kıyafet böyle çok salaş şeyleri seviyor aslında ama nerden bulacam türk deil bide azeri ama rusca biliyor yani cok iyi türkçede bilmiyor kitap fln mı alsam dedim rusca kitabı nerdeen bulacam yarın bibloda olabilir mum fln cok sevio oda benim gibi
pastadan coktan götürdüm şeker bayıldıııı hatta fotosunu eklemiştim ya buraya çiçekli olan onu ona yapmıstım adı elmiranın çiçek bahcesikaydirigubbakcemile3
oy kuşlarım ne istionuz söleyin bakem yaw hele size bişi soram
yarın kuzenimin kaynanasına gidiyorum annem kadar severim istanbuldaki annem
annem bile beni ona emanet etti yani
şimdi yarın ben ona gidecektim bugun ögrendimki dogum gunuymus yarın kutlanacak e bişi almam lazım 100 kilo bir teyzemiz hani öyle cok pahalı bişide alamam şimdi sizce ne alsam ya
.)) bişi değil
kendini tanıtsana cnm
Cok utandım ya, sankı tv.ye cıkmısım gıbı.
30 yasında yaklasık 14 aylık evlı, henuz bebek konusunda kararsız olan, profılde de goruldugu gıbı ıstanbul da yasayan ve ozel bır sırketın muhasebe sorumlusu olan bır bayanım ıste
yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım... yerimseniben
Canım bencede mum falan türü hediye bişiler al ya da kupa gibi birşey haha hem sevimli hem samimi oluyor.
Kızlar geçmişi okuyamadımBirtek son sayfayı okudum. Bişey yazan olduysa kusura bakmasın lütfen.
Bugün cam sildim belim ağrıdı yawww ne zor bu işler:) Perdeler yıkanıyor makinada bitsin onları asacağım şimdide:)
Sağ ol şeker bencede en isabetlisi o dar bişi alıp üzmemek lazım istanbul anneni:)eregli kolay gelsin cnm
en iyisi ev için bşiler almak ahşap mumluklardan fln
Merhaba:) Ben gelirim yıkamaya sizede haha:)kolay gelsin bizim perdeleride biri yıkasa keşke...
balll... ben evdeyim şeker... sana kolay gele.... kız ne perdesi 2 aydaa:))
Okumadım canım hiç bayağıdır açmıyorum bile orayı
Ne pişireceksin bebek
Oh mis mis:) Hamarat gelin seni:)canım dondurucuda yaprak sarmam vardı....onu çıkardım.. tarhana çorbası... etli barbunya yarında işten gelince tavuk ve pilav yapıcam.
ereğli hoş geldin opuyorumnanaktan buzluğa her şey atılıyor vallahi ama bizimki boş nedense annem koymuyor bişey bi bezelye koymuştuk vallabayanssulusmile ne konur ne konulmaz ki?birde pişirip mi koyuyoruz herşeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?