Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hadi hayırlısı canım ay wallahi çatlattın bizi meraktan :1: eee rahat uykulara devam o zaman bi süre daha:15:
:52: bi dahaki ay günüm bi kaç gün geçtikten sonra test yapcam hemen ertesi gün yapmıcam zati :52: anaa tüm topik merak olduk :52:

casperım hayırlısı olsun cnm :)) bidahaki aya inş.:))

inş canımm hayırlısıyla herkese nasip etsin Rabbim

öyle tatlumm inş.. Rabbim bilir zamanını..

da midem nie bulanıo benmm
gece yemek yemeye alışamadı galiba halbuki öyle yağlı falan da yemiom yaf

cnm bence gece yemekten
mesela benımde gece su içince mıdem bulanıo alışık olmadığımızdan olabılır yanı:55:

öyle tatlumm inş.. Rabbim bilir zamanını..

da midem nie bulanıo benmm
gece yemek yemeye alışamadı galiba halbuki öyle yağlı falan da yemiom yaf

cnm hayrlısı olsun inş hakkında kafana takma iyi tarafından bak planlı programlı olsa daha iyi olur cnmsssss...:13:

Casperım hayırlısı olsun

gecen ay aynen bu yaşadıklarını yaşadım bendeeee bnmde kan testinde çıkmadı 3-4 gün sonra hastalandım
bi arkadaşım şey dedi rahim kendini hamileliğe hazırladığı için geçikme oluyomuş ....

cnm bence gece yemekten
mesela benımde gece su içince mıdem bulanıo alışık olmadığımızdan olabılır yanı:55:
olabilir canm da ramazan böyle çook zor geçecek benm içinn

cnm hayrlısı olsun inş hakkında kafana takma iyi tarafından bak planlı programlı olsa daha iyi olur cnmsssss...:13:

inş canmm yok takmıom işe gelene kadar dağıttım karabulutları kafamdan :52: hatta bime uğradım mikser çırpma kabı mı öyle bişi vardı ondan aldım :)))
:29:

caspers hayırlısı olsun tatlım.regl ol bari bugün yarında beraber başlayalım çalışmalara topluca:1::1::1:

ay verim walla canıma minnet bi saate başlıyo benim savaşım dua edin... nefret ediyorum şu personelle uğraşmkatan yhaaa :84:

maaşları sen mı verıon
benım 3 yıllık işim vardı evlenmeden
80 kişiye verıyordum
ne zordu ya
bıde patron cımrıydı adamların ıstedıklerı avansları hıc vermezdı:57:ınsanlar ıhtıyaç duymasa ıster mı

Casperım hayırlısı olsun

gecen ay aynen bu yaşadıklarını yaşadım bendeeee bnmde kan testinde çıkmadı 3-4 gün sonra hastalandım
bi arkadaşım şey dedi rahim kendini hamileliğe hazırladığı için geçikme oluyomuş ....

hmm hazırlasın bakalım canmm
bebişlerin yeri rahat olsun da bi kaç ay daha beklerim benn..:77:
çok bebek sevesim var ya acil teyseme gitmem lazım :emir_bebek:

inş canmm yok takmıom işe gelene kadar dağıttım karabulutları kafamdan :52: hatta bime uğradım mikser çırpma kabı mı öyle bişi vardı ondan aldım :)))

bende alcem bugun ondan
ınş.kalır akşama

len bal dün nıye dıyn mıdenız alırsa dıye

yalnız gittimm yalnız geldiimm..

bebiş yokmuş güzeller
dr havadan falan gecikme olmuş olabilir dedi ister ilaç vereyim istersen bekle dedi beklemeyi tercih ettim ilaca gerek yok..

yok derse çok üzülürüm diodum ama o kadar kötü değilim..
eşimi de aradım telde söyledi inanmadı şaka yapıosun diye kapattı telefonu ahh paşaa ahh niye şaka yapayım böyle bi konudaa

hepinizi çook seviom benn:29:

cnmm hakkında hayırlısı...
her işte bi hayır vardır cnm...

ınş.
ayy evt cok tatlıydı yaa:69:ayy ben kızın olsun ıstıyomm
içime doğdu olcakta:37::1:

babasına ceker ınş. cnm o herşeyı yer

ya tatlılarda pek seçmem ama yemedğım bişi ya önce tatını almam lazım
cok beğenırsem tabıkı alır ederım:56:

böcük tek kız diyen sensin sanırım başka varmıydı??? hayırlısı sağlıklısı...
bencede babasına çeksin...

geldimm lamemm geldiim canm benimm bu ay teyse olcan haberi veremedim bi dahaya artık :52:

vericen işllh cnm zamanı var dimek...

hamışsın bı furdum daha cok vurcaktım:60:
benım kocem ben ne yapsam yer:63::69:
asla hayır demez
ama geç kaldım akşam trafıkten 15 dk kala corba yapabıldım
erken olsa yapardım

cani garu ne vuruyon nan..
hee demez baksana adam az kaldı aç kalcaktı akşam :PPPP

caspers hayırlısı olsun tatlım.regl ol bari bugün yarında beraber başlayalım çalışmalara topluca:1::1::1:
:52: kıs topluca hamile kalırsak ne olcak :)))
doğum yapacağımz zaman topik boşalır :52:

maaşları sen mı verıon
benım 3 yıllık işim vardı evlenmeden
80 kişiye verıyordum
ne zordu ya
bıde patron cımrıydı adamların ıstedıklerı avansları hıc vermezdı:57:ınsanlar ıhtıyaç duymasa ıster mı

patron milleti ne anlar haldenn

patroncuumm yarın ist.gidioo ohh bee rahatım yarınn

hemen alışveriş puhahah :1: en iyi terapi....cnm ben bilyosun bebeğimi düşürdüm ani hamile kalmışım hiç plansız programsız 1,5 ay sonra öğrenincee tatildeydik eee jet skyler paraşütler evde iş güç hep hergün yorunca kendimi ....bundan böle kontrol edicem hemen öğrenmek lazım aslında ona göre hareket etmek lazım..

bal senı dövcem ama doğur öle gel:63:
len ben 15 dk neler neler ederım bılın mı:63:
aç bırakmam asla paşamı:69:

kız olsun kız kız kız:6:pempiş patıklerı mını eteklerı olsun:61:

Back
X