Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

53 kiloyla mı etine dolgunsun offf öleyim beenn

53 kiloyla mı etine dolgunsun offf öleyim beenn

yok caspırım öledeme ya benım bunyem 3 kg fazlam ols bile çok gösterıo bırazckta etim yumuşak toparlanması lazım filan bu sbplerden dolayı böle görunuom =( böle heryerım yumşacık sıkılaşmazsam böle dolancam ama yuzmeye gitmek istioz kocacımla inşllah eylül ayında düşnüyoruz baklım inş.

yaa senin bebişin var amaa ((
63 üm bendee poff şişko hissettm temelli yanınızda kendimi poff off

ya casperım ama herkes aynı değildirki belki senın kmklerın ağırdırrr.vucudun sıkıdır. hem çokta kafana takcak kg yok ıstesen hemen verırsın cnm sıkma kendını öle =) ne var bende 61 kgcuktum sırf millet kg aldın dedi die zayıfladım sinirimden resmen =) amaa iyi oldu böle az daha verıp sporda yaaprsam fit bi hatun olcam = )

hoşgeldin patikcim
mblue nasıl verdin cnm kilo anlatsana biraz.bende 56-57 arasında gidip geliyorum acilen 54 e inmem lazım

balım bende o yardımkuruluşlarından birine veriyordum etrafımdakilerin dışında ama deniz feneri olayından sonra soğudum ...
artık sadece etrafımdakilere vericem..nitekimde öyle yaptık bu yılda.

canm ben zaten 55 den aşa düşünce çok kötü oluom kemiklerim falan çıkıo hoş 2 senedir düşemedim de

58 e düşsem şükürr dicem poff zayıflayamıom yaa

olsun anniş senin bebişin var alcan tabii

ALCEM CNM ALMICAM DEMİYOM AMA yeteri kadr alıyım işllh...

hoşgeldin patikcim
mblue nasıl verdin cnm kilo anlatsana biraz.bende 56-57 arasında gidip geliyorum acilen 54 e inmem lazım
acilenmi :) görende 20 kilo fazlan var sancek...

balım bende o yardımkuruluşlarından birine veriyordum etrafımdakilerin dışında ama deniz feneri olayından sonra soğudum ...

cnm iyi hoşta bi 5 tl bizi zenginde etmez batırmazda..fitreye kıyamıyosanız bari okadara kıyın..yüzlerce kişi 5 tl gönderse gene kar cnm beee

trendyola girdim master carda kargo ücreti yok diye,birde baktım 20 tl puanım var :)

elbise aldım ,
birde kolye :)
dün gecede ayakkabı aldım ...içim rahatladı bayaa bi gider bu rahatlama bana :)

olsun anniş senin bebişin var alcan tabii

ALCEM CNM ALMICAM DEMİYOM AMA yeteri kadr alıyım işllh...

hoşgeldin patikcim
acilenmi :) görende 20 kilo fazlan var sancek...

cnm iyi hoşta bi 5 tl bizi zenginde etmez batırmazda..fitreye kıyamıyosanız bari okadara kıyın..yüzlerce kişi 5 tl gönderse gene kar cnm beee

aslında çok bişiy yapmadım kızlar sadece yedıklerıme dikkat ettim hergun ne yedımı yazdım kkda masa başında çalışanlar topiği var zayıflamak için oraya takıldım =) oraya tkıldıktan sonra 2 kg verdım öncesinde sadece yedıme içtime dikkat ettim öle verdim. bol su içtim yoğurt meyve yedım ekmek sabhları yedım sadece
haftda bi gun tatlı börke pasta herşeyi yeedım fastfood bile =) ama ertesi gun yedıklerıme dikkat etttim öle gitti kglolar şimdi diet yapmıom bırktım ramazandan sonra dvm edıcem inş.. ramazandada dikkat edin tatlıları fazla kaçırmyın sütlü ttlılar yiyin =) artık yedım herşeyın vucuduma ypıştını görunce dahah dikktli oluosun zaten yerken =) ama yoğurt ve su ile kg verdım desem yerıdır =) su ymkten önce içince pek bişyi ynmıo ustune yoğurtta yıyınce mıde şişio az yıyıp kalkıosun =)

balım o nasıl konuşma kırıldım ,

söylemek yakışmaz ama fitreye gani fazlasıyla kıydık cnm, o konularda hiç çekinmem ...
ama haksızlığa hiç gelemem...hakeden kişiler varken bilemediğime veremicem artık ..deniz feneri olayını oku istersen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…