Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
poff evet haklı paşam da oyy oyy bi msj atam :)))
çok fenayım çook
ben msj atcam dayanamadım yine :)))
deneyelim canm fırında makarnayıı bende pek severimm ayy sabah sabah yemek muhabbetine başladıkk
dün akşam bide kocemi kandırdım ondan bu kadr kızdı duş aldım bitti dediminandı ama yanıldı
ahh ben ahhh
![]()
kızlar rüyamda hamileydim sezernla kız çocuğum oldu ben hiç yatmadım ertesi gün işe gittim.
ay diyorum keşke yapmasaydım bebek ne büyük sorumluluk diyorum.çok pişman oluyorum dikişlerim acıyo falan.kız bebekti
melikecim buda sanaa...
Yaptığım ve beğendiğim fırın sütlaç tarifim:)
yarım su bardağı pirinç
1 su bardağı su
5 su bardağı süt
2 çorba kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1.5 su bardağı tozşeker
1 yumurta sarısı
pirinci yarım saat ılık suda bekletin. Bol suyla yıkayıp süzün. 1 bardak su ekleyip kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
Süt, vanilya ve şekeri ekleyip pirinç iyice yumuşayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Nişastayı 2-3 kaşık suyla ezip sütlaca ilave edin. 4-5 dakika daha karıştırarak kaynatın.
Bir kapta yumurta sarısını çırpın. 1 kepçe sütlaç ekleyin. Karışımı sütlaca ilave edip karıştırın. Bir taşım daha kaynatıp tencereyi ocaktan alın.
Sütlacı kaselere paylaştırıp fırın tepsisine dizin.tepsiye kaselerin yarısına gelecek kadar su ekleyin.kızgın fırın sütlaçların üzeri hafif pembeleşinceye kadar fırınlayın
ilk başta biraz sulu gibi görünsede dolapta bekledikçe katılaşıyorr....
brck hadi hayırlısı bakalım... bu ay hamile kalırmışsın birde:)))
evt, bu çok iri duruyor... ben mantı makarnadan yapmayı düşündüm...lamecim çok yaşa senn yavrum sanırım buydu onların yaptıklarıda bi tek makarnaları böyle iri değilti.burgu makarnadan yapılmıştı daha kibar duruyodu:)
deneyelim en yakın zamandaaa:)
hoşgeldin kelebeğim..cnmmmm eşim kaç gündür iştiyo güveçte var bende yapayım bari bu akşam 5 su bardağı 1 kilo sütemi denk gelir
melikecim buda sanaa...
yaptığım ve beğendiğim fırın sütlaç tarifim:)
Yarım su bardağı pirinç
1 su bardağı su
5 su bardağı süt
2 çorba kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1.5 su bardağı tozşeker
1 yumurta sarısı
Pirinci yarım saat ılık suda bekletin. Bol suyla yıkayıp süzün. 1 bardak su ekleyip kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
Süt, vanilya ve şekeri ekleyip pirinç iyice yumuşayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Nişastayı 2-3 kaşık suyla ezip sütlaca ilave edin. 4-5 dakika daha karıştırarak kaynatın.
Bir kapta yumurta sarısını çırpın. 1 kepçe sütlaç ekleyin. Karışımı sütlaca ilave edip karıştırın. Bir taşım daha kaynatıp tencereyi ocaktan alın.
Sütlacı kaselere paylaştırıp fırın tepsisine dizin.Tepsiye kaselerin yarısına gelecek kadar su ekleyin.Kızgın fırın sütlaçların üzeri hafif pembeleşinceye kadar fırınlayın
ilk başta biraz sulu gibi görünsede dolapta bekledikçe katılaşıyorr....
amin cnm ama sanırım 1-2 haftadır amcakızlarımla hemen hemen her akşam beraberim e bizim gelinin falanda var bebeği heppsininki minik daha görüyorum çok zor hepsi bana oh rahatsın dio bende uzanıp yatıyorum onların yanındabebeğini uyutan geliyo rahatım die sonra bi diğeri ağlıyor falan.onları gördükçe bebe yapasım gelmiyor
ama bir okadarda sevimliler.sanırım o girdi rüyama cnm:)kısmet bakalım inşallah benimde olur.şu mevzularımız bi belli olsunda
ay canım benim çok sağol bu akşama iftara davetliyiz ama yarın mutlaka deneyeyim bunu bennn![]()
böcüğüm saol tatlım iyiym şükür.
çok ama çok yoğun işler bu ara valla nefes alamıyom yoğunluktan .
Allah kabul etsin niyetini canm
melikertancım çok güzel cnm tadı görüntüsüne gelince bu makarna baya bi iri görünüyor ve suyunu çekmemiş
Lamecim lazanya nasıl bişi yedinmi yaptınmı onuda merak ediyorum