love cim bizim aksilikleri yazsam roman olurdu inan..eşimden emin olmasaydım bu işte hayır yok hep aksilik dicektim,,o kdr yani...hepsi bittikten sonra bir ohhh çektikki sorma nası lrahatladım ,nasıl bir yük olmuş aksilikler üstümde..sizde atlatıcaksını ,sabret ..
jean dün gazetede gördüm tc.kültür ve turizm bakanlığı profesyonel rehber sertifikası veiyomuş cnm bak istersen sınavla ama
cnm hazır çorba yap
çok seviyolarmış tavuğu ya sosla bagetleri yanına patates ve domates dilimleri teflonda kendi suyunda pişsin yada tavuk sote yap 10 dk pişiyo zaten
ozmn makarna yada hazır mantı yap cnm
tatlıda uydur bişiler bu tavuk göğsü çok basit mesela siz yemek yerken oda soğur buzlukta...
evet kızlar çok güzeller değil mi :)))
cutemmm bence de kesinlikle bir sanat
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
isoldecim inşallah bir şey olmazda bu sene şöyle en heyecanlısından bir yıldönümü yaşarsınız
kız nişalım dior ki bir aksilik daha olursa diyeceğim ki anneme babama bu işte hayır yokmuş anlaşıldı kusura bakayın vazgeçiyoruz biz
anlatayım azıcık;
bir kere yemek takımı aldık çizik geldi
su takımı aldık eksik geldi
kahvaltı takımı eksik
tencere takımı aldık yanlış geldi geriy olaldık kapağı eksik geldi
mobilyalar hiç gelmedi eşim kavga dövüş kamyon tutup kaçırdı hala eksikleri var
ev tuttuk boyaları dökülüyor henüz yeni boyanmasına rağmen boyacı ev sahibini kandırmış
ameliyat oldum millet on günde ayağa kalkar durdurulamayan kanamalar sonucu ölümlere gittim 2. kez acil ameliyat oldum 15 gün hastanede yattım
bulaşık makinası aldık kapağı kırık geldi BOSH üstelik
halı aldık yanlış geldi
gelinlik öylesine
nişanlım iki kez kaza geçirdi araçla davalık oldu
dolar bozduk sahte çıktı polislik olduk dolandırıldık
vs vs vs
bende seviyorum dolma tavuk salata çorba yapcam tatlılarım fln hazır zaten of ya kocişte gece çalışıo bugun misafirle ben yicezayy çok severim ben tavugu yaaaaaaa....
sabah akşam bıkmadan yerim vallaaa
tavuk yap kısss sende..
ay bende bgn tavuk yapamm..
incik alımm onuda pane harcına batırımmm..
hazırlım tek kişilik menümü...
ayy canım benimm yaaa..
kız sizee çok nazar eden oluo haaaaaa..
kem gözlerden koru yarabbiimm sen bu güzel çiftimiiizzzii....
yimek vaktiii. iş yeri menüsünü yaziim fikir olur ...
ÇORBA
TAZE FASULYE
KIYMALI BÖREK
YOĞURT
ay bende bgn tavuk yapamm..
incik alımm onuda pane harcına batırımmm..
hazırlım tek kişilik menümü...
kız nişalım dior ki bir aksilik daha olursa diyeceğim ki anneme babama bu işte hayır yokmuş anlaşıldı kusura bakayın vazgeçiyoruz biz
anlatayım azıcık;
bir kere yemek takımı aldık çizik geldi
su takımı aldık eksik geldi
kahvaltı takımı eksik
tencere takımı aldık yanlış geldi geriy olaldık kapağı eksik geldi
mobilyalar hiç gelmedi eşim kavga dövüş kamyon tutup kaçırdı hala eksikleri var
ev tuttuk boyaları dökülüyor henüz yeni boyanmasına rağmen boyacı ev sahibini kandırmış
ameliyat oldum millet on günde ayağa kalkar durdurulamayan kanamalar sonucu ölümlere gittim 2. kez acil ameliyat oldum 15 gün hastanede yattım
bulaşık makinası aldık kapağı kırık geldi BOSH üstelik
halı aldık yanlış geldi
gelinlik öylesine
nişanlım iki kez kaza geçirdi araçla davalık oldu
dolar bozduk sahte çıktı polislik olduk dolandırıldık
vs vs vs
tavugu seven pasaklının misafirleri benim misafirim tek zemuszemus ama bende tavuk yapcam canım valla iyiki söledin sende tam emin oldum
bide o turizm bakanlıgının verdigi sertifika için yüklü miktar para yatırıp kursa gitmen gerekio ah ah aptal aklım almadım zamanında
ayy canım benimm yaaa..
kız sizee çok nazar eden oluo haaaaaa..
kem gözlerden koru yarabbiimm sen bu güzel çiftimiiizzzii....
bende seviyorum dolma tavuk salata çorba yapcam tatlılarım fln hazır zaten of ya kocişte gece çalışıo bugun misafirle ben yicezçorba ne çorbası yapam
fırında yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?