Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Slm hanımlar,
Benimde hem eşim, hem işim var....

hoşgeldinn ee biraz da kendini tanıt sakıncası yoksa yazıp kaçma gerçi sen bilirsin de

Bizde gelene hoşgel gidene boşver napalım kimseyi zorla konuşturamayız ya milka gibinnnn kız gidiyo dili çözüldü

Eylülde iki sene olucak evleneli, bankada çalışıyorum eşimin görevinden dolayı şarktayız siz nerelerde oturuyorsunuz....

bu sıcak havada adanın bahçesinden ( böcüğün deyimiyle ) bildiriyorum şekerler....
sabah annem kahvaltıya geldi,bir güzel kahvaltı yaptık bahçede,sonra dışarı çıktık birşeyler almaya,akşama kızkardeşim,eşi,babam da gelecek,benim sevgilim de erken çıkacakmış iyi oldu.
Kalabalık bir akşam yemeği senfonimiz var yani bugün....Düdüklüye taze fasulye koydum,birazdan kontrol edip piştiyse kapatacağım altını,yanına tavuk kızartıp,tel şehriyeli bulgur pilavı yapacağım.....Semizotu salatası,cacık,kavun....yeter di mi ya zaten sıcak pek birşey yenmiyor ama olsun.....
annem az evvel uzandı içerde biraz dinleniyor....ben de size bakayım dedim...

balım....rüyanı hayra yoralım,kan görmüşsün,kötü gördüğün şey bozulmuş gitmiş,kötü şeyler olacak diye aklına getirme.....

lamecim ohhhhh keyfine diyecek yok...ne güzel git,yüz bizim yerimize de....

ne vardı başka bak yine unuttum ya.....diğer kızlar öpüyorum sizleri de.....

Son düzenleme:

merhaba cnm ohhh bahçenin ve tatilin tadını çıkartın:))yeter tabii afiyet olsun şimdiden

bahçeccccciiiiiiiii ada gelmışşh geldın cnm
ohh valla bahçenız var havasınıda at yanı
daha nolsu saydıklarından kavun en güzelı olsa gerekbana göre tabısı

sabahtan beri anneme ulaşamıyorum...
bi akrabamızın bana sormasıyla olay ortaya çıktı..
annem anjiyo için hastaneye yatmış..benden de gizliyolar..
sonunda az önce ulaştım..anjiyo olmuş bile....çok kızdım çok ağladım ama yapçak bişey yok..beni düşündüğü için gizlemiş oda haklı..Allahtan temiz çıkmış..en büyük mutlulukta bu olsa gerek...

rüyamda sanırım buna niyetmiş..

çok geçmiş olsun cnm

hayırlı cumalar
Rabbım herşeyın hayrlısını versın
açlıkla pençeleşen ınsanların yar ve yardımcısı olsun
hastalara şifa dertlılere deva versın
evi olmayana ev işi olmayana hayrlı işler nasıp etsın
ramazana az kaldı Rabbım sabrını verıp bızlerı korusun

tanem ne edıy sabah sabah yat uyu len
benım uykum var bugn
gelsen çalışsan yerıme

günaydın kızlar...

tanem nan oku yazdık oraya P

böcük Rabbim dualarımızı kabul etsin...aynen bende hiç gelesim yoktu..püfür püfür esiyo bugün bide tam uyku havası..akşamda anneciğime gitti geç döndük..

sağol böcük...Allah razı olsunn

Geleyim fıstıkım :)))
Çarşıya inicem

Kız desenedur illa okutacak:2: :)))

Aaa aaa canım neler olmuş neyse onunla geçmiş olsun nasıl söylenmez ya Ama bir yandanda iyi olmuş söylememeleri .

Bu arada müneccim gibi hatunsun :)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…