Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkesin içinde ailesinde vardır kızlar yaşadığı şeyler burda anlatamadığı sorunsuz kimse olmaz ama napalım dünya boşşş
bal hele seni salllasam neler dökülür la ne inciler hikayeler vardır :1:ama neysem hamilesin bebek sallanmasın:1:

herkesin içinde ailesinde vardır kızlar yaşadığı şeyler burda anlatamadığı sorunsuz kimse olmaz ama napalım dünya boşşş
bal hele seni salllasam neler dökülür la ne inciler hikayeler vardır :1:ama neysem hamilesin bebek sallanmasın:1:

hahahaha nan taktın sende benim incilerime..olsa anlatçemde olmayınca ne anlatıyımmm..ordan bakınca sana esrarengiz geliyom hemii:90:

hahahaha nan taktın sende benim incilerime..olsa anlatçemde olmayınca ne anlatıyımmm..ordan bakınca sana esrarengiz geliyom hemii:90:

efet:23:
kızlar şükür bence halimize bazen düşünüyorum gerçekten dünya boş hayat kısa...değmez bi kıza:1::1:(ıyk)
Allaha şükür ben gene eş ailesi konusunda şanslı olduğumu düşünüyorum insanlıkları açısından ama işte diğer mevzular ayrı..allah herkesi feraha çıkarır umarım

Bence dert sıkıntı olmadan bu dünya hayatı daha anlamsız olurdu.daha boş olurdu iyilikle kötülük diye bir kavram olmazdı.arkadaşlık dostluk,komşuluk,yardım ve bunun gibi birçok kavram olmazdı.

Ya olacak iş değil akşam iftardan sonra kocayla büdüşle dışarı çıkacaktık yağmur yağdı şimdi.inşallah akşamda yağmaz.

cnm kabak yemeğı ıstedı
ama bu akşamda yemeğim var kocemde ramazan sonuna kadar yok yemek yıyesım bıle yok tek başıma:31:

benimde yemeğim var böcük...pazar gününden bolca kaldı..
bamya almış kocem ama kim temizlicek edicek..keşke konserve alsaydın dedim..konserve alıncada keşke taze alsaydın diyosun dedi ..şaşırdım diyo :))

benimde yemeğim var böcük...pazar gününden bolca kaldı..
bamya almış kocem ama kim temizlicek edicek..keşke konserve alsaydın dedim..konserve alıncada keşke taze alsaydın diyosun dedi ..şaşırdım diyo :))

kocenle yersınız benım kımsem yok
karşı komşum ve üst kat komsumda köylerıne gıttıler
başkada kımseyı tanımıyorum
gazozlu poğaça yaptım vercek adam bulamadım:67:

kocende şaşırmış ben olsamıkısındende alırdım ama ozmn sen nıye cok aldınderdın:)

Son düzenleme:
ahhhh bende az konişim canım sıkıldııı

şincik kocem gitmeden temizlik yapcem gidince diyodum ama oruçlu oruçlu büyük temizlik olmıyomuş işten gelip

bende c.tesi öğlen evcağzıma gittim başaldım böyük temizliğe banyo bitti yatak odası bitti şincik öbür yerler varda yapan yok iftar sonrası pek yorgun oluyom eee kıızımda cuma geliyo o gelene kadar da bitsin didim .
herhal akşamları 6 da çıkıyom ya 8 kadar yapıcam anacığım da diyo beraber yapalım ben kıyamıyom napcam bilmiyom kineeeee

yimek derdim olmadığından hahahyyyyyy düşünmüyommmmm:1::1:

slm canlarrr
nasılsınızz
çook yoğunum çook bi geçmişe bakım de geliimm

h geldın cnm

ahhhh bende az konişim canım sıkıldııı

şincik kocem gitmeden temizlik yapcem gidince diyodum ama oruçlu oruçlu büyük temizlik olmıyomuş işten gelip

bende c.tesi öğlen evcağzıma gittim başaldım böyük temizliğe banyo bitti yatak odası bitti şincik öbür yerler varda yapan yok iftar sonrası pek yorgun oluyom eee kıızımda cuma geliyo o gelene kadar da bitsin didim .
herhal akşamları 6 da çıkıyom ya 8 kadar yapıcam anacığım da diyo beraber yapalım ben kıyamıyom napcam bilmiyom kineeeee

yimek derdim olmadığından hahahyyyyyy düşünmüyommmmm:1::1:

konuş konuş acılırsın cnm

akşamları temızlık olmuyo gercekten bende hep hayal edıom ama yemek yıyınce öle kalıon
annene kıyamıon ama zor btcek gıbı kızın gelene kadar:12:

kartta limitte lazım ama lame...15000 varmı limitin ??

neye çok güldüm ya..aynı gün kargo diyo bide..okadn param olcak kargoylamı alcam :1:
yok bacım... limit 9000 de:((

günaydın herkeseee ....

hasırlar masırlar noliy balll
kayınvaliden mi alıyo yoksaa

gülsünün bebeği benm nan

hoşgeldin canım
bacım siz kapışmayın... ben size ikiz yapcemmm:60::60::60:

amannnnn böcük aartık kendimi yıpratmıcam temizlik içinnn
yapıyomda kimse taç takmıyo olduğu kadar şimdi kışa doğru yaparım öle napim kızım gelince doymak istiyom ona
ne kadar yapsam kocem bıktım şu temizliğinden der durur halbuki kendide temiz titizdir yaranılmıyo bacımmmmmm erkek milletiiii

ben çok acıktım bugün çok halsizim ve de çok sinirliyimm :59: delirtiyo bu insanlar beni ...

canım acayip tantuni istiyo bide nevgül abla dün senin dediğin şu fasülye kavurmasından anacığıma söledim akşam yapıcak bana bu hafta orda kalıyorum bu arada

yemek fotolarına bakıp duruyorum mazoşist miyim neyim:56:

yok bacım... limit 9000 de:((

hoşgeldin canım
bacım siz kapışmayın... ben size ikiz yapcemmm:60::60::60:

lamem kaçırdın hasırı....

ooooo ikizmiii..hadi bakalım işllhhh....kelebek garusunun kızı benim kızımla elti olunca kıskanır bu garu..kızını fişekler :60:

Back
X