Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tükkanlar açılmamıştır daha :89:

bal valla bugun bıraksalar uycam
söylemesı ayıp dün lame dıyınce cnm mangal cekmıştıoruçlu olunca bıde hersey ıstyo neyse
eve gıttım bı koku var ehe dedım ne yanıy evdebaktım bişi yok bahçeye bı baktım bızım komşular mangal yakıybenıde görunce hemen gel dedıler
bende pattes salatası yapmıştım cnm cok ıstedı azcık ezan okununca yedım sonra çay demledım içtım
12 ye kadar oturduk
1 e kadarda koçiş bekledım
pattes bıle attık közüne

günaydın kızlar!
TANEM cim bimden anakucağına bak gelince haber ver. merak ettim bakalım nasılmış.
BAL geçmiş olsun anacığına kızma annen söylememesi iyi olmuş senin açından.

bizde mangalı köye gidince yakıcaz inşallah. buralarda olmuyor. ben çatıdayım balkonda yapalım diyoruz ama çekiniyor insan. kendi evim olsa balkona barbekü yaptırırım.

OHH AFİYET OLSUN böcük...ne sevaba girdi komşuların walla...

melodicim sağol cnm..evt iyi olmuş söylenmemesi ama böylede üzüldüm aniden duyunca...evt şehirde mangala hele apartmanda balkonda yapılana bende karşıyım yapanlarada kızıyorum ...canı çeken olur,hamilesi olur yazık walla..bizde haftasonları gölkenarına gidip yapıyoruz cnm..

balıımm çok geçmiş olsun canmm
şükür bişi çıkmamış üsme bebişini olur muu
afiyet olsunn canmmm

benden rahatı yoktur herhalde. reglimi 10 gün geçirdim farkında olmadan test yapayım mı diye düşündüm. bazen gecikiyordu diye önemsemedim. 2 haftadan sonra burdaki arkadaşlarımın başımın etini yemesiyle test yapmıştım. çift çizgiyi gördük eşimle. dr. kontrolünde 9 haftalıktı.

sağlık ocağı var yakınlarda orda yaptıram dedim
aile hekimime gitmem gerekiyomuşş
aile hekimimde annemlerin orda çıkmış :)))
evime 2 saat uzak yerde

bacıımm iş çok izin vermez patroncukk

bide hastane deyince adam direk kadın hastalıklarıyla ilgili sorunun mu var diyo uyus oluoomm

hakikatten çok rahat garuymuşsunuz..sizden garu olmaz şimdi anladım...

casper nan hastanelerin acil bölümü diye bi bölüm var bilmem farkındamısın..onlar bile kan alıp bakıyo nan...patron izin vermesini beklersen doğuma alırsın izni

yarın doğum günüm. bakalım eşim hatırlayaıp süpriz bişeyler yapacak mı. süpriz konusunda tam bir beceriksiz.
o kadar söylerim illa pahalı hediye alıp şık restoranlara götürmene gerek yok diye ama beceremiyor ya da tembellik yapıyor. yarında işi uzar eve geç gelir. pazar kutlayalım der. bende iyice gıcık olurum.
bugünde sabah bana diyor yarın ve pazar kahvaltıyı sen hazırlayacaksın. yarın gün bitene kadar sesimi bile çıkartmayacağım.

yarın doğum günüm. bakalım eşim hatırlayaıp süpriz bişeyler yapacak mı. süpriz konusunda tam bir beceriksiz.
o kadar söylerim illa pahalı hediye alıp şık restoranlara götürmene gerek yok diye ama beceremiyor ya da tembellik yapıyor. yarında işi uzar eve geç gelir. pazar kutlayalım der. bende iyice gıcık olurum.
bugünde sabah bana diyor yarın ve pazar kahvaltıyı sen hazırlayacaksın. yarın gün bitene kadar sesimi bile çıkartmayacağım.

ayy harikasınn :)))))

ayy baall aklıma gelmedi desem inanır mısınn :))))
heheheheheh tamam tamam bugün gidebilirsem gidem gidemezsem de yarın gidem poliklinik neyim bulam yaptıram test

sağlık ocağı var yakınlarda orda yaptıram dedim
aile hekimime gitmem gerekiyomuşş
aile hekimimde annemlerin orda çıkmış :)))
evime 2 saat uzak yerde

sağlık ocağına bi kimlik fotokopisiyle gidiyosun ve aile hekimini 5 dakikada oraya alıyolar..
ben işyerimin buraya aldırdım..5 dkkalık yol arada gidiyorum çok iyi oldu böyle..
senin niyetin yok bisürü bahane nan

melodi ben hayatta duramam akşama kdr sesimi çıkartmadan...
erkekler anlamaz hatırlatıcaksın cnm..sesini çıkarmassan üstüne yatar walla diyim ben

casper nan sen bebek istediğine eminmisin..hala diyo bulursam poliklinik yaptırıyım diyo..anam sanki garuda 8 tane çocuk var gibi hiç heyecanlıda değil..al bakalım bu şaplağıda hakettin sen

ayy umarım unutmazz ve güzel geçer canımm
şimdiden mutlu yıllarr....

baall deme böölee istiyorum ama geçen ay da gecikti test yaptım bebiş çıkmadı eşim çok üzüldüü, şimdik de bebek yoksa eşim çok üzülcek yine o yüzden erteliyorum kesin sonucu öğrenmeyii..
kısmaa banaaa

kızıcağım kdr kızdım valla daha ötesi yok..ne bilim nan tamam haklısın ama çift çizgi çıktığı için ben bukdr sabırsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…