Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım kasdım çünkü yok dersem şimdi anasıyla önderdi de babannesine göndermedi olucak.
yolda telef olcak bişey yok zati uçak 1 saat falan sürüyo arabamızla gidiv havalimanından alcez okadar kolay.ve kaynanam kaç saatlik yolu arabasıyla gidicekti kızımıda götürmek istiyolardı buraya gelip alicaklardı.onların hesabı olmadı gelmediler.eeee kaç saat çocuk arabalarda perişan olmicak mıydı yani napılmak isteniyo bende anlamadım onun için gerildim.

Son düzenleme:
bayaaada kalabalığız

düğün derneğimizi yaptık

üstüne tatilde yaptım bikaç gün,çok eğlendik

üstüne ev badana boya toparla :)) bu arada rengi istediğimiz gibin olmadı bidaa yapıcaz işlerimiz azalsın :))

perşembeden itibarende haftasonuna kadar misafirim olcak,ev toplanmadı tam ama olsun napalım :) yabancı değiller zaten...

herkesler nasıl bakalım ...casper gecikmiş cnm hadi hayırlısı...baldan aldım haberini :!:

saol tatlım görüşün için bakalım napıcam .şimdi kızım orda birkaçgün daha olacağı için hemen karar vermicem akışına bırakıcam sonra yapılacağı yapıcam.şimdi amma büyüttün derler bu işi belkide ...

birsencim anne olmadığımdan heralde çok anlayamayabilirim ama özlenir heralde haklısın..

ama şimdi kırılmadan nasıl söylenir bilemedim ben ,aranızdaki diyoloğa bağlı tabibirazda ,ben olsam pat tadanak derdim tabi bu bnm diyoloğum

cnm bence senin düşündüğün gibi düşünmiyecekler...dersin açık açık anne özledim 1 hafta daha göriyim diye..eminimki kötüye çekmezler bu düşünceni..sonuçta biz daha evlat sahibi olmadan hak veriyoz kayınvalidende anlar cnm..üzülme artık..

hoşgeldin patiğim özledik kıs seniiii

işte bende kayınvalidmle armız iyi olduğu için mesele büyüsün yada farklı yerlere çekilsin istemiyorum da pat diye olmaz kadın üzülebilir.yine eşimle halledip sorunu o yapsın gerekeni öle olcek.

evde olmadığımız için makineyi alamamıştık..az önce gidip aldık..burası akşamda getiririz dedi..
dedim gündüz derseniz almıcam :)

LC 8kg luk inşallah iyi çıkar beyaz eşyada biraz şans işi çünkü..

serviste yarın olmadı öbür gün gelicekmiş...

aha buda benden...bende eşime bi bağrırdım gelcek yawrum diye..hiç açıklama yapmazdım heralde :))
nasıl olsa bana arayıp soran yok ya bende arayıp demezdim heralde..ama benim düşüncem doğru demiyorum en güzeli konuşarak anlaşmak...

ballll yok yok sinir oldum bana sölemedide oğluna söledi diye ben aramicam oğlu aricak.ve söyleyecek.

kızın iyiya gelecek önünde sonunda ya olsun insan dayanır ya yanında olup hasta olsa Allah göstermesin içini ferah tut

anladım cnm,kadının emeği varsa üzerinizde birde iyise aranız bencede sen eşine de...
anne çok özledik desin

birsen sen göndermişsin çocuğunu ben göndermezdim. senin kv. aran iyi kırılmasın istiyorsun. o zaman eşin halledecek. birsen çok özledi ağalayıp duruyor zaten 1 hafta sonra size gelecek desin.
ben olsam hemen buraya geliyor diye çemkirirdim. ay seni çok iyi anlıyorum ben akşama kadar özlüyorum, seni düşünemiyorum.

canım hayırlıs olsun.... kesinlikle şans işi.. inş. sorunsuz kullanırısnız..

napim melodim göndermiyeyim de bakıcak kimse yok kızıma.ayyy çemkirsem ne olcak ki daha kötü üzücez birbirimizi adamla offff

bende bal gibi düşünüyorum cnm sıkma kendini yaa
ben geldiiiimmm :92:
hoşgeldin canımmmm özledik seni :78:
badana yapmak bu kadar kolaysa banada uğrayıverin bebem ya

hava çok fena ya piştik hep =( klımada açmıolar yanıozz
halsizleştim valla sıcaktan elım kolm kalkmıo =(

burda evlat özlemıyle kavrulanlar görüyorum .canım hyırlısı dıcem bi yorum yapamadım bırsnım

bende bal gibi düşünüyorum cnm sıkma kendini yaa

hoşgeldin canımmmm özledik seni :78:
badana yapmak bu kadar kolaysa banada uğrayıverin bebem ya

hehe kız kolay olurmu kaç saat uğraştık gece 3 te yattık valla...

biz koceyle bişiye taktıkmı öle olcak illa aman buda böle olsun diyemiyoruz ondan...batar o duvarlar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…