- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
tükkanlar açılmamıştır daha :89:
bal valla bugun bıraksalar uycam
söylemesı ayıp dün lame dıyınce cnm mangal cekmıştıoruçlu olunca bıde hersey ıstyo neyse
eve gıttım bı koku var ehe dedım ne yanıy evdebaktım bişi yok bahçeye bı baktım bızım komşular mangal yakıy benıde görunce hemen gel dedıler
bende pattes salatası yapmıştım cnm cok ıstedı azcık ezan okununca yedım sonra çay demledım içtım
12 ye kadar oturduk
1 e kadarda koçiş bekledım
pattes bıle attık közüne
balıımm çok geçmiş olsun canmmsabahtan beri anneme ulaşamıyorum...
bi akrabamızın bana sormasıyla olay ortaya çıktı..
annem anjiyo için hastaneye yatmış..benden de gizliyolar..
sonunda az önce ulaştım..anjiyo olmuş bile....çok kızdım çok ağladım ama yapçak bişey yok..beni düşündüğü için gizlemiş oda haklı..Allahtan temiz çıkmış..en büyük mutlulukta bu olsa gerek...
rüyamda sanırım buna niyetmiş..
afiyet olsunn canmmmtükkanlar açılmamıştır daha :89:
bal valla bugun bıraksalar uycam
söylemesı ayıp dün lame dıyınce cnm mangal cekmıştıoruçlu olunca bıde hersey ıstyo neyse
eve gıttım bı koku var ehe dedım ne yanıy evdebaktım bişi yok bahçeye bı baktım bızım komşular mangal yakıy benıde görunce hemen gel dedıler
bende pattes salatası yapmıştım cnm cok ıstedı azcık ezan okununca yedım sonra çay demledım içtım
12 ye kadar oturduk
1 e kadarda koçiş bekledım
pattes bıle attık közüne
sağol casperımm...bitti geçti cnm...
hadi artık yawruma kardeş haberi ver yaaaaaa
yerim senin yawrunu beenn
ayy vermek istiom ama testte çıkmıo teysesi yaa eğer varsa şimdiden sıpalık yapıo
ne rahat garusun beee...
şimdiye kdr 5 tane kan testi kesin yaptırmıştım...nan borumu bu yaptırsana
bacıımm iş çok izin vermez patroncukk
bide hastane deyince adam direk kadın hastalıklarıyla ilgili sorunun mu var diyo uyus oluoomm
benden rahatı yoktur herhalde. reglimi 10 gün geçirdim farkında olmadan test yapayım mı diye düşündüm. bazen gecikiyordu diye önemsemedim. 2 haftadan sonra burdaki arkadaşlarımın başımın etini yemesiyle test yapmıştım. çift çizgiyi gördük eşimle. dr. kontrolünde 9 haftalıktı.
benden rahatı yoktur herhalde. reglimi 10 gün geçirdim farkında olmadan test yapayım mı diye düşündüm. bazen gecikiyordu diye önemsemedim. 2 haftadan sonra burdaki arkadaşlarımın başımın etini yemesiyle test yapmıştım. çift çizgiyi gördük eşimle. dr. kontrolünde 9 haftalıktı.
hakikatten çok rahat garuymuşsunuz..sizden garu olmaz şimdi anladım...
casper nan hastanelerin acil bölümü diye bi bölüm var bilmem farkındamısın..onlar bile kan alıp bakıyo nan...patron izin vermesini beklersen doğuma alırsın izni
sağlık ocağı var yakınlarda orda yaptıram dedim
aile hekimime gitmem gerekiyomuşş
aile hekimimde annemlerin orda çıkmış :)))
evime 2 saat uzak yerde
yarın doğum günüm. bakalım eşim hatırlayaıp süpriz bişeyler yapacak mı. süpriz konusunda tam bir beceriksiz.
o kadar söylerim illa pahalı hediye alıp şık restoranlara götürmene gerek yok diye ama beceremiyor ya da tembellik yapıyor.yarında işi uzar eve geç gelir. pazar kutlayalım der. bende iyice gıcık olurum.
bugünde sabah bana diyor yarın ve pazar kahvaltıyı sen hazırlayacaksın. yarın gün bitene kadar sesimi bile çıkartmayacağım.
sağlık ocağına bi kimlik fotokopisiyle gidiyosun ve aile hekimini 5 dakikada oraya alıyolar..
ben işyerimin buraya aldırdım..5 dkkalık yol arada gidiyorum çok iyi oldu böyle..
senin niyetin yok bisürü bahane nan
melodi ben hayatta duramam akşama kdr sesimi çıkartmadan...
erkekler anlamaz hatırlatıcaksın cnm..sesini çıkarmassan üstüne yatar walla diyim ben
casper nan sen bebek istediğine eminmisin..hala diyo bulursam poliklinik yaptırıyım diyo..anam sanki garuda 8 tane çocuk var gibi hiç heyecanlıda değil..al bakalım bu şaplağıda hakettin sen
ayy umarım unutmazz ve güzel geçer canımm
şimdiden mutlu yıllarr....
baall deme böölee istiyorum ama geçen ay da gecikti test yaptım bebiş çıkmadı eşim çok üzüldüü, şimdik de bebek yoksa eşim çok üzülcek yine o yüzden erteliyorum kesin sonucu öğrenmeyii..
kısmaa banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?