Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ball heyecan yaptım bee inş sen gelene kdar ben iş yoğunluğundan gitmemiş olurumm..

kelebekiimm ne güzell darısı başımızaa inşş 7 senecik kaldıı

patiğim hoşgeldin cnm..
evt cnm sıkı kundak değil,sıcacık tutar diye de düşündüm..
hee kız hergün yapan varmış :))
he varmış baksana nevgüle prafo valla..be nüşenirim nan...
sen bili cnm bnm..ben takmam nan,babası zati bu ner ayy kocenin görüntüsü geldi gözümünn önüne güler valla...
yeni doğan bebeğin ağzına ıslak mendil sürülmes kızlar saçmalamayın.onlar sert diil zaten.penyeden yada tülbentten incecik:)tutupta haşırt die silinmiyo zaten

nan hiç sosyete diilsiniz..bildiğin ıslak mendil diil...bebişlere özel öle parfümsüz..ucuzlardan diil nan..

ball heyecan yaptım bee inş sen gelene kdar ben iş yoğunluğundan gitmemiş olurumm..

kelebekiimm ne güzell darısı başımızaa inşş 7 senecik kaldıı

BENDE BAŞLADIM KÜT KÜTT....arkadaşım aradı oda rüya görmüş..bayılcam şimdi oda kız görmüş :))
sağlıklı olsun rabbim başka bişi istemem..eşime diyimde hazırlansın çıkalım...

biliyorum nan patiğim bebişe özel ama ne bilim içim el vermes sanırım.biz anane devrindeniz
sen bi beben olsun herşeyden sakıncan.
benim abim bebeği insan içine çıkarmıyodu fazla mikrop kapar die.kimsenin öpmesini istemez.ama işte insanlara bişi diemiyosun abiminde huyu fena

sen bilirsin biricik ama ben uğraşamam o bezleri yıkaması da var..

her leke çıkmaz ,zati çamaşır suyu konulmaz..e nolcak kaynatçan mı hep...

eziyet gibin...çalışırken hele mümkün diil...

balım sana diyom ama ben heyecan yaptım ben gidicek olsam die kendimi koydum yerine,çok değişik bi duygudur dimi ...

ya cnm şimdide kek istiyo neyse evde tatlı var keke gerek yok allahımmm kendimi frenleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…