Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunaydın kızlar. dunden bu yana yazdıklarınızı okuyayım dedım bı dunya sayfa olmus okuyamadım.
askım geldı. zemuszemus
bıttı ıste. heeeehhheeeeeyyytt

gözün aydn cnmm

aayyy bugun çok üşengecim yawwww

youu hoşgeldinnn
neden kızz bugün gezmeye gitcekmişssin galibaa
hediyeye karar verdin mi

ayy bende anlatayım hemen dünkü anımı...
dün zaten sıcak eve girene kadar mayışmışım.... bizim bina yeni daha 2 aylık falan.. evlenip ilk yerleşen biizz... bizden sonra da 2 daire daha geldi ve onlar alt kattlar.. binanın kapısında amcanın biride girdi içeri beraber asansöre bindik.. ben 4 e bastım.. amcada 3e bastı.. sonrada 2 di dedi ve 2 ye bastı.. ve 2 de indi.. neyse asansör hareket etti.durdu.. ben indim... kapıma doğru ilerledim.... anahtarımı çıkardım.. ulen sokuyuom sokuym girmiyor... nasıl ya falan diyorum kendi kendime... bir daha zorladım başka anahtar denedim.. yok olmuyor.. derken içerden ses geldi.. allah dedim koçiş evde... aklımdan bin tane kötü, senaryo geçiyor... işte olması gereken adam neden evde diye.. tam düşünürken kapıyı alt kat komşum açmazmı....ohaoldumsmile
ayy neye uğradığımı şaşırdım valla... yerin dibine giridmm.. neys sıcaklardan falan... yanlış basmışım asansörde dedim.. kapılarımızda herkesinki aynı.. seçememişim falan... nasıl yırttım ve kaçtım bilmiyorum..
hep o amcanın yüzünden...:mymeka: 3 e basınbca tabi 4 ten önce 3 te durdu......

amannn...... içim öyle bir rahatki şekerler...

neyse... yarın tatil... oleyy.. oleyyyyy

günaydın
eşimi büyük kızımı yemledim suladım işe ve okula postaladım
bebeğimi emzirdim uyuttum
kendime bir bardak çay aldım
işe başladım

hayırlı cumalar dilerim

gunaydın kızlar. dunden bu yana yazdıklarınızı okuyayım dedım bı dunya sayfa olmus okuyamadım.
askım geldı. zemuszemus
bıttı ıste. heeeehhheeeeeyyytt
hadi gözün aydın.. işe gelebildin yani.. ben yataktan çıkm aya takatin kalmaz diye düşünüyoırdumdaa...

kızlar guzun koçişi askerliğini bitip döndü dün...

aayyy bugun çok üşengecim yawwww
hayırıdr canım yaaa.
yaa ben yine uykusuzum..hala kalkıp çayu alıcam kendimee

oooo maşşallah hanımlar ALLAH muhabbetinizi artırsın ben ilk sayfada kaldı snaıorum konuyu aradım ama bulamamıştım ne güzel 100e yaklaşmışşş
hoşgeldin canım.. vlla konuşulacak şey çok..:))
gulsunnn duy sesimi kimse beni sallamıo mafoldumben
canım aa aşk olsun.. sallar salalr...kızlarr... hadi sallayın knowumu...:)

hehehe
dün kalmışız ikimizde kapıda canm ))

:roflol::roflol: aklıma ne geldi biliyormusun dün haberlerde okudum ..adamın biri alkol alıp zil zurna olduktan sonra yanlış odaya girmiş ve felçli kadına tecavüz etmiş iimi:roflol: töbe töbeeeee ...ulennn dikkat etsene kim vurduya gideceksin heee :roflol: amma da şaşkınmışsın hee naniknanik neyse şaka bir yana geçmiş olsun daha dikkatli ol kaydirigubbakcemile

canım aa aşk olsun.. sallar salalr...kızlarr... hadi sallayın knowumu...:)
ben salladım da o beni sallamadı daha :roflol::roflol:

günaydın
eşimi büyük kızımı yemledim suladım işe ve okula postaladım
bebeğimi emzirdim uyuttum
kendime bir bardak çay aldım
işe başladım

hayırlı cumalar dilerim
hoşgeldin canım.... kaldın bebiişle başbaşa...:))

ayy inanmıyorum yaa... felçli kadın... yazık.. kız allahtan alt kat komşum 40 yaşında bekar hatun:))) hahahaha
kız sallasanıza birbirinizzii:))

Son düzenleme:
günaydın kızlar, işim var ama henüz eşim yok hehehe :)) sevdiğim arkadaşlarım burdaa bi selam vereyim dedim :))

günaydın kızlar, işim var ama henüz eşim yok hehehe :)) sevdiğim arkadaşlarım burdaa bi selam vereyim dedim :))

canım benim hoşgeldin ve çok mutlu ettin beni...
olsun yakında seninde eşin olcak.. ayrıca buraya gelmen için ikisninde olması gerekmez:)))

Günaydın kızlar evet gulsunn yoy_know doğru demiş genelde ben annemden önce evde oluyorum ben yemek yapıyorum eğer annem yorgun olmazsa akşamdan yapıyor öyle idare ediyoruz.
Nasılsınız şekerler?

gözün aydn cnmm

youu hoşgeldinnn
neden kızz bugün gezmeye gitcekmişssin galibaa
hediyeye karar verdin mi

sagol canım herbıyerlerım aydı valla

hadi gözün aydın.. işe gelebildin yani.. ben yataktan çıkm aya takatin kalmaz diye düşünüyoırdumdaa...

kızlar guzun koçişi askerliğini bitip döndü dün......:)

bana kalsa çıkmazdım yataktan ama napcan mecburen geldık. zatı oturmakta gucluk cekıyorum bıraz ara ıı gelecektır :roflol::roflol::roflol:

100 sayfa hayırlı olsun ben yetişemedim hızınıza yaaa maşşallahh
bende başlıyım hemen muhabbete bende 3 yıldır evliyim 4 aylık bir bebişim var
eşimle beraber çalışıoruz şimdide işteyimm veee çok sıcakkkk yanıorumm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…