Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yimek vaktiii. iş yeri menüsünü yaziim fikir olur ...

ÇORBA
TAZE FASULYE
KIYMALI BÖREK
YOĞURT

ay bende bgn tavuk yapamm..
incik alımm onuda pane harcına batırımmm..
hazırlım tek kişilik menümü...

kız nişalım dior ki bir aksilik daha olursa diyeceğim ki anneme babama bu işte hayır yokmuş anlaşıldı kusura bakayın vazgeçiyoruz biz
anlatayım azıcık;
bir kere yemek takımı aldık çizik geldi
su takımı aldık eksik geldi
kahvaltı takımı eksik
tencere takımı aldık yanlış geldi geriy olaldık kapağı eksik geldi
mobilyalar hiç gelmedi eşim kavga dövüş kamyon tutup kaçırdı hala eksikleri var
ev tuttuk boyaları dökülüyor henüz yeni boyanmasına rağmen boyacı ev sahibini kandırmış
ameliyat oldum millet on günde ayağa kalkar durdurulamayan kanamalar sonucu ölümlere gittim 2. kez acil ameliyat oldum 15 gün hastanede yattım
bulaşık makinası aldık kapağı kırık geldi BOSH üstelik
halı aldık yanlış geldi
gelinlik öylesine
nişanlım iki kez kaza geçirdi araçla davalık oldu
dolar bozduk sahte çıktı polislik olduk dolandırıldık
vs vs vs

tavugu seven pasaklının misafirleri benim misafirim tek zemuszemus ama bende tavuk yapcam canım valla iyiki söledin sende tam emin oldum

bide o turizm bakanlıgının verdigi sertifika için yüklü miktar para yatırıp kursa gitmen gerekio ah ah aptal aklım almadım zamanında

ayy canım benimm yaaa..
kız sizee çok nazar eden oluo haaaaaa..
kem gözlerden koru yarabbiimm sen bu güzel çiftimiiizzzii....

ayy çok severim ben tavugu yaaaaaaa....
sabah akşam bıkmadan yerim vallaaa
tavuk yap kısss sende..
bende seviyorum dolma tavuk salata çorba yapcam tatlılarım fln hazır zaten of ya kocişte gece çalışıo bugun misafirle ben yicez çorba ne çorbası yapam

fırında yapsana

bu öyle lezzetli oluyor ki size anlatamam,uzun gibi görünüyor ama bir akşam yemeğinde sizi kurtarıp çok hoş iltifatlar almanızı sağlıyor :)))

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

malzemeler

1 adet tavuk
100 gr tereyağı, oda sıcaklığında yumuşamış
4 dal taze kekik
1 adet limon
Tuz ve taze öğütülmüş karabiber
Taze patates

hazırlanışı

Tavuğun içini dışını iyice yıkayın. Kağıt havluyla tamamen kurulayın. Fırını 220 derece ısıya getirin.
Tavuğu tuzlayın, biberleyin. 15 dakika kadar oda sıcaklığında bekletin.
Bir kasenin içinde yumuşamış tereyağını, saplarından ayıklanmış kekiği, bir limonun rendelenmiş kabuğunu ve suyunu karıştırın.
Tavuğun derisiyle eti arasına parmağınızı sokarak, butlarda ve göğüste küçük keseler yaratın. Yumuşamış tereyağı karışımının yarısını bu kısımlara yayın.
Tereyağı karışımının kalan yarısını tavuğun derisinin üstüne elinizle oğuşturarak sürün.
Tavuğun bacaklarını, bir mutfak ipiyle bağlayın. Fırın kabına tavuğu yerleştirin. Önceden ısıttığınız fırında 1.5 saat kadar pişirin.
Her yarım saatte bir tavuğu alt üst ederek, her yerinin kızarıp hoş bir renk almasını sağlayabilirsiniz (Tavuğun büyüklüğüne göre pişme süresi değişebilir. Derisi nar gibi kızarıp, bir bıçak sapladığınızda tavuğun içinden beyaz su akmaya başladığında olmuş demektir.)
Taze patesleri akan suyun altında, fırçayla iyice yıkayın. Büyük olanları ikiye kesin. Tuz ve biberle harmanlayın.
Tavuğun pişmesine 45 dakika kaldığında fırın kabını fırından çıkarın. Patatesleri yanlarına dizin. Kaptaki yağla alt üst edip, pişirme işlemine devam edin.
Pişirme süresi bittiğinde fırından çıkarın. 15 dakika kadar dinlendirip servis yapın

yimek vaktiii. iş yeri menüsünü yaziim fikir olur ...

ÇORBA
TAZE FASULYE
KIYMALI BÖREK
YOĞURT

benziyo menümüz
çorba
taze
börek
baklava :)) ne alakaaa

adamada ver kız
beraber yemesenizde :)

walla bizimde başımıza gelmeyen kalmamıştı ama hep sabır
zaten olaylar yüzünden 5 senede anca evlendik
sabret cnm az kalmış

anam karıştı misafirler :)) olsun fikir fikirdir..

[

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

MANTARLI TAVUK
malzemeler

2 adet soğan
4 adet sivri biber
1 kg mantar
1 kg kuşbaşı tavuk
3 domates
4 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı kaşar peynir
Pul biber
Karabiber
Köri
Tuz

hazırlanışı

Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.
Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin.
Domatesi ve mantarı ekleyerek harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.
Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.
Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin

bende seviyorum dolma tavuk salata çorba yapcam tatlılarım fln hazır zaten of ya kocişte gece çalışıo bugun misafirle ben yicez çorba ne çorbası yapam

fırında yapsana

he fırında yapım canım demiiii..
direk fırındamı pişsin yoosam öncesinde haşlama falan yapmama gerek varmı??
sende çorba olarak ayran aşını yapabilirsin canım.
ben gecen denedim gayet güzel tadı var..
hem soğukta bi çorba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…