Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melikertancım çok güzel cnm tadı görüntüsüne gelince bu makarna baya bi iri görünüyor ve suyunu çekmemiş:1:
lamecim lazanya nasıl bişi yedinmi yaptınmı onuda merak ediyorum

canım hiç yemedim, merakta etmedim....
sanırım biraz önyargılı biriyim ben... kerevizi bile eşim sayesinde yedim:)

ayy birde şuna bakın:))
*.Hünerli Bayanlar.*: Kıymalı Makarna Sosu

telefonla konuşurken nasıl becerdim bilmiom ama kafamı sandalyeme çarptım beynim zonkluo resmenn:43:
ahh canım yaaa.. soğuk bişeyler koy bari....
aklın nerde bilmimkiiii:60:

lameeee naptın sen yaaaaaaa offfffffffffffffffff:56::56::56:

işte bydyr görüntüsü de biraz iştah açıcak yemeğin...

evt yaa iştah açıcı işte...

bu arada blogları gezerken kilis kebabı diye bir tarif gördüm, en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum:)

telefonla konuşurken nasıl becerdim bilmiom ama kafamı sandalyeme çarptım beynim zonkluo resmenn:43:

KIYAMAAAM:70:

benim yazıcım masamın hemen yanında 6 adım yani üşenmedim kalktım saydım :60: neyse pc de bişi yapıorum çıktı aldım tekerlerkleri var sandalyemin yazcıya doğru kaymak için kendimi bi ittirdim cumburlop patates çuvalı gibi yerdeyim :9:

casperım geçmiş olsun cnm , nedır bugun başına gelen böle ya

lamecım ya tarif makbule geçti bende emin olamamıştım o trften =)=) içinde pirinç unu ve nişsta vardı ama yumurta yoktu ilk defa denıycem senın tahınlı kurabıyeden sonra bunuda buyuk bi zevkle denıycem cnm =)

kızlar ben şu fırın poşetinde yapılan yemekleri merak ediyorum... çok pratik oluyodur var mı öyle yaptığınız yemek? ben bi kere tavuk yaptım fırın boşetinin düğümden sonraki kısmı yandı tepsiye yapıştı :(tavukta falan bişi yoktu ama tepsimi zor arıttım..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tarifler havada uçuşmuş ama hiçbirine bakmıcam...iftara yakın bakarım....

akşam çorbanızı yapamadımmmm....tam eve gittik anneciğim aradı bişi yapma geliyoruz diye
evde ne yemek varsa yüklenmiş ablamlarla beraber geldiler..kıyamamış yemeğim yok demiştim telefonda..bize gelin demişti olmass demiştim..oda dayanamamış işte ana yüreği....

casperım geçmiş olsun cnm , nedır bugun başına gelen böle ya
lamecım ya tarif makbule geçti bende emin olamamıştım o trften =)=) içinde pirinç unu ve nişsta vardı ama yumurta yoktu ilk defa denıycem senın tahınlı kurabıyeden sonra bunuda buyuk bi zevkle denıycem cnm =)
canım afiyet olsun şimdiden... yalnız yumurtayı içne katarken dikkat et... löp löp olmasın içinde....

kızlar ben şu fırın poşetinde yapılan yemekleri merak ediyorum... çok pratik oluyodur var mı öyle yaptığınız yemek? ben bi kere tavuk yaptım fırın boşetinin düğümden sonraki kısmı yandı tepsiye yapıştı :(tavukta falan bişi yoktu ama tepsimi zor arıttım..

canım bende tavuk yapıyorum ama başıma hiç öyle birşey gelmedi....
acaba fırındanmı kaynaklandı, çokmu sıcaktı?

balım hoşgeldin... ohh anneciğinin ellerine sağlık vallaa....

casperrrrrrrrr eşine çok yükleniyosun bence....sudan sebep bulmuşsun..
eşim alyansını kaybetti haliyle takmıyor..inan aklıma bişi gelmedi şimdiye kdr..alıcam alıcam hep erteliyorum..

hoşbulduk lamemmmmmmmm:70:

sahurda kurumuş pidelerim vardı..aklıma bişi geldi...yoğurt yumurta ve sıvıyağı karıştırıp üstlerine döktümm
sonra teflon tavada ısıttım..kapakta kapattım yumuşacık olmuşlar..fırına veriliyo ya öle olmuş..fırını azcık pide için açmaya kıyamadım..üstüne bide pul biber serptim pideleri hayata döndürdüm :))

Hoşgeldin balll maşallah annenin ellerine sağlık ana yüreği kıyamaz işte cnm..
ben çok acıktım yahu kızlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tarifler havada uçuşmuş ama hiçbirine bakmıcam...iftara yakın bakarım....

Akşam çorbanızı yapamadımmmm....tam eve gittik anneciğim aradı bişi yapma geliyoruz diye
evde ne yemek varsa yüklenmiş ablamlarla beraber geldiler..kıyamamış yemeğim yok demiştim telefonda..bize gelin demişti olmass demiştim..oda dayanamamış işte ana yüreği....

kıyamam yaaaaaaaaa:43::43::43:

Back
X