Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlarrr =) maşşllh amma konuşmuşunuz ancak gelebildim =)
balımya sorma pek iyi sayılmam gece butun halim gitti12de yattım uyumaya 00:30da bir karın ağrısı lavaboya koş =( cırrcr olmuşum gece 2 ye kadar öle gittim gldim sona 3te sahura kalktım 4te yattım sabh kalktım kocişin gömlekleri bitmiş 1 gömlk utuledım tişörtuyle sona mutfa topldım =( bugun burdayım ama çok uykulu bi şekilde
iftara mısfırlerım cumartesi gelcekler ben bu akşam annemdeyım bır sürü iş var nasıl yetiştircme bilmiom =)
nese artık yetişti kadar sizede iftar menumu yazam =)
tarhana çorbası
zeytınyağlı taze fasulye
islim kebabı-patates püresi
pilav
göbek salta mısırlı
yapral sarma
börek(galeta unlu)
etimek tatlısı
meşrubatlar(kola vişnesuyu)
kaysı-ceviz-hurma
hanımlarrr =) maşşllh amma konuşmuşunuz ancak gelebildim =)
balımya sorma pek iyi sayılmam gece butun halim gitti12de yattım uyumaya 00:30da bir karın ağrısı lavaboya koş =( cırrcr olmuşum gece 2 ye kadar öle gittim gldim sona 3te sahura kalktım 4te yattım sabh kalktım kocişin gömlekleri bitmiş 1 gömlk utuledım tişörtuyle sona mutfa topldım =( bugun burdayım ama çok uykulu bi şekilde
iftara mısfırlerım cumartesi gelcekler ben bu akşam annemdeyım bır sürü iş var nasıl yetiştircme bilmiom =)
nese artık yetişti kadar sizede iftar menumu yazam =)
tarhana çorbası
zeytınyağlı taze fasulye
islim kebabı-patates püresi
pilav
göbek salta mısırlı
yapral sarma
börek(galeta unlu)
etimek tatlısı
meşrubatlar(kola vişnesuyu)
kaysı-ceviz-hurma
3 adet kemer patlıcan (uzun ince patlıcanlar)
1 büyük baş kuru soğan (2 küçük soğan da olur)
2 adet yeşil sivri biber (biraz acı olursa daha güzel oluyor)
3-4 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağ (Ben her yemeğimde hakiki zeytinyağ kullanıyorum. )
tuz,pul biber
2 adet iri domates
Yapılışı
Patlıcanları alacalı soy. Küpler halinde doğra. İçi soğuk tuzlu su olan derin bir kaseye koyun.Acı suyu çıksın.
Soğanları küp küp doğra,yeşil biberleride küpler halinde doğrayıp bir kaba koy.Patlıcanları süzüp temiz suda bi kere duruladıktan sonra biber ve soğanların üzerine ilave et.Kabuklarını soyup küp doğranmış domatesleri üzerine ilave et. Tuzunu da ekle.Üzerine zeytinyağını gezdir,sarımsakları doğra.Şöyle elinle harmanla pişireceğin tencereye koy,hani harmanladığın kap var ya işte ona bir tatlı kaşığı kadar salça ve 1,5 çay bardağı kadar su koy,salçayı erit tencereye ekle......
Hiç karıştırmadan kendi suyu ile pişmeye bırak. Patlıcanlar yumuşayınca bir kere karıştır. Patlıcanların renkleri dönüp pişince altını kapat. İster sıcak ister soğuk olarak, yanında yoğurtla servis et...
bak senin için tabağa koydum :))))
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
KİMİN BLOGU BU ADA??
güzel olmuş ama ben mamalara da bayıldım.....
ay hem zayıfsın hem ishal oldun hem oruç tutuyosun hemde misafirmi ağırlıycan cnm???
Allah yardımcın olsun...
arkadaşlar..bu ramazanda fitremizi buraya bağışladık...
sizinde duyarlı olmanızı istiyorum..3-5 az demeyin..gerçekten çok ihtiyacı var somalinin bu yardımlara...
güveniceğiniz bi sitede olur..eşim araştırmış bu site uygunmuş..kızılayında var nasıl isterseniz ama çok zo durumdalar lütfen...
Yardmeli Dernei>Banka Hesaplarmz
KİMİN BLOGU BU ADA??
güzel olmuş ama ben mamalara da bayıldım.....
ay hem zayıfsın hem ishal oldun hem oruç tutuyosun hemde misafirmi ağırlıycan cnm???
Allah yardımcın olsun...