- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
casper hayrlısı böleymış
neyse önümüzdekı ay ınş![]()
hadi hayırlısı canım ay wallahi çatlattın bizi meraktaneee rahat uykulara devam o zaman bi süre daha
![]()
hadi hayırlısı canım ay wallahi çatlattın bizi meraktaneee rahat uykulara devam o zaman bi süre daha
![]()
casperım hayırlısı olsun cnm :)) bidahaki aya inş.:))
öyle tatlumm inş.. Rabbim bilir zamanını..
da midem nie bulanıo benmm
gece yemek yemeye alışamadı galiba halbuki öyle yağlı falan da yemiom yaf
öyle tatlumm inş.. Rabbim bilir zamanını..
da midem nie bulanıo benmm
gece yemek yemeye alışamadı galiba halbuki öyle yağlı falan da yemiom yaf
azcık işlerınden verde yapım
sıkıldım
bugun posta gazetesnde tatlı tarıflerı var 1 sayfasında
olabilir canm da ramazan böyle çook zor geçecek benm içinncnm bence gece yemekten
mesela benımde gece su içince mıdem bulanıo alışık olmadığımızdan olabılır yanı![]()
cnm hayrlısı olsun inş hakkında kafana takma iyi tarafından bak planlı programlı olsa daha iyi olur cnmsssss...:13:
ay verim walla canıma minnet bi saate başlıyo benim savaşım dua edin... nefret ediyorum şu personelle uğraşmkatan yhaaa :84:
Casperım hayırlısı olsun
gecen ay aynen bu yaşadıklarını yaşadım bendeeee bnmde kan testinde çıkmadı 3-4 gün sonra hastalandım
bi arkadaşım şey dedi rahim kendini hamileliğe hazırladığı için geçikme oluyomuş ....
olabilir canm da ramazan böyle çook zor geçecek benm içinn
inş canmm yok takmıom işe gelene kadar dağıttım karabulutları kafamdanhatta bime uğradım mikser çırpma kabı mı öyle bişi vardı ondan aldım :)))
![]()
len bal dün nıye dıyn mıdenız alırsa dıye
yalnız gittimm yalnız geldiimm..
bebiş yokmuş güzeller
dr havadan falan gecikme olmuş olabilir dedi ister ilaç vereyim istersen bekle dedi beklemeyi tercih ettim ilaca gerek yok..
yok derse çok üzülürüm diodum ama o kadar kötü değilim..
eşimi de aradım telde söyledi inanmadı şaka yapıosun diye kapattı telefonu ahh paşaa ahh niye şaka yapayım böyle bi konudaa
hepinizi çook seviom benn![]()
cnmm hakkında hayırlısı...
her işte bi hayır vardır cnm...
ınş.
ayy evt cok tatlıydı yaaayy ben kızın olsun ıstıyomm
içime doğdu olcakta
babasına ceker ınş. cnm o herşeyı yer
ya tatlılarda pek seçmem ama yemedğım bişi ya önce tatını almam lazım
cok beğenırsem tabıkı alır ederım![]()
böcük tek kız diyen sensin sanırım başka varmıydı??? hayırlısı sağlıklısı...
bencede babasına çeksin...
geldimm lamemm geldiim canm benimm bu ay teyse olcan haberi veremedim bi dahaya artık![]()
vericen işllh cnm zamanı var dimek...
hamışsın bı furdum daha cok vurcaktım
benım kocem ben ne yapsam yer
asla hayır demez
ama geç kaldım akşam trafıkten 15 dk kala corba yapabıldım
erken olsa yapardım
cani garu ne vuruyon nan..
hee demez baksana adam az kaldı aç kalcaktı akşamPPP
caspers hayırlısı olsun tatlım.regl ol bari bugün yarında beraber başlayalım çalışmalara topluca![]()
maaşları sen mı verıon
benım 3 yıllık işim vardı evlenmeden
80 kişiye verıyordum
ne zordu ya
bıde patron cımrıydı adamların ıstedıklerı avansları hıc vermezdıınsanlar ıhtıyaç duymasa ıster mı
olabilir canm da ramazan böyle çook zor geçecek benm içinn
inş canmm yok takmıom işe gelene kadar dağıttım karabulutları kafamdanhatta bime uğradım mikser çırpma kabı mı öyle bişi vardı ondan aldım :)))
![]()