Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayda bir gelinliği sığdıramadımı ayy sinir oluyorum bu otobüs firmalarına zaten, iyi yapmışsın biletini iptal etmekle senin için zor olmuştur ama

adacım senmi benmi,bende o fotolardan kaç tane var bir bilsen :)))

yeni yemek takımı alıcam ,yeni kadehler..çeğiz düzüyom tekrar sorma..yeni servis tabakları aldım bi sürü :))
bence bu bir sanat :))

hadi ya neler olmus canım benim neyse düğünden önce olur sıkma canını düğün bi bitsin rahatlayacaksın
jean h geldın
ayrıca pılav olmaz bence cnm
kabakta zaten var
ayranaşı corbası yapsan soğuk soğuk cok sefıyomda ben
nası yapcem onu
haha aynen bak nereye gitsek diye düşünüyordum kabak yemeği geldi gözümün önüne pilav dedim sempatiksalakcinni ay ben susayım alsanaalsanasmile

jean sıyırdın bu arada kuşum geri gelecek belki kazene mesaj attı bakalım

love cim bizim aksilikleri yazsam roman olurdu inan..eşimden emin olmasaydım bu işte hayır yok hep aksilik dicektim,,o kdr yani...hepsi bittikten sonra bir ohhh çektikki sorma nası lrahatladım ,nasıl bir yük olmuş aksilikler üstümde..sizde atlatıcaksını ,sabret ..

ahh canım benim yaaa..aksilik aksilik hep üst üste yaşamışsınız...
düğününe nekadar var canım??

tavukları mayonezle sosluyorum ben fırına öyle veriyorum nasıl kızarıyor yumusacık oluyor tavsiye ederim sizede tadıda mmmm mis

ayyy bizde gecen sene ilk evlilik yıldönümüzde böle aman nası heyecanlıyım nası anlatamam..
maalesef eşimin amcası vefat etmişti..
kızzz dedimki ne şanssızmışım..
hemde ilk senemde oldu..
yok adamada üzüldüm tabide..
hastaydı adamm..
barim bir gün sonra öleydi...
kaydirigubbakcemile3
allahım bu sene kimseciklere bişi olmasın nolurrrr..

Günaydın kızlar ne çok kalabalığız 16 kişi konuda kime ne olmuş,kim ayrılmış,biri bişey demiş,misafirlik varmış flan ayy ne çok konu var kaydirigubbakcemile hepinize öpücüklerrr

jean dün gazetede gördüm tc.kültür ve turizm bakanlığı profesyonel rehber sertifikası veiyomuş cnm bak istersen sınavla ama

gulsunun kuzeni hos olmayan bişi yasamısta canım onu konusuoduk bana misafir gelcek bacı kıymalı kabak dolması yapcam yoğurtlu onun yanına ne yapam diom

cnm hazır çorba yap
çok seviyolarmış tavuğu ya sosla bagetleri yanına patates ve domates dilimleri teflonda kendi suyunda pişsin yada tavuk sote yap 10 dk pişiyo zaten
ozmn makarna yada hazır mantı yap cnm
tatlıda uydur bişiler bu tavuk göğsü çok basit mesela siz yemek yerken oda soğur buzlukta...

mşlllhhhhhh

kabak yoğurt varsa pilav da olmalı canım olumunekankayizsmile önden bi çorba salata flan tamamdır

olmaz pilavvvvv

kargolasan dahah iii olmazmıydı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…