Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

=)=) sanırım bayanlar bayanlara daha agresif davranıyor bu nie böle oluyor bende anlamış değilim ama heryerde aynı değilya böle kişiliği bozuk insanlardan kaynaklanıo durum kendı egolarını bastırmk için insalara bağrıp çğrınanlar var malesef =(

var öyleleri hakikaten acayip sinir oluyorum ve asla müsade etmiyorum geçenlerde biriyle tartıştım way efendim ben patronun kızıyım diyo kim olursan ol diye bi başlamışım gerisiini hatırlamıyorum

Son düzenleme:
boşver yapsanda yiyemiceksin bak hastasın git yat dinlen evde olanları yersin bişe olamaz sağlık olsun yeterkiii
aynen tatlıımm
ya kadınlar hep bi tripli ne bilim hep sinirli özellikle muhasebeciler bi cool havalarda sinir oluyorum ya iş yapıyoruz burda kasmayın arkadaş bu kadar aaa olmuyo walla
ayy cins insanlarla çalışmak zoorrr
valla kapalı olmama ve rahat olmak istememe rağmen bana erkeklerle çalışmak çok daha huzur veriyor.bayan öğretmenlerden bayan doktorlardan hiç haz etmem.

haklısın canm bazen bayanlar o kadar çekilmez oluo kiii

bende bayanlarla hiç anlaşamam
bayarn patronum olsun asla ıstemezdım
hıcte olmadı zaten

diğer iş yerimde yalnız çalışıyordum küçük bi matbaaydı
burda da bi bayan arkadaş bide abi var
bayan arkadaş evlendi gitti kaldik abiyle başbaşa..
dört dörtlük birisi şükürler olsunn problemli bi iş arkadaşım olmadı hiç

sağol lamecim......
semizotunu pişirdim....giderek daha mı kötü oluyorum nedir,başımı kaldıramıyorum.
Babam gelecek 17:30 gibi,oruç tutamıyor,ona yemek yetişsin diye semizotu hazır olsun dedim,bir adet te tavuk pirzolayı haşlıyorum şimdi,onu tavada bir çevirir,kızartırım,suyuna da bulgur pilavı......iftara yakında eşime fırında tavuk-patates.....

annemler yazlıkta,dayım ve yengemle gittiler....halim kötüydü ama babacığıma da kıyamadım.....

Eve içkili gelen baba 3 aylık oğlunu kanepenin üzerine doğru fırlatarak öldürdü.

Eskişehir'de eve içkili gelen baba 3 aylık oğlunu 1 metreden kanepenin üzerine doğru fırlatarak ölümüne neden oldu. Anne eşinden korkup olayı sakladı. Baba yargılanıyor.
2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık baba Ahmet Özer (27) ile eşi İlknur Özer (21) hazır bulundu.

Sanık Ahmet Özer, duruşmada, suçlamayı kabul etmeyerek, ''Oğlum 7,5 aylık olarak erken doğdu. Yaklaşık 2 ay hastanede kaldı. Anjiyo yapıldı. İki aydır yanımızda kalıyordu. Çocuğumun ölümüne sebebiyet verecek bir şey yapmadım. Beraatımı talep ediyorum'' dedi.

Anne İlknur Özer ise olay günü eve içkili gelen eşinin ağlayan 3 aylık çocukları Mehmet Can Özer'e tokat attığını iddia etti. İlknur Özer, şunları kaydetti:

''Çocuğun susmamasına sinirlenen Ahmet, oğlumu yaklaşık bir metre mesafeden kanepeye fırlattı. Bunu birkaç kez daha yaptı. Sonra çocuk bayıldı. Ahmet'e 'Çocuğu hastaneye götürelim' dedim. Ahmet 'ılık suyla yıkarız, kendine gelir' dedi. Banyo yaptırdık ve bir, iki saat bekledik. Oğlum kendine gelmedi. Daha sonra Mehmet Can'ı Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürdük. Buradaki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Oğlum, bir hafta sonra öldü. Çocuğumun ölümüne neden olan eşimden şikayetçiyim.''

yazıklar olsun böyle babaya yaaa

ellerine sağlık adacıımm biraz uyumaya çalışsan daha rahat toparlarsın sanki canmm

aman allahım allah belasını versin.rabbim o adama bir daha çocuk nasip etmesin.allah ıslah eylesin.

aman aman olmasın zaten

heyyyyyyyyyyyy kızlarrrrr bal gelmedi sanırım hiç haberi olan var mı kiii?lamecimmmmm sen bilirsin tatlımmmmm

geldim burdayım birsencim...bugün kabul günü gibi ne iş bitti ne gelen giden...

brck çok üzüldüm başınız sağolsun cnm..ne mübarek ay ama Rabbim mekanını cennet etsin..sizlere sabır versin...

mbluee işin olmuş gibi cnm hayırlısı işllh...

duygu işllh sende gönlüne göre bi iş bulursun...

ada şekerpare ye beni diyor ellerine sağlık...

şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar...

kızlar menülerinize göz gezdirdimde birinde pırasa yazıyodu...
bu mevsimde pırasa varmı ya???

akşam 7.30 gibi evde olduk..hemen mutfağa girdim
bezelye yemeği yaptım
patlıcan közledim yoğurtladım
puding yaptım
çorbam vardı zaten...ancak bunlara yetiştim o saatte...

iftardan sonrada eşim teraviye gidince yufkalarım bozulmasın diye sigara böreği sardım
sahura kalktım bide onları kızarttım..
eşime diyorumki ben çok hamaratım dimi diyorum :)) evt diyo çoook :)) zorla söyletiyorum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…