lamee bebiş olunca kesin papucum dama atılacak benim ahh ahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lamee bebiş olunca kesin papucum dama atılacak benim ahh ahh
ayy kıyamam kötü olmuşşhoşgeldin nevgülcüm...
benim kocada geç geldi...bi uyndım işten gelmiş, bi uyandım işe gidiyor(
bencedeee... şu zamanları iyi değerledir canım![]()
caspery haydi hayırlısı kız :)))
bluecuğum dün aradın mı bankayı?
brckcikcik :) naber ?
nevgül naber kız kocişsiz mi yaptın iftarını kıyamam?
lame fıstıkım sende iyisin sanırsam ?
bal nirlerde yav ? :44:
Ha haa caspery benim kociş öyle karnıma falan dokunmaya korkuyor bebeğe bişey olur rahatsız olur falan diye :d ama bazen canımı sıkıyor bu muhabbet ters ters bakınca hemen karnımı seviyor alem bu adamlar ya :d
uğurcuğum hu huu :)
casperımm sen teest sonuçlarını bekle tatlım bu konu üzerinde fazla düşünme rabbim inşllah hayırlı haber almayı nasip etsin yarın .
ayy ben bugece uyanıcam oruuca ilk defa = ( ayy ınşallah gece sıkıntısız kalkarım bakalım nasıll olcakk heycan oldumm =)=) başından beri tutamadım oruç=(
Caspery haydi hayırlısı kız :)))
Bluecuğum dün aradın mı bankayı?
Brckcikcik :) naber ?
Nevgül naber kız kocişsiz mi yaptın iftarını kıyamam?
Lame fıstıkım sende iyisin sanırsam ?
Bal nirlerde yav ? :44:
Ha haa Caspery benim kociş öyle karnıma falan dokunmaya korkuyor bebeğe bişey olur rahatsız olur falan diyeAma bazen canımı sıkıyor bu muhabbet ters ters bakınca hemen karnımı seviyor alem bu adamlar ya
Uğurcuğum hu huu :)
hoşgeldin tanem.evet malesef kocişsiz iftar yaptım.
canm senin kocen duruma göre davranıo desene
ayy amann bebe yokken eli karnımdan gitmio olsa naparız bilmem
uyus edio ama yaa dün yemek hazırlarken bişi oldu kızdım hiiç benimle ilgilenmio bebeğim sen üzülme anniş şaka yapıo dio![]()
Casperyinki şimdiden karnını seviormuş bebişte bebiş diyormuş:) Benimkide hiç oralı olmaz sert sert bakınca gelir karnımı severhoşgeldin tanemcim iyiyim işte nolsun tatlım çalışıyoruz.Ama acaip uykum var yahu...içim geçiyor masada birden...
Nie kızıyosunuss kızlar kocalarınıza noldu:)
Senin pabuç damda kesin tatlım şaka şaka sana takılıyordur şimdi o :)
Casperyinki şimdiden karnını seviormuş bebişte bebiş diyormuş:) Benimkide hiç oralı olmaz sert sert bakınca gelir karnımı severAlemler bu adamlar ya
![]()
dün iftardan sonra koceme yanaştım yanaştım bi dur yaa dedi
gece yattık yanaşıyo dedim bi durr yaa![]()
Lame fıstıkım sende iyisin sanırsam ?[/COLOR]
çaliş çaliş çaliş..