böcük naber nasıl geçti güzelmiydi merak ettim nettin yetiştinmi
güzel gectı cnm
yemek bıtınce baya gezdık sahıle falan ındık
keyıflıydı
tabı eve cok gec gelınce sahura kalkamadımgene
kalktım sahura su içip yattım kocemı uyandrmak aklıma bıle gelmemışben gene 1 yudum içtim o susuz kaldı
böcüküm güzel geçmesine sevindm canmm
zavallı koceenn :))
canım saat 7,30 gibi görümcemle hazırladık zaten masaları biz yapmaz olur muyum tüm servise baktık görümcemle biraz kalabalıktı ikimiz anca yetiştik hatta
tatlm ben eşime annesiyle aramızdaki şey nasılsa diye anlatmadım ama o dayanamamış hemen yetiştirmiş demekki
teyzemlere haftaiçi akşam da gidebilirz ama pazar günü gidelim die konuştuk..
belki o kadar tepki vermesem kayınvalideme daha iyiydi ama o gün yeterince kötüydüm zaten regl olmuştum ağrıdan akşamı zor ettim ama anlayan kim..
eşimle aramız tabiki düzelir canm ama bişi olduğunda oğluna yetiştirmesi zoruma gitti çok
midem de daha iyi az sakinledim çünkü
en önce ben dedıydım len balın kızı olcek dıyerüyamda görduydum zaten
casper sende üzme kendını boşver ne düşünen düşünsün
hasta etmeye değmez
ne var yanı 6da sofra mı kurulurmuş eşin dıyememışmı erken dıye kurmamıştr dıyebenım k babamda kocemköye gıdınce eşin elımı öpmedı demiş
söyle ona dedım önce öpülcek elı olsuntakamam kımseyı umrumda değiller kı unuttum yada öptüm laf olsun dıye dedı
kendı bılır
50 kişi yoktuk cnmyemeği hayrına verdi ama bowlingi cepten vermesin bari kız çemkir
50 kişi varmıydı cnm geçikmiydi
okadar pahalı bi yerdede nasıl yemek olmazmış ne garip
Allah kabul etsin cnm
böcük bu ayki geliriniz dışarıya gitti cnmsöyle eve lahmacun daha karlı olursun:)
böcük maddi yöne bakmaaya bakmayada elini cebe bi atıyon para kalmamış
he kalabalık diilseniz bu akşam o ayrı.ozaman ya evinde al yap ızgara tarzı yada götür cnm.
iftaramı çağırmıştın
böcük sulu yemeğe gerek yok mercimeğe falan bence cnm yeter bunlar.la paran varsa bi eve girsene değerlendir paranı bi yere hiç diilse evsahibi olursun inşallah cnm.
kabak çiçeğini nasıl yapıyosun cnm o nasıl oli
kızlar ya dün sütlaçlardan yumurta koktu faln demiştimya =) hepsini geri alıyorum soğuyunca sütlaçlarda kokudan eser kalmamış ve üstüne ddışarda yapılanlar kadar lezzetli olmuş =) sadece bendne kaynklanan bir koyuluğu vr ama lezzeti süper =) şiddetle tavsiye ediyorum yapmanızı =) lamecim tekrar teşekkürler =) ama hiç demedin soğuyunca koku kalmaz die =) bıde pirinc bence daha az olabilir = )
Günaydın kızlar :) Hayırlı haftlar bide .
Fıstıkım iyiyiz hamdolsun :)) sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti? Kız benim göbeğim çıkmadıya fazla hala.hoşgeldin canımm.....
nasılsın, erkekimiz nasıl??
son halini merak ediyorum tanemcim ya... bi ara koysana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?