balım daha önc ekocişimle yanyana olan fotofdan eklemiştim hemde =) grmüştün ilk zmnlar unutmuşun dımek eklerım terar datlum pazartesi eklım olur mu şimdi yanımda guncel fotom yok =) sana şöle boydan bı poz çekip atçam =)
bu arada ben ufak tefek değilim tatlım 1,63 boyunda 53 kg cuk bir hatunm etime dolgun =)
53 kiloyla mı etine dolgunsun offf öleyim beenn
PATİĞİM HOŞGELDİNN....
casperrr bende 65 le etime dolgunum :)) sen???
yaa senin bebişin var amaa((
63 üm bendee poff şişko hissettm temelli yanınızda kendimi poff off
yaa senin bebişin var amaa((
63 üm bendee poff şişko hissettm temelli yanınızda kendimi poff off
:)) HİSSetme cnm çünkü ben bebiş yokkende böleydim...
daha almadım kilo yani...ama bu aralar başlarmışım
ya casperım ama herkes aynı değildirki belki senın kmklerın ağırdırrr.vucudun sıkıdır. hem çokta kafana takcak kg yok ıstesen hemen verırsın cnm sıkma kendını öle =) ne var bende 61 kgcuktum sırf millet kg aldın dedi die zayıfladım sinirimden resmen =) amaa iyi oldu böle az daha verıp sporda yaaprsam fit bi hatun olcam = )
olsun anniş senin bebişin var alcan tabii
acilenmi :) görende 20 kilo fazlan var sancek...hoşgeldin patikcim
mblue nasıl verdin cnm kilo anlatsana biraz.bende 56-57 arasında gidip geliyorum acilen 54 e inmem lazım
balım bende o yardımkuruluşlarından birine veriyordum etrafımdakilerin dışında ama deniz feneri olayından sonra soğudum ...
artık sadece etrafımdakilere vericem..nitekimde öyle yaptık bu yılda.
caspercım meleğimiz henüz gelmiyormuş demek olsun önümüzdeki aya bekleriz bizde ,istediği zamn gelsin :)
olsun anniş senin bebişin var alcan tabii
acilenmi :) görende 20 kilo fazlan var sancek...hoşgeldin patikcim
mblue nasıl verdin cnm kilo anlatsana biraz.bende 56-57 arasında gidip geliyorum acilen 54 e inmem lazım
balım bende o yardımkuruluşlarından birine veriyordum etrafımdakilerin dışında ama deniz feneri olayından sonra soğudum ...
artık sadece etrafımdakilere vericem..nitekimde öyle yaptık bu yılda.
ALCEM CNM ALMICAM DEMİYOM AMA yeteri kadr alıyım işllh...
acilenmi :) görende 20 kilo fazlan var sancek...
cnm iyi hoşta bi 5 tl bizi zenginde etmez batırmazda..fitreye kıyamıyosanız bari okadara kıyın..yüzlerce kişi 5 tl gönderse gene kar cnm beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?