Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bal anca konuşuyoruz kız işte yoksa asla kötü olamam kötü lafta edemem ben..
zaten öle olsam önce annem babam paralar beni :1:
babam hala dioki telefonda bana gitmemezlik yapmayın sakın kötü olmayın dio canım babam :16:

hee şöle idealimdeki gelin modeli:48:

brck benim annem babamda aynı seninkiler gibi.haklı olsamda yine olsun kızım o yaşlı kızım bizde yaşlandıkça bak şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz.tek ona masus bişey değil.falan filan.

gene ailelerimizde iyi çok şükür kızlar dolduruşa getirmiyolar öyle insanlarda var...annem bana çok kızar kaynana hizmet et kötü olma sakın falan die
babam 3 gündür başımın etini yiyo kiracıyı çıkartıp evi tadilata sokacakmış illa geleceksiniz dio abimin alt katı ve biz istemiyoruz eşimle asla.sonunda ikna ettim dün akşam

kızlar akşam bana gelin de şu evime bi el atalımda temizleyelim yaa.

amaaaa iftardan sonra gelin.yemek yapamam size ama çay belkiiii.:60:

Mrb kızlar nasılsınız? Sayfalar o kadar çok çabuk ilerliyorki yetişemiyorum hızınıza :52:

ıyyız cnm h geldın
sen nasılsın
sorma ya amma çenelrı burdakılerın:89::60:

kötü bişeymi demişim anlamadım.

ben öle bişi dımedım len konuyu okudum dıdım
böcük burda kimse tutmuyo :1::1:
üst katta bir tutan benim sigaralar sular yemekler yiyolar ama hiç canım çekmiyo

tutmayanda tutanda kendısıne

ohh afiyet olsun canmm

yaa kendimi kötü gelin kaynanamı kötü kaynana ilan ettirmemm.
iyidir benim kaynanam da mutfağına biri girince nevri dönüo :52:
girmeyince de olmuo aman off poff neysem kocişimi arayım ben de sesini duyam paşamınn:69:

olayın sonunda gene kocene bağladın bak
anasına olan sevgın taştın oğluna ulaştı:1:

gene ailelerimizde iyi çok şükür kızlar dolduruşa getirmiyolar öyle insanlarda var...annem bana çok kızar kaynana hizmet et kötü olma sakın falan die
babam 3 gündür başımın etini yiyo kiracıyı çıkartıp evi tadilata sokacakmış illa geleceksiniz dio abimin alt katı ve biz istemiyoruz eşimle asla.sonunda ikna ettim dün akşam

evet valla çok şükür ne kız anneleri var kızı dolduruşa geitirp yuva bozanlar.bende çok önemli bir problemim yoksa anlatmam.öyle herşeyi de anlatmam.geçen erkek kardeşim farketmişti aramızın bozuk olduğunu.o söylemişti anneme.ben anlatmam.

ayy evet brckk şükür yanii..
bizde var öle bi gelinn
anası bi dolduruo ki sormaa..

ayy iyi olmuş brckimm biraz kendinizi toplayana kadar oturursunuzz

kızlar valla pek geçmişe bakamadım ama gördüğüm kadarıyla,
kelebekçim afiyet olsun... aklım çileklerde kaldı valla..
balım. sende bol bol dinlenmişsin valla..
casperım.. aman boşver tatlım yaaa... bu kadarına şükret sen...
melikeertan.. canım olur böyle huysuzluklar.. önemseme boşverr:))
nevgülüm.. oh sende almışsın köy havası..

ulaa haftaya kadar evi bişeyler götürür.ama tamam yorgunsun sen muafsın.sadece çay içmeye gelebilirsin.ee balda hamile oda gelemez.

yok böceğim yani sana soruyorum kötü bişeymi yazdım anlamadan.

ben çay içmem ama meyve suyu yada ayran alabılırım:1:

yok cnm kötü bişi yazmamışsın:38:

yok casperim biz istemiyoruz olmaz abimle aynı binada yapamayız.çok samimiyet tez ayrılık getirir.herşeyimize karışırız iyiyken kötü oluruz.babam çok istiyosa verir kirayı bana bende başka yerde otururum:1:

kızlar valla pek geçmişe bakamadım ama gördüğüm kadarıyla,
kelebekçim afiyet olsun... aklım çileklerde kaldı valla..
balım. sende bol bol dinlenmişsin valla..
casperım.. aman boşver tatlım yaaa... bu kadarına şükret sen...
melikeertan.. canım olur böyle huysuzluklar.. önemseme boşverr:))
nevgülüm.. oh sende almışsın köy havası..

hoşgeldin lameeee.aldım valla birazda yoruldum ama olsun.

Back
X