Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ada
maşallah cok tatlı bu yaa
elbısesını yesınler
sankı daha büyük gıbı geldı banada:26:

balım gerçekten de 50 günlük 14 haziran da doğdu....10 gün sonra 2 aylık olacak anlayacağın......fotodan mı giydiği elbiseden mi ne büyük durmuş ama minnak teyzesi ufacık daha.......ama senin yavruna abla olacak kıvamda orası ayrı :)))))

evet casperım bütün vücudu sarsılıyor yavrunun.....

maşallah adacım pek bir tatlı...
benim kızıma hıçkırınca dokunuyorum oyuncak bebek gibi dokunduğum an vik vikliyo
sağa ola dönüyo sürünüyo emeklemeyi beceremiyor henüz..saçlarımı yoluyo bide çok....
ayy ayy ayyy yapmaya başladı ağzını hareket ettiriyo artık dilini kullanıo bağırırken ayda dedi geçen akşam o kimse

orucu demiyom kız limonlu idrarı ama oruçdada fazla zorlamasan kendini, bebişi aç susuz bırakma annesi:))

açtım altını....
pek bir keyiflendi :)))))
ben de biraz öyle dursun dedim....lamecim kalın değil....penye içinde ki badisi.....

daha çok minik üşüyebilir incedir onun üzerindeki zaten...battaniye de almadıysa öyle çıkarmıştır...

orucu demiyom kız limonlu idrarı ama oruçdada fazla zorlamasan kendini, bebişi aç susuz bırakma annesi:))

cnm iftardan sonra ve sahurda çok su içiyorm..
hem 1 gün arayla olduğu için zorlanmam gibime geliyoo
şimdilik çok şükür sorun yok..zorlansam zaten işkence etmem kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…