Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benm soğuk çorbam varr
eşimim mercimek çorbası
yanına da bilmiom halim yok bişi yapmaya ama bi umut taze fasülyeyi pişiririm olmadı kahvaltılık çıkartırırz zaten bişi yenmio su ayran su ayran

Bende akşamdan yaptım yemekleri
yayla çorbası et kavurma, pilav (pilavı eve gidince yapıcam )
az birazda patates kızartıcam kendim için canım çekti

duyhas cnm rabbım en kısa sürede nasip etsin inşallah iş bulmayı hayırlı haberle gel inşllah cnm

benımde bu akşmki menum ecuuk enteresen ama =)
çorba yaparım belki

zeytınyağlı pırasa
hazır mantı
salata
ekmek köftesi(byt ekmklerımı değerlndırmk için ypıcam pattatesli falan bklım nasıl olcak =)
meşrubat
tatlı pek yenmıo canımız çkrse dolpta danette var =) çikilotalı =)
ki yemmekte fayda var kg yapıo =)

ekmek köftenin tarifini isterimmm cnmmm.pırasa ıspanak yazın yiyemiyom bennn yemeğini.
amannn danettenin yapacağı kilodan ne olur akşama kadar açız ide onumu düşünüyonnn.

ya bu kadın milleti neden iş hayatında bu kadar uyuzlaşıyo ben de böyle miyim acaba??? erkekler çalışmak daha kolay değil mi sizce de?

aynen öyle canımm

tatlı yapmıom zati ben eşim pek sevmio
çok tatlı istersem de fındık ezmesi ya da çikolata falan yiyom..
ayy canım hiç bişi istemio ama

ya bende tatlı pek sevmem.hele şerbetli tatlı hiç yemem misafir gelince yaparımda ramazan işte insanın yapası geliyor adet yerini bulsun misaliiii
anacım herbişeyini yapardı eksik bişeyi olmazdı ahhhh

ekmek köftenin tarifini isterimmm cnmmm.pırasa ıspanak yazın yiyemiyom bennn yemeğini.
amannn danettenin yapacağı kilodan ne olur akşama kadar açız ide onumu düşünüyonnn.

cnm normlde yptım ekmk köftesıne çok azıcık kıyma koyuyorum norml köfte gibi yoğuruom
ama bu sfrkını netten buldum =) kıyma yok içinde
patatesli flan bugun dneıyeyeyım guzel olursa yarın tam tarıfı yazarım cnmm
kız eti kg yapar demedım tatlıyı dedım =)=) kg yapar die
pırasam buzlktaydı zeytınyğlı buz gıbı svrım ben )=)=)

ya bende tatlı pek sevmem.hele şerbetli tatlı hiç yemem misafir gelince yaparımda ramazan işte insanın yapası geliyor adet yerini bulsun misaliiii
anacım herbişeyini yapardı eksik bişeyi olmazdı ahhhh

ahh analarr ahh alıştırdılar bizi şimdik zor gelio işte
pek keyfim yok ya yemek falan görmüo gözüm duş alıp yatmak istiom
karnım da çok ağrıyoo :84::84:

ayyyyy mblueeee iyi misin ne eti danette dedim oruç başımıza vurmaya başladı herhalll

tmm canm bekliyoruz yarın tarifii sen yaparsın da kötü mü olur :)))

ahh analarr ahh alıştırdılar bizi şimdik zor gelio işte
pek keyfim yok ya yemek falan görmüo gözüm duş alıp yatmak istiom
karnım da çok ağrıyoo :84::84:

boşver yapsanda yiyemiceksin bak hastasın git yat dinlen evde olanları yersin bişe olamaz sağlık olsun yeterkiii

ayyyyy mblueeee iyi misin ne eti danette dedim oruç başımıza vurmaya başladı herhalll

oruçlu değilim ama nevrım döndu sanırsam bırsneım =)=)

inş. güzl olur caspercım =)

ya bu kadın milleti neden iş hayatında bu kadar uyuzlaşıyo ben de böyle miyim acaba??? erkekler çalışmak daha kolay değil mi sizce de?

valla kapalı olmama ve rahat olmak istememe rağmen bana erkeklerle çalışmak çok daha huzur veriyor.bayan öğretmenlerden bayan doktorlardan hiç haz etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…