Bal anca konuşuyoruz kız işte yoksa asla kötü olamam kötü lafta edemem ben..
zaten öle olsam önce annem babam paralar beni
babam hala dioki telefonda bana gitmemezlik yapmayın sakın kötü olmayın dio canım babam![]()
hee şöle idealimdeki gelin modeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal anca konuşuyoruz kız işte yoksa asla kötü olamam kötü lafta edemem ben..
zaten öle olsam önce annem babam paralar beni
babam hala dioki telefonda bana gitmemezlik yapmayın sakın kötü olmayın dio canım babam![]()
Mrb kızlar nasılsınız? Sayfalar o kadar çok çabuk ilerliyorki yetişemiyorum hızınıza![]()
kötü bişeymi demişim anlamadım.
böcük burda kimse tutmuyo
üst katta bir tutan benim sigaralar sular yemekler yiyolar ama hiç canım çekmiyo
ohh afiyet olsun canmm
yaa kendimi kötü gelin kaynanamı kötü kaynana ilan ettirmemm.
iyidir benim kaynanam da mutfağına biri girince nevri dönüo
girmeyince de olmuo aman off poff neysem kocişimi arayım ben de sesini duyam paşamınn![]()
kızlar akşam bana gelin de şu evime bi el atalımda temizleyelim yaa.
amaaaa iftardan sonra gelin.yemek yapamam size ama çay belkiiii.![]()
gene ailelerimizde iyi çok şükür kızlar dolduruşa getirmiyolar öyle insanlarda var...annem bana çok kızar kaynana hizmet et kötü olma sakın falan die
babam 3 gündür başımın etini yiyo kiracıyı çıkartıp evi tadilata sokacakmış illa geleceksiniz dio abimin alt katı ve biz istemiyoruz eşimle asla.sonunda ikna ettim dün akşam
gene ailelerimizde iyi çok şükür kızlar dolduruşa getirmiyolar öyle insanlarda var...annem bana çok kızar kaynana hizmet et kötü olma sakın falan die
babam 3 gündür başımın etini yiyo kiracıyı çıkartıp evi tadilata sokacakmış illa geleceksiniz dio abimin alt katı ve biz istemiyoruz eşimle asla.sonunda ikna ettim dün akşam
ben cok yorgunum yalnızhaftaya gelek
Sesimi duyan yokmu![]()
ulaa haftaya kadar evi bişeyler götürür.ama tamam yorgunsun sen muafsın.sadece çay içmeye gelebilirsin.ee balda hamile oda gelemez.
yok böceğim yani sana soruyorum kötü bişeymi yazdım anlamadan.
Sesimi duyan yokmu![]()
kızlar valla pek geçmişe bakamadım ama gördüğüm kadarıyla,
kelebekçim afiyet olsun... aklım çileklerde kaldı valla..
balım. sende bol bol dinlenmişsin valla..
casperım.. aman boşver tatlım yaaa... bu kadarına şükret sen...
melikeertan.. canım olur böyle huysuzluklar.. önemseme boşverr:))
nevgülüm.. oh sende almışsın köy havası..
ball benimki yine ii kız casper çekiştiriyo ben deil :):):))