Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük küstükaydirigubbakcemile3delikafadulden

baaaal süper görünüyo yaptıkların yaaa ellerine sağlık kuzu cokacimcoook
sende sağol cnm

korkma cnm korkulcak yanları olduğu gibi güzel yanlarıda çoookkk

tatlım yeni gördüm....
ellerine sağlık afiyet olsun
misler gibi yapmışsın işte...

sağol adacım sayende becermeye çalışıyorum
ben tazeden başka bişi bilmezdim,şaşıyorum bazen kendime

eşim almıştı ama neden aldığını sonra anladım keçi boynuzunu:)))adam formunu kuruo beaa
bende alayım o boynuzdan :))

balcım alınmışsın kıyamam :) ben geçmişe gidemedim yemek mi yaptııın..linki atsana hangi sayfada kaldı kim bilir..

cnm benim sayfa 242 sanırım...
bal
niğde cnm
herıfımde artvınlı

ayy bırılerını yolmak ıstıyom sınırlendım haa

ilk fırsatta ordayım sen nezmn gitçen bakemm
kolileri taşımada yardımcı olurum :))sositososito

gulsunun kuzeni hos olmayan bişi yasamısta canım onu konusuoduk bana misafir gelcek bacı kıymalı kabak dolması yapcam yoğurtlu onun yanına ne yapam diom

kabak yoğurt varsa pilav da olmalı canım olumunekankayizsmile önden bi çorba salata flan tamamdır

yimemi kııııss.
gadalarını bilem alırım senin......

knoww küsmedım cnm
bıraz çırkınce laflar olmuştu bana göre
hemde hıc tanımadığı bırıne

ayy vahşı bırı sancak kız benı
ama cok mısafrperverımdır
konuya bağlı tabı bıde

canım benim öyle lafın gelişi söyledim yoksa biliosun seninle konustuklarımızıda alındıysan özür dilerim neler oldu anlat istersen cok merak ettim gelinligni

kız otobüs bulamadık geç saate terzide rutuş yapacam diye bekletti bekletti son anda giyemedim biel tam olarak aldık attık taksiye terminale gittik otobüs firması almadı bizim gelinliği sığdıramam ben bir yere diye nişanlım bir sürü kavga etti
millet toplandı başımıza biletler iptal oldu
gece yarısına başka bir firma ile aktarmalı 3 koltuk aldık yanıma yatırdım gelinliği
ölee işte zor bela attım memlekete kurtuldum
kız her işimiz ters gidiyor bu düğün vaktini kitap yapıp yayınlayacağım sabır en büyük erdem diye

jean h geldın
ayrıca pılav olmaz bence cnm
kabakta zaten var
ayranaşı corbası yapsan soğuk soğuk cok sefıyomda ben

canım ben kadere inanırım.. buda onun yaşaması gerekn bir kaderdi... ama allahtan kısmeti olmadı... herşeyde bir hayır var... ben kuzenim adına çok seviniyorum tabiki.. böyle birinden kurtulduığu için.. ama onun canı yanıyor ve bunun içinde üzülüyorum.. ama biliyorumki... bizler neler atlattık.. sende atlatmışsın... oda atlatıcak ve ilerde şükredicek...

benim çevrem değiller eşimin çevresi de genelde ankaradan dediğin gibiyse tek çocuk gitmek istemez istanbuldan
hem bakalım biraz dinlensin neler olur nelerrr
Allah yardımcısı olsun not aldım adresi

inş. canım... allah herkesin hakkında hayırlısını versin... teşekkür ederim canım benim yinede ilginee...

ama canım sende grubumuza yakışmayan bi yorumla girdin..
yani burda hiç birimizin aklına gelmeyen bişeyi sen pat die söledin..
hemde ilk mesajında..
yani böle olunca tepki aldın ister istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…