kız otobüs bulamadık geç saate terzide rutuş yapacam diye bekletti bekletti son anda giyemedim biel tam olarak aldık attık taksiye terminale gittik otobüs firması almadı bizim gelinliği sığdıramam ben bir yere diye nişanlım bir sürü kavga etti
millet toplandı başımıza biletler iptal oldu
gece yarısına başka bir firma ile aktarmalı 3 koltuk aldık yanıma yatırdım gelinliği
ölee işte zor bela attım memlekete kurtuldum
kız her işimiz ters gidiyor bu düğün vaktini kitap yapıp yayınlayacağım sabır en büyük erdem diye
hadi ya neler olmus canım benim neyse düğünden önce olur sıkma canını düğün bi bitsin rahatlayacaksınkız otobüs bulamadık geç saate terzide rutuş yapacam diye bekletti bekletti son anda giyemedim biel tam olarak aldık attık taksiye terminale gittik otobüs firması almadı bizim gelinliği sığdıramam ben bir yere diye nişanlım bir sürü kavga etti
gece yarısına başka bir firma ile aktarmalı 3 koltuk aldık yanıma yatırdım gelinliği
kız her işimiz ters gidiyor bu düğün vaktini kitap yapıp yayınlayacağım sabır en büyük erdem diye
nası yapcem onujean h geldın
ayrıca pılav olmaz bence cnm
kabakta zaten var
ayranaşı corbası yapsan soğuk soğuk cok sefıyomda ben
haha aynen bak nereye gitsek diye düşünüyordum kabak yemeği geldi gözümün önüne pilav dedim sempatiksalakcinni ay ben susayım alsanaalsanasmile
annaaaaamm aşkı memnudan sonraki en yüksek riitingler bize aiitttt...
kız otobüs bulamadık geç saate terzide rutuş yapacam diye bekletti bekletti son anda giyemedim biel tam olarak aldık attık taksiye terminale gittik otobüs firması almadı bizim gelinliği sığdıramam ben bir yere diye nişanlım bir sürü kavga etti
love cim bizim aksilikleri yazsam roman olurdu inan..eşimden emin olmasaydım bu işte hayır yok hep aksilik dicektim,,o kdr yani...hepsi bittikten sonra bir ohhh çektikki sorma nası lrahatladım ,nasıl bir yük olmuş aksilikler üstümde..sizde atlatıcaksını ,sabret ..
Günaydın kızlar ne çok kalabalığız 16 kişi konuda kime ne olmuş,kim ayrılmış,biri bişey demiş,misafirlik varmış flan ayy ne çok konu var kaydirigubbakcemile hepinize öpücüklerrr
gulsunun kuzeni hos olmayan bişi yasamısta canım onu konusuoduk bana misafir gelcek bacı kıymalı kabak dolması yapcam yoğurtlu onun yanına ne yapam diom
hızınıza yetişemiyorummmmmmmmmmmmmmm
eve gittim
dha eşarbım kafamda ellerimi yıkadım
doğru mutfağa
sonrada evi topla ütü yap
puding yap
kocaya kahve yaptım
oho daha neler neler
zaten işde bi ton yoruluyom
kabak yoğurt varsa pilav da olmalı canım olumunekankayizsmile önden bi çorba salata flan tamamdır
yenı üye kazenı nerden tanısın nan
tavuk flnmı yapsam but mesela fırında bide çorba salata nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?