Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar bu zekat fitre olaylarını nasıl yapacaksınız peki.altına göre nasıldı bilen varmı.

ya işllh bir kişiye bile faydam olur...

mbluee sularda bi ara salgın var diyodular..acaba sende ondanmı böle oldun cnm???

KİMİN BLOGU BU ADA??
güzel olmuş ama ben mamalara da bayıldım.....

ay hem zayıfsın hem ishal oldun hem oruç tutuyosun hemde misafirmi ağırlıycan cnm???

Allah yardımcın olsun...

sorma balım akşam ne dokundu anlamadım bile =( 1 kepçe çorbyla 1kşık yoğurt yedım akşm evıme gelıncede 1 şeftali yedım okdr =( butungun sadece burçak yulflı bıskıvı yedım 1 pkt o bende anlayamadım nı eöle oldmu =(
rabbım yuzumu güldürüsn inşşllh misafirler,mi alnımın akıyla ağırlıyabilim .görümcem gelcek inşllh yardımada =)
halledıcme bakalım yarın foto alabilirsem masamın fotosunu çekerim = )

kızlar yardımın reklamı olmaz sakın yanlış anlamayın..ben bi kişi bile ikna etsem faydam olur diye yayınladım...

balım bilemıorumki sulardanmı oldum böle acba =( eşimde bişiy yok çok şükür bi benböle oldum çok şükür sahurdan sonra kendımi topladım.

balım reklam die düşünülmezki zaten sadece insalara yardım elını nasıl uzatabiliineceğni gösterıosun hiç bi zaararı yok bunun .rabbim hiç bir kulunu aç ve açıkt abırakmasın inşallah.biz bu yılki fitremizi yakınımıza vericez iljkönce kendi çevremizdeki insaları gözetmemiz gerekiyor die düşünyorum.lütfen yanlış anlamayın kızlar. ama çevresınde yardıma ihtıyacı olanlar yoksa ordakı yoksul insalarada elerinden geldince yardım etsin inşallah . rabbım butun kullarına hidayet eylesın inşallah

mesaj tekrarı olmuş gene ya =(
rabbım inşallah yaptığımız tum yardımlar yerını buluyodur.inş.

Son düzenleme:
HİÇ BUKDR SEVİNMEMiştim kızlar ya...
Rabbim gönlünüze göre versin işllh...Allah hepinizden razı olsun..
patronuda sıkıştırcam bi ara..bu aralar biraz eselek takılıyo..az gülsün yüzüme:1:

balım bilemıorumki sulardanmı oldum böle acba =( eşimde bişiy yok çok şükür bi benböle oldum çok şükür sahurdan sonra kendımi topladım.

balım reklam die düşünülmezki zaten sadece insalara yardım elını nasıl uzatabiliineceğni gösterıosun hiç bi zaararı yok bunun .rabbim hiç bir kulunu aç ve açıkt abırakmasın inşallah.biz bu yılki fitremizi yakınımıza vericez iljkönce kendi çevremizdeki insaları gözetmemiz gerekiyor die düşünyorum.lütfen yanlış anlamayın kızlar. ama çevresınde yardıma ihtıyacı olanlar yoksa ordakı yoksul insalarada elerinden geldince yardım etsin inşallah . rabbım butun kullarına hidayet eylesın inşallah

cnm senin bünyen zayıf...
zorlama yok cnm tabiki istediğin yere yaparsın..bizde hep önce çevremiz dedik ama bu sene şöyle düşündük ; çevremizde bukdr muhtaç kimnse yok..yani açlıktan ölücek kdr kemikleri sayılma noktasına gelmiş bir kişi yok ve kolay kolayda türkiyede o duruma gelmez..o sebeple önceliği onlara yaptık..

benim korkum acaba paralarımız onlara ulaşırmı güvenebilirmiyiz:(

cnm bende tedirginim ama herkez böyle düşünür ve geri adım atarsa ulaşıcağı varsada hiç ulaşmaz..artık Allah katında kabul olur işllh kullarda engel olmaz işllh...

cnm senin bünyen zayıf...
zorlama yok cnm tabiki istediğin yere yaparsın..bizde hep önce çevremiz dedik ama bu sene şöyle düşündük ; çevremizde bukdr muhtaç kimnse yok..yani açlıktan ölücek kdr kemikleri sayılma noktasına gelmiş bir kişi yok ve kolay kolayda türkiyede o duruma gelmez..o sebeple önceliği onlara yaptık..

cnm bende tedirginim ama herkez böyle düşünür ve geri adım atarsa ulaşıcağı varsada hiç ulaşmaz..artık Allah katında kabul olur işllh kullarda engel olmaz işllh...

balımya zorluyon demedım ya =( aman nese biz birbirimizi yanlış anlamayız balım benım rabbim bütün yardımlarmızı yerlerıne ulaştırsın inşllah. o yardımları çalmaya kalkan insalar olursa onlara nasip etmesin .Zaten nasipte olacağını sanmıyorum rabbim içimizi biliyor. yerlerine ulaştırır yardımlarımızı inşallah aminnnnnnnnn

Back
X