Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casperımm sen teest sonuçlarını bekle tatlım bu konu üzerinde fazla düşünme rabbim inşllah hayırlı haber almayı nasip etsin yarın .

ayy ben bugece uyanıcam oruuca ilk defa = ( ayy ınşallah gece sıkıntısız kalkarım bakalım nasıll olcakk heycan oldumm =)=) başından beri tutamadım oruç=(

Caspery haydi hayırlısı kız :)))
Bluecuğum dün aradın mı bankayı :52:?
Brckcikcik :) naber ?
Nevgül naber kız kocişsiz mi yaptın iftarını kıyamam :27: ?
Lame fıstıkım sende iyisin sanırsam ?
Bal nirlerde yav ? :44:
Ha haa Caspery benim kociş öyle karnıma falan dokunmaya korkuyor bebeğe bişey olur rahatsız olur falan diye :D Ama bazen canımı sıkıyor bu muhabbet ters ters bakınca hemen karnımı seviyor alem bu adamlar ya :D
Uğurcuğum hu huu :)

caspery haydi hayırlısı kız :)))
bluecuğum dün aradın mı bankayı :52:?
brckcikcik :) naber ?
nevgül naber kız kocişsiz mi yaptın iftarını kıyamam :27: ?
lame fıstıkım sende iyisin sanırsam ?
bal nirlerde yav ? :44:
Ha haa caspery benim kociş öyle karnıma falan dokunmaya korkuyor bebeğe bişey olur rahatsız olur falan diye :d ama bazen canımı sıkıyor bu muhabbet ters ters bakınca hemen karnımı seviyor alem bu adamlar ya :d
uğurcuğum hu huu :)

hoşgeldin tanem.evet malesef kocişsiz iftar yaptım.

casperımm sen teest sonuçlarını bekle tatlım bu konu üzerinde fazla düşünme rabbim inşllah hayırlı haber almayı nasip etsin yarın .

ayy ben bugece uyanıcam oruuca ilk defa = ( ayy ınşallah gece sıkıntısız kalkarım bakalım nasıll olcakk heycan oldumm =)=) başından beri tutamadım oruç=(

inş canm hakkımızda hayırlısı diyorum Rabbime sığınıyorum..
inş canm gece kalkmak zor oluyo ya işe bi iki saat geç gelsek süper olcak :52:

Caspery haydi hayırlısı kız :)))
Bluecuğum dün aradın mı bankayı :52:?
Brckcikcik :) naber ?
Nevgül naber kız kocişsiz mi yaptın iftarını kıyamam :27: ?
Lame fıstıkım sende iyisin sanırsam ?
Bal nirlerde yav ? :44:
Ha haa Caspery benim kociş öyle karnıma falan dokunmaya korkuyor bebeğe bişey olur rahatsız olur falan diye :D Ama bazen canımı sıkıyor bu muhabbet ters ters bakınca hemen karnımı seviyor alem bu adamlar ya :D
Uğurcuğum hu huu :)

canm senin kocen duruma göre davranıo desene :52:
ayy amann bebe yokken eli karnımdan gitmio olsa naparız bilmem
uyus edio ama yaa dün yemek hazırlarken bişi oldu kızdım hiiç benimle ilgilenmio bebeğim sen üzülme anniş şaka yapıo dio :52:

hoşgeldin tanemcim iyiyim işte nolsun tatlım çalışıyoruz.Ama acaip uykum var yahu...içim geçiyor masada birden...
Nie kızıyosunuss kızlar kocalarınıza noldu:)

hoşgeldin tanem.evet malesef kocişsiz iftar yaptım.
:71:

canm senin kocen duruma göre davranıo desene :52:
ayy amann bebe yokken eli karnımdan gitmio olsa naparız bilmem
uyus edio ama yaa dün yemek hazırlarken bişi oldu kızdım hiiç benimle ilgilenmio bebeğim sen üzülme anniş şaka yapıo dio :52:
:D Senin pabuç damda kesin tatlım şaka şaka sana takılıyordur şimdi o :)
hoşgeldin tanemcim iyiyim işte nolsun tatlım çalışıyoruz.Ama acaip uykum var yahu...içim geçiyor masada birden...
Nie kızıyosunuss kızlar kocalarınıza noldu:)
Casperyinki şimdiden karnını seviormuş bebişte bebiş diyormuş:) Benimkide hiç oralı olmaz sert sert bakınca gelir karnımı sever :D Alemler bu adamlar ya :1:

:71:

:D Senin pabuç damda kesin tatlım şaka şaka sana takılıyordur şimdi o :)

Casperyinki şimdiden karnını seviormuş bebişte bebiş diyormuş:) Benimkide hiç oralı olmaz sert sert bakınca gelir karnımı sever :D Alemler bu adamlar ya :1:

inş takılıodur canm :52: yok yani evde en üst katta ki pabucumun dama çıkması da bi kaç saniye sürecek :52:

günaydın kızlar nasılsınız?

casper hadi hayırlısı cnm

acayip uykum var benimde akşam annemdeydik iftara, sonra misafir geldi evede dönemedik:( gece 1 de yattık davulcuyu duydum annem çayı falan koymuş, sonra alarmıda kapamışım,onunda içi geçmiş bi baktım saat 4 e 10 var gerçi 20 dakkada yedik içtikde ben heralde kalcam bu gidişle uykuda:(( noluyo bana tık dese kalkan ben acayip tembel oldummm:(( bu gece telefonu uzağıma koyucam.

Back
X