biricikcim =) sosu sadece içine sürüosun dışına ve üsütne yağ sür =) kızarması için ksık ateştede pişirdim mi mükemmel oluyorr =)=) benım tavam şu buyuk boylulardanda =) ondan ben 5 yapıom gerçi 4 yapsamda 3 yapsamda oluyor =) hepsıne göre tava tencere mevcut canım =)4 te karar kılalım m bluemben sosu dışına sürülmüyo biliyorum tatlım?
duyhas eline sağlık cnm
napuyosunuz hanımlar akşam oluyo tarfiler gene havalarda uçuşuyo bnmde yemeğim yok yapcaz artık bişiler:))
akıtma nıe zaman alıo kıs = ) börekte alcak zamanını patates haşla iç hazırla derken =)bende öyle düşünmüştüm organiğim.
mblue oh senin menün hazır yaaa bugün burdaki yemekleri beğenmedim eve götürmicem bide canım istemiyo akıtma yapsam çok zaman alıyor....en iyisi börek yapmak :)papatesli yanına napsam acaba patates salatası yapsam ikiside papates olucak:)
ohh ellerine sağlık mblue
benimde çok az taze fasillem ve kuskus pilavım var yanına ablam bi tarif verdi onu yapayım diyorum o da biyerde yemiş çok hoşuna gitmiş patlıcanları alacalı soyup ikiye böl dedi(tam ikiye kesmeden) haşlicam iyice süzüp arsına sarımcak koyup kızartıcam üzerine domates sos dedi üşenmessem onu denicem:)) bide tatlı yaparım siyah beyaz kulp die nette tarif buldum onu yapmayı düşünüyomm
iki tane patlıcanım var başka da sebzem yok evde yoktuk ya haftasonu alamadim bişi iki patlıcanla ne yapayım :))))
brck nan akıtma en kolayı..2 kişiye yapılcak akıtmadan nolur..sabah kahvaltıya yapıyom ben çok kısa sürüyo hemide...
bende karaşimşek var kızlar..anneme gitmessem tabisi...
bu sıcakta karaşimşek olurmu demeyin...kuru baklagil yemem lazım benimmmm
patates falan kızart patlıcanlarla birlikte.üstüne domates sos yap cnm yada yoğurtlu yap
annemle konuştum
h sonu ablam gelcek ya
kabak çıçeği yolluycam kesın gt dedı
kalcak mı gene halılarım yaa:84:
iki tane patlıcanım var başka da sebzem yok evde yoktuk ya haftasonu alamadim bişi iki patlıcanla ne yapayım :))))
annemle konuştum
h sonu ablam gelcek ya
kabak çıçeği yolluycam kesın gt dedı
kalcak mı gene halılarım yaa:84:
caspırım ya közle yoğurtlu salatasını yap, ya kızart yanına pattis falan kızart sarımsaklı yoğurtlu yap yanınada makarna olar
mblue valla akşam soğuk tatlı bişiler arıyoruz bu ara yapim dedim:))
bal yicen tabi kıss, aslında balıkda yesen ii yazlıkda bizimkiler balığa çıktılar bizde orda yidik bol bol balık
tatlım bu akşam menümüz aynı olsun seninle
haftaya yıkarsın canmm
:92: titiz hatunum benimm
nan böcük sana misafir gelmiyo konu komşu gelmiyo ne çok batıyo evin..
ben bayrama vercem walla şimdi ne halısı Allah aşkına :))
şekerim kışın ne güzel bol bol yedik balık ama yazın aklıma bile gelmiyo..zaten şimdikiler tazede değildir...konserve filan başlıcam ama artık..kışı beklersem doğuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?