Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin içinde ailesinde vardır kızlar yaşadığı şeyler burda anlatamadığı sorunsuz kimse olmaz ama napalım dünya boşşş
bal hele seni salllasam neler dökülür la ne inciler hikayeler vardırama neysem hamilesin bebek sallanmasın
![]()
hahahaha nan taktın sende benim incilerime..olsa anlatçemde olmayınca ne anlatıyımmm..ordan bakınca sana esrarengiz geliyom hemii:90:
Esrarengiz kadınn baalll..![]()
benimde yemeğim var böcük...pazar gününden bolca kaldı..
bamya almış kocem ama kim temizlicek edicek..keşke konserve alsaydın dedim..konserve alıncada keşke taze alsaydın diyosun dedi ..şaşırdım diyo :))
slm canlarrr
nasılsınızz
çook yoğunum çook bi geçmişe bakım de geliimm
ahhhh bende az konişim canım sıkıldııı
şincik kocem gitmeden temizlik yapcem gidince diyodum ama oruçlu oruçlu büyük temizlik olmıyomuş işten gelip
bende c.tesi öğlen evcağzıma gittim başaldım böyük temizliğe banyo bitti yatak odası bitti şincik öbür yerler varda yapan yok iftar sonrası pek yorgun oluyom eee kıızımda cuma geliyo o gelene kadar da bitsin didim .
herhal akşamları 6 da çıkıyom ya 8 kadar yapıcam anacığım da diyo beraber yapalım ben kıyamıyom napcam bilmiyom kineeeee
yimek derdim olmadığından hahahyyyyyy düşünmüyommmmm![]()
yok bacım... limit 9000 dekartta limitte lazım ama lame...15000 varmı limitin ??
neye çok güldüm ya..aynı gün kargo diyo bide..okadn param olcak kargoylamı alcam![]()
günaydın herkeseee ....
hasırlar masırlar noliy balll
kayınvaliden mi alıyo yoksaa
gülsünün bebeği benm nan
yok bacım... limit 9000 de(
hoşgeldin canım
bacım siz kapışmayın... ben size ikiz yapcemmm![]()