gerçi çok misafir gelmiyor annem ctesi bile çalıştığı için bi öğreneyim para buldukça yemek atarım buzluğa :)çeyiz yerine buzluk doldurayımkaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim. Memnun oldumm:)ereğli hoş geldin opuyorumnanaktan buzluğa her şey atılıyor vallahi ama bizimki boş nedense annem koymuyor bişey bi bezelye koymuştuk vallabayanssulusmile ne konur ne konulmaz ki?birde pişirip mi koyuyoruz herşeyi?
Günaydın gelinler ben hep uç zamanalrda gelip gittiğim için teferruatları okumamıştım yukarıdada izah ettiğim gibi tıpkısı.Herkese şimdiden günaydın kızlar uyku tutmadı bende bir bakınayım kkya dedim ve kırgın olduğum bu topicte araları uzun uzun okudum meğersem bu topicten çok sevdiğim arkadaşlarımın hepsi gelmemiş diğer tarafaVe malesef çokta yanlış anlaşılmalar olmuş Gönül isterdiki bunlar yaşanmasın ama malesef Çok sevdiklerim burada kaldıysa benim bir ayağımda burada olacak demektir. Gerçekten kimseyi kırmak, yanlış anlaşılmak ve hayal kırıklığına uğratmak istemem Bir açıklama getireyim dedim. Günaydın tekrar şimdiden herkese. Umarım içimden geçtiği gibi izah edebilmişimdir lütfen yanlış anlamayın. Dediğim gibi buraya küstüm açıp okumamıştım bile ama sevdiklerim hala buradaymış ve buradaysa bir ayağımda burada.
Hhhh bu arada bugün bime ütü masası ve çamaşır kurutmalık falan gelecek bilginize çeyiz güzellerim.
Ohh be açıklamada getirdimya rahatladım. Umarım yanlış anlaşılmam gerçi iletişimde olduğum arkadaşlarım anlarlar ne demek istediğimi ya önemli olanda o çok sevdikelrimi hayal kırıklığına uğratmamak zaten.
Dipnott___ Zaten düğün öncesi sendromumu ner ne haltsa çok hassasım ona göre yanlış anlamayın hh a.s.
zuzucum... canım sen neden alındın bilmiyorum.. ben gelişmeleri ilk andan itibaren takip ettim.. sen sadece onlar merka ettiği için... durumu izah ettin.. bunda bir hata yokki canım benim.. ayrıca gizli saklı birşeyler yapmadıkki biz...herkese merhaba arkadaşlar ben şimdi diğer topiği okudum ve olanlara üzüldüm açıkcası neden herkes birbirini yalnış anladı bilmiyorum diğer topikte arkadaş zuzudan duyduk demiş ben konuya açıklık getireyim kimse yalnış anlamasın ordaki arkadaşlar neden kimse yok niye kimse uğramıyo diye yazmışlar bende dedimki caspersy arkadaşımız yeni topic açtı haberiniz yokmu dedim ben sandım ki biliyolar benim söylememdeki amaç caspersy yeni topiğinden haberleri olsun herkes birbirini aramasın ondan yazdım ama bu yazmamdan kimse beni yalnış anlamasın ben kendime göre açıklamamı yapayım çünkü di,ğer topicte arkadaşlar kırılmış tam hakim olamadım konuya benim adım geçtiği için yazma gereği duydum çünkü rahatsız oldum bunu bilmenizi istedim laf taşıyan bir konumda olmak istemem benim yazdığım aynen buydu başkada bişiy yok iyi geceler hepinize
Cok utandım ya, sankı tv.ye cıkmısım gıbı.
30 yasında yaklasık 14 aylık evlı, henuz bebek konusunda kararsız olan, profılde de goruldugu gıbı ıstanbul da yasayan ve ozel bır sırketın muhasebe sorumlusu olan bır bayanım ıste
yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım... yerimseniben
utanma cnm alışırsın zamanla :)
bende 81 doğumlu ist muhasebe
ortak yönlerimiz var
1,5 ay oldu evleneli..
günaydın....
zuzucum... canım sen neden alındın bilmiyorum.. ben gelişmeleri ilk andan itibaren takip ettim.. sen sadece onlar merka ettiği için... durumu izah ettin.. bunda bir hata yokki canım benim.. ayrıca gizli saklı birşeyler yapmadıkki biz...
laf taşıyan kişi gün içinde buraya gelip aa hayırlı olsun dedi ve sohbet eti bizimle... ama bizim nerde olduğumuzun konusu aılınca diğer topikte sizden sıkılmışlar kaçmışlar demiş... ki biz sıkıldık lafını kulllanmadık diye hatırlıyorum.. ha araada espiri olarak kaçtık dedik... ama sonuçta geyik topiği.... espiri yapıyoruz birbirimize...
bazı arkadaşlar o laf taşıyanın oyununa gelip arkamızdan atıp tuttular ve gerçek yüzleride ortaya çıktı....çok şaşırdım ve üzüldüm... ama unutmasınlarki onalrda nişan topiğinden sıkılıp kaçmışlar.. aramızdaki fark biz sıkılmadık... ben tabiki o topiğe de gidip konuşucam... ama belişrli insanlarla... artık elendi bazıları...
lütfen sende bu konuda sakın ama sakın üzerine alınma güzelim... kocaman öpüyorum seni:)))
gunaydın kızlar. dunden bu yana yazdıklarınızı okuyayım dedım bı dunya sayfa olmus okuyamadım.
askım geldı. zemuszemus
bıttı ıste. heeeehhheeeeeyyytt
gunaydın kızlar. dunden bu yana yazdıklarınızı okuyayım dedım bı dunya sayfa olmus okuyamadım.
askım geldı. zemuszemus
bıttı ıste. heeeehhheeeeeyyytt
gulsunnn duy sesimi kimse beni sallamıo mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?