Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

4 te karar kılalım m bluem ben sosu dışına sürülmüyo biliyorum tatlım?
duyhas eline sağlık cnm
biricikcim =) sosu sadece içine sürüosun dışına ve üsütne yağ sür =) kızarması için ksık ateştede pişirdim mi mükemmel oluyorr =)=) benım tavam şu buyuk boylulardanda =) ondan ben 5 yapıom gerçi 4 yapsamda 3 yapsamda oluyor =) hepsıne göre tava tencere mevcut canım =)
napuyosunuz hanımlar akşam oluyo tarfiler gene havalarda uçuşuyo bnmde yemeğim yok yapcaz artık bişiler:))

akşama ne yemkler var hanımlar =)

benım akşma ymk var ya = ) yuppii
zeytınyağlı biber dolması
haşlanmış tauvk ( az yağda kızartıcam 1 çay kşıkdr yağda =)
semız otu salatası
soğuk çorba
ve ellerimle yaptım mis gibim vişne suyum

bende öyle düşünmüştüm organiğim.
mblue oh senin menün hazır yaaa bugün burdaki yemekleri beğenmedim eve götürmicem bide canım istemiyo akıtma yapsam çok zaman alıyor....en iyisi börek yapmak :)papatesli yanına napsam acaba patates salatası yapsam ikiside papates olucak:)

ohh ellerine sağlık mblue

benimde çok az taze fasillem ve kuskus pilavım var yanına ablam bi tarif verdi onu yapayım diyorum o da biyerde yemiş çok hoşuna gitmiş patlıcanları alacalı soyup ikiye böl dedi(tam ikiye kesmeden) haşlicam iyice süzüp arsına sarımcak koyup kızartıcam üzerine domates sos dedi üşenmessem onu denicem:)) bide tatlı yaparım siyah beyaz kulp die nette tarif buldum onu yapmayı düşünüyomm

akıtma nıe zaman alıo kıs = ) börekte alcak zamanını patates haşla iç hazırla derken =)

melemen yap yada domates salatalık doğra meyve koy tmm zaten sıcakta yenmıo pek bişiy

senın menude guzelmiş ya =) ttlı yapcan he =) ayy ben yememem lazım tatlı falan tatilde çatlayana kadar yedım ttlıları =)=) alhtan kg almadım ==)=) ama burda yuzcek su yok =( yıyemem ben ramazanda geldi inş. gkg almam ölçüyü kçırıp =(=)
sağol organıkçım =) ptlıcan alcam bende imam bayıldı yapcam =)
soğan biber domates sarımsak ptlıcan az şeker tuz az su tmmdır =) buz gibi ne guzl olurdu .

brck nan akıtma en kolayı..2 kişiye yapılcak akıtmadan nolur..sabah kahvaltıya yapıyom ben çok kısa sürüyo hemide...

bende karaşimşek var kızlar..anneme gitmessem tabisi...
bu sıcakta karaşimşek olurmu demeyin...kuru baklagil yemem lazım benimmmm

bende akıtmayı minicik tavada yapıom uzun sürüyo ya :)))
ya da akşam bende akıtma mı yapsam
dün de menemen yapmıştım yine çay olcak ayy karar veremedim

annemle konuştum
h sonu ablam gelcek ya
kabak çıçeği yolluycam kesın gt dedı
kalcak mı gene halılarım yaa:84:

caspırım ya közle yoğurtlu salatasını yap, ya kızart yanına pattis falan kızart sarımsaklı yoğurtlu yap yanınada makarna olar

mblue valla akşam soğuk tatlı bişiler arıyoruz bu ara yapim dedim:))

bal yicen tabi kıss, aslında balıkda yesen ii yazlıkda bizimkiler balığa çıktılar bizde orda yidik bol bol balık

közleme ayy bayılıyoomm..
du bakim ya közleyim ya da kızartayım canmm

tatlım bu akşam menümüz aynı olsun seninle

olar şekerim akıtma mı yapcan yanına ne yapcan

domates salatalık dilelim yanına da bide mis gibi çayy ohh yeter bencee

şekerim kışın ne güzel bol bol yedik balık ama yazın aklıma bile gelmiyo..zaten şimdikiler tazede değildir...konserve filan başlıcam ama artık..kışı beklersem doğuracam

haftaya yıkarsın canmm
:92: titiz hatunum benimm

orucum ama
nan böcük sana misafir gelmiyo konu komşu gelmiyo ne çok batıyo evin..
ben bayrama vercem walla şimdi ne halısı Allah aşkına :))

gelmes olur mu
telaşlanmıyom len ben sızın gıbı
gelsın otursun ne bulursa yesın işte
cocuklar meyve suyu falan döktu tatlım
maç neyım ızlerken heycandan tekme atan mı arankırlendı cok
ve batıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…