün gelicekmiş...
birsen sen göndermişsin çocuğunu ben göndermezdim. senin kv. aran iyi kırılmasın istiyorsun. o zaman eşin halledecek. birsen çok özledi ağalayıp duruyor zaten 1 hafta sonra size gelecek desin.
ben olsam hemen buraya geliyor diye çemkirirdim. ay seni çok iyi anlıyorum ben akşama kadar özlüyorum, seni düşünemiyorum.
bende bal gibi düşünüyorum cnm sıkma kendini yaababanesi kötü niyetle söylememiş...ama sen kendini niye bukdr kastın anlamadım istemiyosan istemiyosundur seni zorlayan olamaz heralde yawrun kınusunda..açar telefon dersin kaynanana anne 1 hafta daha yanımda dursun sonra nasıl olsa babasıyla gelcek diye..anlayışsız değillerdir okdrda yok vermem dicek hali yok ya..sen boşa kendini üzmüşsün cnm..hiç konuyu uzatma bence..
ama diğer taraftan bakabilirsen olaya o şekildede bak istersen gerçekten yawrun yollarda git gel telef olcaksa onuda düşünmen lazım ama üzülme bukdr hiçbişeye mecbur değilsin bence...
hoşgeldin canımmmm özledik seni :78:ben geldiiiimmm :92:
bende bal gibi düşünüyorum cnm sıkma kendini yaa
hoşgeldin canımmmm özledik seni :78:
badana yapmak bu kadar kolaysa banada uğrayıverin bebem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?