sen tarıfı bulunca ekle cnm bendekınde krm şantı falan yok
1 ltre süt
3 fıncan un
3 fıncan şeker
1 paket vanılya
1 kaşık margarın
pişriosun bol hındıstan cevızı dokuosun tepsiye sonra muhllebıyı dokuosun içine ceviz vs. koyumsarıyosun.
ya eşimin gıcıklığı tuttu her misafrimiz geldinde böle yapıo beni çileden çıkarıyor =(
artık bakım nasıll halletcem gidince hemen yapı veririm süpürme işini
allahtn akşam dolma tatlı fasulyeyı hallettim.bugun benı oyalıcak islim kebabı ve börek pilvla çorba hemncık olur patateslerde haşla ez süt tereyağ okdrcık inşllah halledebilirim. kocama sinirliyim az eve gidene kadar rahatlarım inşallah =(
canım anlaştık dun hatta dedim çok geç gelme falan ben çocukmuyumda şölede böled bana saat verıosunda tamam dedım kaçta gelmek istersen gel 23:30da geldi evde yapıcam işler oldunuda biliodu eve geldik 00:00 =( o yattı çekyata ben mutfakta koşturuom nese sonra duş fln aldım yattım bnde.sabah süpürgeyi falana ayarlattı süpürürüm sen gelene kadar toplarım dedi .çünkü bütün programımı kendisi bozdu perşmbe temizlk yapıcaktım .dunde annemden iftrdan sonra kalkıp eve gelip işlerimi yapıcaktım .nese sular da gidince benı aradı işte dio sularda yok yapmıorum ben temızlık falan dedi .duşta alamıycam falan filan kendi kendine sinir yapıo strese sokuo sona benıde bunltıyo cnm ya =( deddım yapma al eline kahvenı git tvmi zilion oyunmu oynuon gtrmı çlıon nprsn yap sakınleş dedim kpttım .sular flan gelirse yapar gene toplar sağı soluda arttık minnete geçmez yanı moralımı bozdu durduk yere =( bidazaten ona göre bişiy düşünmicem her işimi kendım halledicem .babası gile dieio gelemiycez hemen blue ya sorım dio bufrde blue gitmek istemio olcak die ii demek zorunda kalıom ama artık .işim var dicem işim olnca şimdi boşuna ben sıkışıom =(tmm canm bulunca eklerimm..
ahh kocen niye yardım etmiyo yaa..
benim kocem evde olsa hallederdi de o da çalışıo
hoş gelince hemen girer mutfağa yardım eder
aman nazarlar değmesin aşkımaa
sende sakinle de tatsızlık çıkmasın canmm
canım anlaştık dun hatta dedim çok geç gelme falan ben çocukmuyumda şölede böled bana saat verıosunda tamam dedım kaçta gelmek istersen gel 23:30da geldi evde yapıcam işler oldunuda biliodu eve geldik 00:00 =( o yattı çekyata ben mutfakta koşturuom nese sonra duş fln aldım yattım bnde.sabah süpürgeyi falana ayarlattı süpürürüm sen gelene kadar toplarım dedi .çünkü bütün programımı kendisi bozdu perşmbe temizlk yapıcaktım .dunde annemden iftrdan sonra kalkıp eve gelip işlerimi yapıcaktım .nese sular da gidince benı aradı işte dio sularda yok yapmıorum ben temızlık falan dedi .duşta alamıycam falan filan kendi kendine sinir yapıo strese sokuo sona benıde bunltıyo cnm ya =( deddım yapma al eline kahvenı git tvmi zilion oyunmu oynuon gtrmı çlıon nprsn yap sakınleş dedim kpttım .sular flan gelirse yapar gene toplar sağı soluda arttık minnete geçmez yanı moralımı bozdu durduk yere =( bidazaten ona göre bişiy düşünmicem her işimi kendım halledicem .babası gile dieio gelemiycez hemen blue ya sorım dio bufrde blue gitmek istemio olcak die ii demek zorunda kalıom ama artık .işim var dicem işim olnca şimdi boşuna ben sıkışıom =(
görumcem gelcek yardıma ama işte böle daralınca ben gelio keçielrim =(
Günaydın kızlarrrr nasılsınızz
ay sabah sabah başımı döndürdünüz hee
ne çok iş yapmışınızzz benime evleri mok götüri şuan
birazdan dikişlerimi aldırmaya gidicem çok tırsıyorum
ordanda eve geçip ütülerimi yaparım çamaşır yıkarım.
ev nasılsa satılıcak die hiç bi yeri temizlemiyorum zaten camları yeni sldim tülleri yeni yıkamıştım dolapları silmiştim 2-3 hafta önce ama yinede bi spürge açıp silerim sanırsam..akşamada allah kerim
tmm yapmıcamheheh galiba cnmm...
3 gibi çıkcam zaten
bi taze fasülyem hazır umarım bozulmamıştr geçen gün yapmıştım ama o günden beri eve gidemedik ki iftara..
diğerlerini de 8 e kadar yetiştiririm :81:
gece bi tabak kavun yedim yarım da poaça bakalım akşama kadar acıkcam mı
çok sıcaktı ya buz gib kavun yiyebildim sadece
ohh ne güzel biricikcim boşver ya temızlık her zmn yapılır .dikişler için canını sıkma tatlım okdr =) diktirmkten daha kolay işlem emın ol =) geçmiş olsun tekrardan cnmGünaydın kızlarrrr nasılsınızz
ay sabah sabah başımı döndürdünüz hee
ne çok iş yapmışınızzz benime evleri mok götüri şuan
birazdan dikişlerimi aldırmaya gidicem çok tırsıyorum
ordanda eve geçip ütülerimi yaparım çamaşır yıkarım.
ev nasılsa satılıcak die hiç bi yeri temizlemiyorum zaten camları yeni sldim tülleri yeni yıkamıştım dolapları silmiştim 2-3 hafta önce ama yinede bi spürge açıp silerim sanırsam..akşamada allah kerim
bizde akşam 1 di eve geldiğimizde kahveye gittiler abimler falan oyun oynamaya sahura kadar açık ya kahveler:)annemde uyuyakalmışız gelinle ben
ya toplamasda sorun değil cnm evım zaten pis değildi şöle sütünden süprüürp toz alsam yeter .ama eşim böle yaprsa üzer benı her misafir geldinde afralı tfralı davranıo onun yuznden eve mısafr çğırmk gelmıo içimden =( bıde gelenlen benım tarafım olsa nekdr üzerdi beni kim bilir . cnm gelen kayınvaldemler ve bir akrdşları ailesiyle gelcekler toplam 6 kişi gelcek kalablk değil zaten börkete benı çok oyalamz az yapmya krar vrdım =) 3 yufkadan ypsam yeter bu akşmı hyırlısıyla atlaıtımda bşka bişiycik istemem =)ayy canm benmm
sıkma canınııı eşin umarım toplar toplamasa da sen halledersin zaten canımm
hem gelenler yabancı mı annenler gelicek rahat ol seenn
olmassa menüden böreği çıkarırsın canımm yeterince kalabalık bi menü zaten çok da yorma kendini canm..
bende annemlerle kayınvalidemleri bir çağıracaktım ama yarında annemlerle kayınvalidemlere gitcez o yüzden çağırmıcam bugün umarım yanlış bişi düşünmezler eşime de ddim annenleri de ablanlarla çağırırım diye olur dedi paşam..
saolsun eşim ailesiyle hiç arada bırakmaz beni hatta ben çağırdılar gidelim derim sonra gidelim der
sahura da annemler bizde kalacaklar sahurda ne yapsak acep :44:
maynaklar 3 günde ev bile toplanmaz poff..yok tatlım yaa bi tane müşteri var şuanda o da oyalayıp duruyo.en son dediği 3 gün içinde boşaltmak şartıyla alacaktı ş.....z
3 günde evmi boşaltılır yaa
bakalım inş yakın zamanda hallolur yaaa evde bakamıyoruz hallolmadan doğal olarak
akşam kanal d de karanlık die bi film vardı 3,30 kadar onu izledik eşimle.izledik izledik okadar saçma bittiki hiç bişi anlamadık boşuna uykusuz kaldık
patroncuumm ist.a gitti o yokken rahat rahat yazıom canmmyetişir cnm merak etme
ne cok yazmışsını lennuzun uzun bıde
acıkmazsın cnm ben 5 leblebı bı bardak su içip oruç tutmuştum hemıde saat 12 gıbı sahur bıle yapmamıştımAllah sabırını verıo
kocen de fena haamblue kendıne işkence etmışsın len
bırak gezmeyı eb işinı yap dınlen
barı ramazanda
ayy dün markette eşimin arkadaşını ve eşini görduk
hemen dıo kı pazar bıze ıftara gelınsormak etmek yok
Allahtan yok dedıler
onca iş arasında yapamazdım bişi valla
ohh ne güzel biricikcim boşver ya temızlık her zmn yapılır .dikişler için canını sıkma tatlım okdr =) diktirmkten daha kolay işlem emın ol =) geçmiş olsun tekrardan cnm
ya toplamasda sorun değil cnm evım zaten pis değildi şöle sütünden süprüürp toz alsam yeter .ama eşim böle yaprsa üzer benı her misafir geldinde afralı tfralı davranıo onun yuznden eve mısafr çğırmk gelmıo içimden =( bıde gelenlen benım tarafım olsa nekdr üzerdi beni kim bilir . cnm gelen kayınvaldemler ve bir akrdşları ailesiyle gelcekler toplam 6 kişi gelcek kalablk değil zaten börkete benı çok oyalamz az yapmya krar vrdım =) 3 yufkadan ypsam yeter bu akşmı hyırlısıyla atlaıtımda bşka bişiycik istemem =)
ay zaten bıda msafır çğırınca prtık şyler ypcamkoydum kafaya kocamm üzüo benı b konularda o yzuden daha basıt prtık tkılcam mecburen =(
rabbim kolaylını verır inşallah
carpırım gece sahura kahvaltı hazırla tatlım yemek yengmeıyor zaten .
kahvaltılıklar
domates salatalık dilimle
yumurta haşla
börek yap
çay demle oh mis gibim yiyin =)
artık öle yapçam canım böle daha pratik bişiyler bulup onları yapçam hep böle uraşmıcam bidamblue kendıne işkence etmışsın len
bırak gezmeyı eb işinı yap dınlen
barı ramazanda
ayy dün markette eşimin arkadaşını ve eşini görduk
hemen dıo kı pazar bıze ıftara gelınsormak etmek yok
Allahtan yok dedıler
onca iş arasında yapamazdım bişi valla
ay evet ncm oh ne güzell yufknda varmış börke yap yumurta haşla kvhltılıklar yeterde artar bile =) hem ailenldede kalabalık sahur guzel olur cnm =)maynaklar 3 günde ev bile toplanmaz poff..
heheeh :))) kötü olmuş canmm
patroncuumm ist.a gitti o yokken rahat rahat yazıom canmm
öyle valla RAbbim sabrını verioo
kocen de fena haa
eşe sormadan misafir mi çağırılırr
oyy canm boşver sıkma canınıı eşine ceza verirsinadam olur hehehehhe
evet daha pratik menüler seç kendine canm zatn ramazanda çok bişi de yenmio
buzlukta yufkam vardı anacumla iftardan sonra börek yapak onu belkim sahur yapıp öyle yatarız
salata malzemem de varr ayy çok güzel olcakk
babamın doğum gününe denk gelmesi de iyi oldu
artık öle yapçam canım böle daha pratik bişiyler bulup onları yapçam hep böle uraşmıcam bida
sneın kocişte =) pattan atmış ortaya muhabbtı bazen benımkıde yapıo o işi =( diom çağırdında ev toplumu nese ya iyki gelmioz dmeişer böcüğm =)
ay evet ncm oh ne güzell yufknda varmış börke yap yumurta haşla kvhltılıklar yeterde artar bile =) hem ailenldede kalabalık sahur guzel olur cnm =)
kocişin dizisizlik başına vurdu cnm =) 1 hafta regl ile geçti dunde işlerim vardı artık bu gecede yorgunum diyim hak etti .zaten dizi konusunda çok dertli hiç yanşmıon dııp duuro =( poff
patroncuumm ist.a gitti o yokken rahat rahat yazıom canmm
öyle valla RAbbim sabrını verioo
kocen de fena haa
eşe sormadan misafir mi çağırılırr
aynen öle casperım beyfendının umru değil ben kendımı yırtıom =( aklı fikri dizilerde oh iyi yapıom ona hele gittiğimde bi işin ucundan tutmadıysa bu gece %100 unutsun dizi işini =) akşm yorulcam gecede onun gonlunu eyleyemıycem ayy böle stres oldum kanımca ben yaw =( ay takmım dıom aklıma gelio gene aramadı da hiç görümcecimde gelmedi heralde daha sesi sedası çıkmıy beyfendının =(zaten kalabalık sahurları kalabalık iftarları özledim canm..
iyi oluo onlara bişi olmas canmm
dün de kociş yine yanaştı durdu dedim git uykum var yarın misafir gelcek ama dedi iyi işte dedimpes etti adamcaaaazz
ohh benımkı buralarda:18:iş yok ya 2 gündür oturmaktan utanır oldum
geldı masama oturdu yazamadım sıze
cok hemde aman bırını görmesın hemen eve davet eder
cuma günü en az 50 kişiyizıftarda
maşallah böcüğüm kim gelio okadr iftara 50 kişi ne yemek etcen okadan kalabalığa
ohh benımkı buralarda:18:iş yok ya 2 gündür oturmaktan utanır oldum
geldı masama oturdu yazamadım sıze
cok hemde aman bırını görmesın hemen eve davet eder
cuma günü en az 50 kişiyizıftarda
aynen öle casperım beyfendının umru değil ben kendımı yırtıom =( aklı fikri dizilerde oh iyi yapıom ona hele gittiğimde bi işin ucundan tutmadıysa bu gece %100 unutsun dizi işini =) akşm yorulcam gecede onun gonlunu eyleyemıycem ayy böle stres oldum kanımca ben yaw =( ay takmım dıom aklıma gelio gene aramadı da hiç görümcecimde gelmedi heralde daha sesi sedası çıkmıy beyfendının =(
maşallah böcüğüm kim gelio okadr iftara 50 kişi ne yemek etcen okadan kalabalığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?