brck benm annemde öyle yaa
altınını benm bileziğimi aldı koydu köşeye benm pijama takımımı da almış
şimdik de nevresim diktiriyo doğum yapınca getirecekmiş
bal ben erken cıkcam ya merak ederım yaa cınsıyetını
5te cıkcam
yetışırsın ınş
ne bileyim cnm kimileriniz bilmiyoruz dio herkes bilmez tabisi
yaparım cnm ayıb ettin
böcük nan sen nie 5 te çıkıyon beee uzakmı yetişemicenmi erkenden gidiyo
aşçıları teftişemi gidin neydin
brck benm annemde öyle yaa
altınını benm bileziğimi aldı koydu köşeye benm pijama takımımı da almış
şimdik de nevresim diktiriyo doğum yapınca getirecekmiş
kızlarrrrrrrrrr
son krediyide eşim yatırmışşşşşşşşşş kredi bitti evimiz artık tamamen bizimmmmmmmmmmm
bal erken derken annem bu zamana kadar abime bana die hep aldı yani ilerde olursa die duruyo kenarda.tabisi ben olmayan çocğuma daha alamam canım.yaparız mendil anneme sorarım neyden yapıyo tam olarak
kızlarrrrrrrrrr
son krediyide eşim yatırmışşşşşşşşşş kredi bitti evimiz artık tamamen bizimmmmmmmmmmm
ayy allah korusun.sen düşünme öyle şeyler bee.senin kızın olacak kalbide küt küt atacak öğrenip gelecen.inşallah.biz cinsiyeti öğrenmeye gittimizde eşim soruyo dr dr söylemem diyo az daha merak edin.valla ercan bey eşim bayılır düşer buralarda beni bırakıp onunla uğraşırsınız dedim.sen meraketmiyormusun diye sordu.dedim hayır bana kalp atışını dinletin o bana yeter dedim.açtı ultrasonun sesini.ben dinliyorum.sonra bir ok işareti yaptı.üstünede pipi yazdı.ben güldüm.eşim hala ne ne diyo soruyor okusana dedim.aynı böyle eşim.piii-piiiiibanane erken gitme sende :))
yarın öğrenirsin bee acelesi neee
:)) yaparım deyip kaçmak yok bak
ben karşıyım erkenden alınmasına..kendime bile kızıyorum daha erken diye ama tutamadım bu sefer kendimi...
yaa kızlar ne dicem ocak anneleri topiğinde bi kızın ablasıda hamişmiş...geçen hafta 17.haftasında
cinsiyeti öğrenmek için gitmişler ama bebişin kalbi durmuş meğersem..çok üzüldüm çok korktum..dua edin nolur güzel haberlerle geliyim buraya(
kızlarrrrrrrrrr
balım aklına öyleşeyler getirme canımm kötü düşünme öle olumsuz şeylerde okuma
kızarım valla Rabbim sağlıkla sıhhatle kucana almayıda nasip etisn bebeğin sana hayırlı evlat olsun inşllah sen kendıne dikkat et gerisini düşünme rabbiimm hayırlı doğumla rnasipetisn sana ve tüm hamilelerimize
isteyenlerede versinn rabbbiimm evlat özlemi çektirmesin kimselere
banane erken gitme sende :))
yarın öğrenirsin bee acelesi neee
:)) yaparım deyip kaçmak yok bak
ben karşıyım erkenden alınmasına..kendime bile kızıyorum daha erken diye ama tutamadım bu sefer kendimi...
yaa kızlar ne dicem ocak anneleri topiğinde bi kızın ablasıda hamişmiş...geçen hafta 17.haftasında
cinsiyeti öğrenmek için gitmişler ama bebişin kalbi durmuş meğersem..çok üzüldüm çok korktum..dua edin nolur güzel haberlerle geliyim buraya(
GÖZÜNÜZ ayDIN CNMMMM
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aklına öle kötü şeyler getirmeeeeeeeeeeeallah korusunnn dualarım sizinleee
bu akşam bi diiziyle kutlamak lazımmm
ayy allah korusun.sen düşünme öyle şeyler bee.senin kızın olacak kalbide küt küt atacak öğrenip gelecen.inşallah.biz cinsiyeti öğrenmeye gittimizde eşim soruyo dr dr söylemem diyo az daha merak edin.valla ercan bey eşim bayılır düşer buralarda beni bırakıp onunla uğraşırsınız dedim.sen meraketmiyormusun diye sordu.dedim hayır bana kalp atışını dinletin o bana yeter dedim.açtı ultrasonun sesini.ben dinliyorum.sonra bir ok işareti yaptı.üstünede pipi yazdı.ben güldüm.eşim hala ne ne diyo soruyor okusana dedim.aynı böyle eşim.piii-piiiiiarkadaşımda ne yani erkekmi dedi biz koptuk. öyle ya dedi ercan bey.
ayy evt cnm güzel düşünelim...eşine çok güldüm sağol walla moral oldu bana biraz
ben dün patronun yanına gittim eşim içinde izin istedim..ama hemen gelin diyo izin isteme canını iste misali..sanki gezmeye gidiyoruz...eşimde ilk defa görcek gibi bişi..oda doğru dürüst gelemedi benle...
ay kelebek çok duygulandım biliyomusun gözünüz aydın canım
inşallah birgün bende bi ev sahibi olup böyle bi haber verebilirim canım
hadi gözünüz aydın canım benim.hayırlı olsun.
bencede dizi şart oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?