cevaplayacağınızı sanmam ama yinede sorayım.(şaka şaka)
kızlar ben perşembe mi cuma mı kocayla dizi çektik.sonra sabah kalktım wc ye gittim çok afedersiniz peçeteyle bi sildim pembe kan geldi peçeteye çok az.bide karnım belim ve kasıklarım ağırdı epey.ama adet tarihime var daha.
cevaplayacağınızı sanmam ama yinede sorayım.(şaka şaka)
kızlar ben perşembe mi cuma mı kocayla dizi çektik.sonra sabah kalktım wc ye gittim çok afedersiniz peçeteyle bi sildim pembe kan geldi peçeteye çok az.bide karnım belim ve kasıklarım ağırdı epey.ama adet tarihime var daha.
canım bence bir doktora görün...ne olur ne olmaz... aklında kalmaz en azından...
arkadaşlar, buluşcağımız zamanlar burdan söylüyoruz zaten, katılmak isteyen olursa detayları paylaşıyoruz:)))
ben dr.a muayneye gittiğimde rahimağzımda yara çıktı,smear testi alındı.dr bana ilişki sonrası kanaman olursa,kokulu akıntın olursa gel demişti.testin sonucuna göre testte temiz çıktı,yara kendini kapıyomuş öle sölemişti.bu arada rahim ağzı yarası cinsel aktivesi olan her 2 kadından birinde olurmuş, bunun için 6 ayda bi smearr testi yapılması gerekiyomuş.korkulcak bişi yok senii korkutmuş gibi olmayayım zaten senin sabah gelmiş ama aile sağlığı merkezinde bi test yaptır istersen :))
bal maşallaj canım eline sağlık...bu arada eşinin yöresine ait bütün yemekleri biliyosun sanırım ne kadar güzell
balımm o yımeklerı tek başın ayapmadın dimii?????kendını okdr çok yorma
böcüm iş bitmezz =)
omzlarım ağrıo uykum var =) bu akaşm kocemle başbaşa olcez heralde kimse gelmio
nasıl yapılıyor bu test.
kızlar 12 kişiye iftar menüsünde islim kebabı zormu olur?
ve yanına illa sulu yemek gerekirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?