Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öğlende verilcekmiş sonuçlar. sanırım gitti... gelmesini heyeanla bekliyrum:)Casperrrr daha gitmedimi sonuç almaya allahım ben olsam sabahın köründe giderdim bu kız hamiş olsa 9 ay bekler sonra doğurmaya giderrrr
Offf sohbet etmek istiyom ama işler çok yoğun maaş ve ödeme günü bide yeni bir program kuruluyo yandım valla nasın kalkcam altından bilmem şu ramazan gününde pofffffffffffffffff
ahh yarasın sana ve kuzucuğa:))bizde geldik sonundaa.....yawrumu besledim accık ta :))
lamem ellerine sağlık cnm..bende yaptım akşam :)) yuvarlak tepsim yoktu 2 borcama yaptım
eşime dedim biri senin biri benim diye..yemem korkma dedi ama akşama benimkine salça olur onunki bitti :))
canım seninde ellerine sağlık... valla biz o kadar yiyemeyiz sanırsammm:)Alıntı birsens kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Casperrrr daha gitmedimi sonuç almaya allahım ben olsam sabahın köründe giderdim bu kız hamiş olsa 9 ay bekler sonra doğurmaya giderrrr
Offf sohbet etmek istiyom ama işler çok yoğun maaş ve ödeme günü bide yeni bir program kuruluyo yandım valla nasın kalkcam altından bilmem şu ramazan gününde pofffffffffffffffff
canım öğlende verilcekmiş sonuçlar. sanırım gitti... gelmesini heyeanla bekliyrum:)
Alıntı bal63 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bizde geldik sonundaa.....yawrumu besledim accık ta :))
lamem ellerine sağlık cnm..bende yaptım akşam :)) yuvarlak tepsim yoktu 2 borcama yaptım
eşime dedim biri senin biri benim diye..yemem korkma dedi ama akşama benimkine salça olur onunki bitti :))
ahh yarasın sana ve kuzucuğa:))
canım seninde ellerine sağlık... valla biz o kadar yiyemeyiz sanırsammm:)).
canım öğlende verilcekmiş sonuçlar. sanırım gitti... gelmesini heyeanla bekliyrum:)
ahh yarasın sana ve kuzucuğa:))
canım seninde ellerine sağlık... valla biz o kadar yiyemeyiz sanırsammm:))
bal h geldın
yarasınkocaman olsun
ınş.kızın olurben hep kız ısterımde tabı sağlıklı olması ılk şart
ben hıc yemedım güllaç önce dışarda denemem lazımkı
özsütte falan sonra beğenırsem yaparım![]()
len bal dün nıye dıyn mıdenız alırsa dıye
yedığımı yemek başka şey değil nıye almasın lenzaten nazar ettınız yapamadım cacık falan
kocem but kızartmış bende corba falan yaptım
hoşbulduk böcük..aminnn işllh kocaman olur...
ayy erkeğe odaklanmıştım ya..dün ada o bebişi koyunca yine kafam karıştı :))
ne tatlı kuzuydu dimi maşllh tekrar...
ayy senin yemek seçmen öldürcek beni bide özsütte yicekmiş...
senin sıpan olursa sen yandın aynı senin gibi bişi yemesinde gör...
casperımmmmmmmmmmmmmmm
adam haklı walla..sana kalsa bütün otları yicekti bir öğünde..
hemen farkedip but almışta midesi bayram yapmışvurma nen bana bidaa
canım hayırlısı olsun.....
ee önümüzdeki maçlara baıcaz artıkın:))