Fıstıkım iyiyiz hamdolsun :)) sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti? Kız benim göbeğim çıkmadıya fazla hala.Bitek karnımı doyurunca midem çıkıyor her zamanki gibi . :))) En kısa zamanda eklerim tatlışım .
Bu akşam erkenden yat bir güzel dinlenmiş ol sabaha tatlışım .canım bende c.tesi annemlere geçtim, koçişte işten geldi ve orda kaldık. pazarıda evde geçridik...ama nedense kendimi yorgun hissediyorum....
olsun biz görelim senin o mideni:))
melikecim.. hoşgeldin tatlım..
bak nohut, fasülye, barbunya.. bunalrıda haşla ve dondurucuya at... kullanacağın zaman çok pratik oluyor:)
Melikertan merhaba :))
evet dolapta haşlanmış yemekler çok pratik oluyor barbünye,nohut,kuru fasülyeyide haşlayıp aynı şekilde tek kullanımlık poşetlemiştim dün barbünyede sonunu pişirdim gayette çabuk ve güzel oldu, yalnız vitaminleri ölüyordur muhtemelenFasülye doğrayıp bende koydum dolaba 5 poşetti paketin birini düşürüp döktüm 4,5 poşet kaldı o ayrı :)) yalnız bunu çiğden koydum . Bide yaprak koyduk . Marketten gelince dolapta başka bişey koyacak yer kalmıyor diye fazla dolduramadım .
Hh bide maydonoz koymuştuk ablamla doğranmış o da iyi oldu .
aaa nasıl doğranmış maydanoz??? yaprakları yeşil taze kaldı mı öyle :44:
=) gunaydın hanımllarrr
melikecim ne güzel kayınvalden hazırlık yapmış sana =)
anacımda barbunya attı buzluğa =)bnm için
prtik bişyler arıosun heralde =) börek sar,köfte yap,dolma sar at buzluğa misafir gelince çok prtık oluyo cnm.
dun çok yoruldumya uykum var hala =(
dun evı tmızle yemk hazırla misafir ağırla derken bi hayli yorulmuşum bıde üsütne dizi çekip duş alıp ytana kdr saat 1de yattım
Yapraklar yeşil ama ıslak oluyor kurutursan normale döner sanırım ben hiç kurutmadım gerçi bir tuhaflık yoktu tadında.
ayyy tebrik ederim canımm
sağlıkla gelsin prensesin
balcım tebrik ederim. sağlıkla al prensesini kucağına!
baaalll bu saatte sırf seni merak ettiğim için girdim vallaa.yuppiiiiiii geliyor prensesimizzzzz.
ne oldu canım ne yaşadın.gerçi bebek iyiymiş ya sağlıklı ya gerisi teferruat.
gecenin şu saatinde balın bebişinin cinsiyetini merak ettim gün içinde de giremedim anca fırsat oldu bakayım dedim de geldim :)))))
güzel yavrusu kız olacakmış.....hayırlısıyla al tatlım kucağına,Rabbim mis kokusunu içine çektiğin günüde yaşatsın sana inşallah.....
eşin ve kızınla bir ömür mutlu ol canım........
biraz uyuyayım artık,sahura çorba istedi kocem,yayla çorbası yaptım bende......soğumuştur,dolaba koyayım.....
hepiniz tatlı rüyalar görüyorsunuzdur umarım....
sabah gelenlere de şimdiden günaydın....
Amanda cnm benim hayırlı-uğurlu olsun bebişinin cinsiyeti oy maşallah minik prensese:))
Sağlıkla ilgili olayda ne ?
selamlar kızlar
hayırlı ramazanlar
balcım kızın olacakmış çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah. benim kızz doğuyordu içime
tanemcim nasılsın bi sen onlinesın arkadaşlarımın arasında bi selam edeyim dedim buradan. bebiş nasıl. seninki oğlan mı olacaktı.
borsa ıle ılgılı yazdıklarını okudum gecen
Allah hayırlı rızık versın ınsallah atlatırsınız cok ıyıye gıder ınsallah durumlar
opuyorum kızlar hepınızı
günaydınlarrrrrrr kızlarrrrrrr
Bugün işe geldim işler yoğun demiştim ya gelmemiz gerekiyodu geldikkkk nese kızım ve kocem olmadığı için zorlanmadan geldimmmm.zati kimse yok işe gidem bari dedimmmmm
balllllll dimek kızın olucak ne güzeelllll Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
hoş olmayan olay yaşadım demissin önemli bişe değildir balcım inş.
günaydınnn birsenim =)
herkesler gece gelmiş gitmiş =) gunydınlar herkesee
balımm çok sevındım cnmm rabbım sağlıkla sıhhatle kucana almayıda nasip etsin inşallah prensesini =)
kızlar ya dün sütlaçlardan yumurta koktu faln demiştimya =) hepsini geri alıyorum soğuyunca sütlaçlarda kokudan eser kalmamış ve üstüne ddışarda yapılanlar kadar lezzetli olmuş =) sadece bendne kaynklanan bir koyuluğu vr ama lezzeti süper =) şiddetle tavsiye ediyorum yapmanızı =) lamecim tekrar teşekkürler =) ama hiç demedin soğuyunca koku kalmaz die =) bıde pirinc bence daha az olabilir = )
BALIIIMM ben demiştim prensesimiz gelioo diyee :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn..
Günaydın kızlarrrrr
bal hadi gözünüz aydın cnmm
herşeyi tahmin eden ben bunu nasıl edemedim
ben demıştım
cok sevındım cnmm cokk
günaydın kızlar...
balım, prensesimiz gelcek desenee:))
çok sevindim canım..
canım soğuk yediğini düşünmüşütm ben.... ne bilim sıcakken aldığın kokudan bahsettiğini:)))
afiyet olsun tatlım..
Bu akşam erkenden yat bir güzel dinlenmiş ol sabaha tatlışım .
slm güzellerrr
herkes iyidir umarımm
ben çook yoğunum çook büyük ihtimal bu ara gelemicem 500 sayfacık çizim beni beklioo poff..
seviorum sizii
kendinize cici bakınn
bebişlere de dikkat ediinn
günaydııınnn...
Balımm demek kız mış..bak doğru tahmin edemedim gördünmü..çooook sevindim valla...
Sağlığı herşeyi iyi mi..
Seni haftasonu merak ettim ço karayamadım kusura bakma cnm..ama öle aklıma girmişki dün gece rüyamda gördüm hayır olsun..
Lamemlere gitmişiz senle ben..Lamem de evli değil sankim,annesi var evde fln garip :)
sonra Balım sen araba almışın pek bi şık vallaha,hemde nasıl kullanıyon
sanırım anlamı olmayan bir sade rüya
aklımda kaldığın için gördüm sanırım...
geçmişe bakim ne yazmışın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?