Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım caspercimmm aklına böyle şeyler getirip kendini üzme sakın cnmmm az kaldı bakalım bekleyelimm herşey bizim için.Herşey rabbimdennnn canım benim...umarım güzel sonuçlar alırızz

umarım tatlım ya böyle bomboş beynim olsa sevinirim yoksa üzülürüm nötr oldum resmenn
eşime diom ya bi hastalık bişi varsa diye kızıo saçmalama diye ama ne bilim bi sürü senaryo çizdim poff
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşş
size güzel haberler getireyim

Bebiş var dediğindede insan aptal gibi hissediyo cnm.ben çok tuhaf olmuştum üzülmştüm sevinmiştim ağlamıştım bi karmaşık duygulardaydım

o zaman hemen konuyu değişiyozzzz

ayy bacılarım dün bi güllaç yaptım, ki hayatımda ilk defa yapıyom.... anam bi lezzetli bi lezzetli olduki sormayın gitsin...

koçiş bayıldı vallaa... sen ne kadannnnn hamaratsın dedi dedi durduuu:)

tabi çok yemekten sonrasında mide spazmı geçirdiii

Son düzenleme:
benimki sevmiyor sanırım yaa
kolaymı lamecim nasıl oldu gülsuyu döktünmü?dökmeyince belki daha güzel olur bende denemek istiyorum yahu

benimki sevmiyor sanırım yaa
kolaymı lamecim nasıl oldu gülsuyu döktünmü?dökmeyince belki daha güzel olur bende denemek istiyorum yahu

kesinlikle çok ama çok kolay....

gül suyu dökmedim canım...
her katına fındık koydum....azar azar... birde üzerine...
1 lt sütü 2 bardaktan az şeker ve vanilya ile kaynattım... ılıdıktan sonrada her katına döktüm.. toplamda 5 tane güllaç kullandım..

Son düzenleme:
lameciimm ellerine sağlık canmm
ayy bende denesem yapmasını biliom da koceme hiç yapmadım daha sever mi acep
hiç sanmıom ama ben yine de yapim

dün görümceme gittim ya
çok güzel mamalar yapmıştı akşam çıkarken de baktm bi poşet verioo
sahurda yersiniz dedi
buzlukta poaçası falan varmış onlardan koymuşş
ayy beni çok seviolar

ımmm ellerine sağlık lamecim eminim süper olmuştıur vallahi canım çekti şimdi bak denicem bende.özellikle misafirler için bereketli ve pratik olur ramazanda dimi:)

bencede yap canım.. Soğuk soğuk güzel gidiyor... Hafif bir tatlı... çok ama çokta basit.

her katına nasıl döktün canım ben anlamadım güllacı koydun üzerine fındık serptin üzerine süt döktün bi sonraki kata mı geçtin ?:44: Bu arada hepinize günaydın bugün benim maaş günüm ayrıca cuma ödeme günüm çok sinirli ve gerginim bide 2 akşamdır eşimin çalıştığı fabrikaya gidiyorum yeni bir personel programı aldılar onun sistemini kuruyorum uykusuzum fenayım kısacası kızlar ve canım müthiş güllaç çekti hangi marka aldın bu arada güllacı?

günaydın herkese

lamecim ellerine sağlık

casper benimde öle olmuştu kandada çıkmamıştı inşallah seninki çıkarrr
kaç aydır çalışıyosunuz peki

hoşgeldin canmm bu kadr yorma kendini yaa
günaydın herkese

lamecim ellerine sağlık

casper benimde öle olmuştu kandada çıkmamıştı inşallah seninki çıkarrr
kaç aydır çalışıyosunuz peki

inş canm hayırlısıı
2 aydr canm

günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar,nasılsınız??

ohh ohh lame hanımlar döktürmüşler, bende hiç yapmadım denemek istiyom:)) ellerine sağlık 5 yaprak güllaca 1 litre süte 2 bardaktan az şeker ve vanilyayla kaynatıp dökcez:)) sıcak sıcakmı olcak, aralarada fındık veya ceviz demişin.

casper gittinmi kuzum dr.a?

kızlar ben gene uyumuşum( 3,10 kala uyandım telefonda uzakta tuvalete gittim dedim çalcak nasılsa aldım yanıma, gene kapamışım bi uyandım 03,59 hemen eşimi kaldırdım ona tavaya akşamdan yemeği hazırlamıştım ısıttım kendimde azcık pide peynir ayak üstü yedim.bu gece masa saatini kurcam artık.

akşam eve gittim, hemen düdüklüye nohut attım parça etli, mücver ,bulgur pilavı bide şehriye çorbası yaptım tatlı olarakda puding yaptım. ama bu akşam değişik tatlı yapim diyorum,eşim sever tatlı:)

ayy canm çekti bee
şükür mide bulantım geçtii
sabahları mı oluyodur nedir eğer her sabah böle midem bulanırsa patroncuuma sabah 10da gelem akşam 7 de gidem dicemm
canım akşama yap hemen...
senin son adet tarihin neyydi tatlım.. bi söylesenee...

ımmm ellerine sağlık lamecim eminim süper olmuştıur vallahi canım çekti şimdi bak denicem bende.özellikle misafirler için bereketli ve pratik olur ramazanda dimi:)
sağol tatlım... evt, benimde aklıma geldi.... seninde şimdiden ellerine sağlık

canım dediğin gibi, güllacı yuvarlak tepsiye göre ayarladım, artan kısımlarını makas ile kestim ve onlarıda ortasına dağıttım, fındığı serptim, 2 kepçe sütü yaydım, her katına böyle yaptım... en üst katınıda bitirince biraz bastırımki altta kalan süt üste çıksın iyice çeksin... sonrada dolaba koydum..
ama markayı hatırlamıyorum... parlak beyaz hediye paketi kalitesinde bir poşetti....
sana da alllah yardım etsin.. gerçekten zor.. birde oruçluyken...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…