Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hanımlarrr =) maşşllh amma konuşmuşunuz ancak gelebildim =)

balımya sorma pek iyi sayılmam gece butun halim gitti :( 12de yattım uyumaya 00:30da bir karın ağrısı lavaboya koş =( cırrcr olmuşum gece 2 ye kadar öle gittim gldim sona 3te sahura kalktım 4te yattım sabh kalktım kocişin gömlekleri bitmiş 1 gömlk utuledım tişörtuyle sona mutfa topldım =( bugun burdayım ama çok uykulu bi şekilde

iftara mısfırlerım cumartesi gelcekler ben bu akşam annemdeyım bır sürü iş var nasıl yetiştircme bilmiom =)
nese artık yetişti kadar sizede iftar menumu yazam =)

tarhana çorbası
zeytınyağlı taze fasulye
islim kebabı-patates püresi
pilav
göbek salta mısırlı
yapral sarma
börek(galeta unlu)
etimek tatlısı
meşrubatlar(kola vişnesuyu)
kaysı-ceviz-hurma

KİMİN BLOGU BU ADA??
güzel olmuş ama ben mamalara da bayıldım.....

balımya sorma pek iyi sayılmam gece butun halim gitti :( 12de yattım uyumaya 00:30da bir karın ağrısı lavaboya koş =( cırrcr olmuşum gece 2 ye kadar öle gittim gldim sona 3te sahura kalktım 4te yattım sabh kalktım kocişin gömlekleri bitmiş 1 gömlk utuledım tişörtuyle sona mutfa topldım =( bugun burdayım ama çok uykulu bi şekilde

iftara mısfırlerım cumartesi gelcekler ben bu akşam annemdeyım bır sürü iş var nasıl yetiştircme bilmiom =)

tarhana çorbası
zeytınyağlı taze fasulye
pilav
göbek salta mısırlı
yapral sarma
börek(galeta unlu)
etimek tatlısı
kaysı-ceviz-hurma

ay hem zayıfsın hem ishal oldun hem oruç tutuyosun hemde misafirmi ağırlıycan cnm???

Allah yardımcın olsun...

casperımm cnm rabbım tez zamnda nasip eder inşllah bebişinizi

adacım cnm sanada çok geçmiş olsunn.

nevgulude inşşllah en kısa zmnda aramızda görrürüz

ay kızlar unuttumşyler varsa affedın dalgınım bıraz üşüom bugun =( sandelet giymişyim ayaklarım dondu =(

casperımm cnm rabbım tez zamnda nasip eder inşllah bebişinizi

adacım cnm sanada çok geçmiş olsunn.

nevgulude inşşllah en kısa zmnda aramızda görrürüz

ay kızlar unuttumşyler varsa affedın dalgınım bıraz üşüom bugun =( sandelet giymişyim ayaklarım dondu =(

KİMİN BLOGU BU ADA??

tarhana çorbası
zeytınyağlı taze fasulye
pilav
göbek salta mısırlı
yapral sarma
börek(galeta unlu)
etimek tatlısı
kaysı-ceviz-hurma

ay hem zayıfsın hem ishal oldun hem oruç tutuyosun hemde misafirmi ağırlıycan cnm???

Allah yardımcın olsun...

blog kime ait bilmiyorum.....hoşuma gitti doğum hikayesi

ya böcüğün söylediği revani tarifin de yumurta çok değil mi?????
bir de o çorbayı annemler çok yaparlar ve severek içerler....

arkadaşlar..bu ramazanda fitremizi buraya bağışladık...
sizinde duyarlı olmanızı istiyorum..3-5 az demeyin..gerçekten çok ihtiyacı var somalinin bu yardımlara...
güveniceğiniz bi sitede olur..eşim araştırmış bu site uygunmuş..kızılayında var nasıl isterseniz ama çok zo durumdalar lütfen...

Yardmeli Dernei>Banka Hesaplarmz

3 adet kemer patlıcan (uzun ince patlıcanlar)
1 büyük baş kuru soğan (2 küçük soğan da olur)
2 adet yeşil sivri biber (biraz acı olursa daha güzel oluyor)
3-4 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağ (Ben her yemeğimde hakiki zeytinyağ kullanıyorum. )
tuz,pul biber
2 adet iri domates
Yapılışı
Patlıcanları alacalı soy. Küpler halinde doğra. İçi soğuk tuzlu su olan derin bir kaseye koyun.Acı suyu çıksın.
Soğanları küp küp doğra,yeşil biberleride küpler halinde doğrayıp bir kaba koy.Patlıcanları süzüp temiz suda bi kere duruladıktan sonra biber ve soğanların üzerine ilave et.Kabuklarını soyup küp doğranmış domatesleri üzerine ilave et. Tuzunu da ekle.Üzerine zeytinyağını gezdir,sarımsakları doğra.Şöyle elinle harmanla pişireceğin tencereye koy,hani harmanladığın kap var ya işte ona bir tatlı kaşığı kadar salça ve 1,5 çay bardağı kadar su koy,salçayı erit tencereye ekle......
Hiç karıştırmadan kendi suyu ile pişmeye bırak. Patlıcanlar yumuşayınca bir kere karıştır. Patlıcanların renkleri dönüp pişince altını kapat. İster sıcak ister soğuk olarak, yanında yoğurtla servis et...

bak senin için tabağa koydum :))))

[url=http://goo.gl/mc9cY] [/URL]

annemin yemeğine benziyooo :97: ellerine sağlık çok severimmm

KİMİN BLOGU BU ADA??

Allah yardımcın olsun...

sorma balım akşam ne dokundu anlamadım bile =( 1 kepçe çorbyla 1kşık yoğurt yedım akşm evıme gelıncede 1 şeftali yedım okdr =( butungun sadece burçak yulflı bıskıvı yedım 1 pkt o bende anlayamadım nı eöle oldmu =(
rabbım yuzumu güldürüsn inşşllh misafirler,mi alnımın akıyla ağırlıyabilim .görümcem gelcek inşllh yardımada =)
halledıcme bakalım yarın foto alabilirsem masamın fotosunu çekerim = )

patroncuk geldi ortalık karıştı yaff

böcüüğümm güzel tarif canım benmm

adacıımm seninde ellerine sağlık ekmek banasım geldi :52:

mbluecimm geçmş olsun canm yaa poff bu ramazan ayarları bozdu düzelsek barimm..

kayınvalidem pazar günü annemleri çağırdı annemde o zaman yarın da size geliriz belkim dedi
ayy ne yemek yapcamm karar vermem lazmm

arkadaşlar..bu ramazanda fitremizi buraya bağışladık...
sizinde duyarlı olmanızı istiyorum..3-5 az demeyin..gerçekten çok ihtiyacı var somalinin bu yardımlara...
güveniceğiniz bi sitede olur..eşim araştırmış bu site uygunmuş..kızılayında var nasıl isterseniz ama çok zo durumdalar lütfen...

Yardmeli Dernei>Banka Hesaplarmz

bizde buraya bağışlıcaz inş canmm..
çok zor durumdalar Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşş

AFRIKA yazıp 5601'e gönderilecek her sms 5 TL karşılığında.(diyanet)
AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
AFRİKA yaz 3072 - (İHH)
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu)

...Somali yardımlarınızı bekliyor,
Somali aç, Afrika Aç...
Bir karanlığı az da olsa aydınlatalım, masum çocuklar için.

kızlarr isterseniz böylede katılabilirsiniz...

biz akşama kaç çeşit yiyoruz belli değil..ama onlar 1 dilim kuru ekmekle günlerce ayakta kalmaya çalışıyorlarmış..ve yüzyılın en büyük kuraklığı orayı vurmuş..:((

KİMİN BLOGU BU ADA??

Allah yardımcın olsun...

sorma balım akşam ne dokundu anlamadım bile =( 1 kepçe çorbyla 1kşık yoğurt yedım akşm evıme gelıncede 1 şeftali yedım okdr =( butungun sadece burçak yulflı bıskıvı yedım 1 pkt o bende anlayamadım nı eöle oldmu =(
rabbım yuzumu güldürüsn inşşllh misafirler,mi alnımın akıyla ağırlıyabilim .görümcem gelcek inşllh yardımada =)
halledıcme bakalım yarın foto alabilirsem masamın fotosunu çekerim = )

AFRIKA yazıp 5601'e gönderilecek her sms 5 TL karşılığında.(diyanet)
AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
AFRİKA yaz 3072 - (İHH)
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu)

...Somali yardımlarınızı bekliyor,
Somali aç, Afrika Aç...
Bir karanlığı az da olsa aydınlatalım, masum çocuklar için.

kızlarr isterseniz böylede katılabilirsiniz...

biz akşama kaç çeşit yiyoruz belli değil..ama onlar 1 dilim kuru ekmekle günlerce ayakta kalmaya çalışıyorlarmış..ve yüzyılın en büyük kuraklığı orayı vurmuş..:((

Back
X