Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bencede anneci deil.öle ols sana baskı yapardı nie böle oldu ara falan filan diye bak düzelir demiş
zamana bırak demek istiyo galiba istersen ara bi sor aranızdaki diyaloğa bağlı ona göre davran kayganaya

zamanla düzelir ama üzülmüş diyo zaten canmm
kayınvalidemle telefonda konuşurken falan normal canmm ama bilmiom gelmem diomuşş

yarın akşam iftara gideriz galiba ya direk orda deim diom ya da bugün tel de deim

iki hafta sonra evlenecek olan arkadaş msj atmış..

düzenli bi ilişki istiyorum sabah 8 akşam 5 cumartesi pazar tatil, birde yıllık izni olsun diye :52:

öyle bi ilişki yok hele evlendikten sonra çook zor dedim :52::52::52:

gunaydın hanımlarrr umarım herkesler iyidir

snrım ufk teefk sorunları olanlar var .Rabbim şu mübarek günlerde kimsenın canını sıkmasın inşallah.
caspersy cnm sen kayınvaldene gidince anne bnde sızı şugun beklyorum iftara de telefonda yanlış anlama ve anlaşılma çok olur cnm.

=) ee neler var neler yok anlatın heleee .dun gelemedım pek tkıpte edemedım bugunde iş çok hiç yapçak takatim yok öyle yorgun hissediyorumki kendimi =) uykum var hermzn ki gibi mutfamı ancak sabah toplayabildim kaçgundur karman çormandı yarındakociş arkdşlarıyla iftar etcek =) bende evı temızlım dıom süüpür sil işleirmi halletcem inş. =)

gunaydın hanımlarrr umarım herkesler iyidir

snrım ufk teefk sorunları olanlar var .Rabbim şu mübarek günlerde kimsenın canını sıkmasın inşallah.
caspersy cnm sen kayınvaldene gidince anne bnde sızı şugun beklyorum iftara de telefonda yanlış anlama ve anlaşılma çok olur cnm.

=) ee neler var neler yok anlatın heleee .dun gelemedım pek tkıpte edemedım bugunde iş çok hiç yapçak takatim yok öyle yorgun hissediyorumki kendimi =) uykum var hermzn ki gibi mutfamı ancak sabah toplayabildim kaçgundur karman çormandı yarındakociş arkdşlarıyla iftar etcek =) bende evı temızlım dıom süüpür sil işleirmi halletcem inş. =)

amiinn canmm inş...
tamam gidince deim bari tatlıımm..

ne olsun iş çok yapcak keyif yok
patron gıcık ikide bi soruyo bende yapıom diom
daha hızlı yap dio dedim akşam eve gidince kendimi daha çok sarj ederim daha hızlı çalışırım :52:

dün akşam haber verdiler tatlı yapcaktımm sütlü tatlıı
anamm bi baktım sütüm bozulmuş
üstünden de az bişi kullanmıştım gitti çöpe

benımde bozulmuştur eşim sahurda süt ıcemıo meyve suyu ıcıyoruz o kaldı öle
bugun sorbe yapam barı

yapan bişiler cnm erkekler zaten yemek seçmez pek ne bulurlarsa artık

bu arada ınş k valıdenle aran düzelır ama yanlış olan kırıldığını oğluna demesı sana dememesı
ben mı yanlış anladım:37:

benımde bozulmuştur eşim sahurda süt ıcemıo meyve suyu ıcıyoruz o kaldı öle
bugun sorbe yapam barı

yapan bişiler cnm erkekler zaten yemek seçmez pek ne bulurlarsa artık

bu arada ınş k valıdenle aran düzelır ama yanlış olan kırıldığını oğluna demesı sana dememesı
ben mı yanlış anladım:37:

aynen öyle canmm
bana bişi demedi gayet normall
eşime demiş kırıldım gelmem size diee

amiinn canmm inş...
tamam gidince deim bari tatlıımm..

ne olsun iş çok yapcak keyif yok
patron gıcık ikide bi soruyo bende yapıom diom
daha hızlı yap dio dedim akşam eve gidince kendimi daha çok sarj ederim daha hızlı çalışırım :52:

aynen iş çok yapçak adam yok =)
hiç keyfım yok kollarım zor kalkıo gene = ( dun dyımlardykn eşim cuzdanını ve arabanın ruhsatını çntama koymştu sbhta unutmuşz =( dıo evden çıkrkn htrlttım unuttun dıoo.KIzlar çok unutkan oldum ben arkamı dönnce unutuyorum ramazan hayırlıısyla atltskta bi doktora gitsem vbitmın değerleirmi ölçturmme lazım :(
yorgunlk dız boyu hlbukı hiç bi iş ypmdım saedece sbh mutfamı topladım sonunda :D
dyk ymiş giyiimm yaww

böcümm sorbe ne olaki =) googleye yazmya üşndım noldunuda hatırlyamadım bi turlu :D ttlımıydı nedydı

aynen öyle canmm
bana bişi demedi gayet normall
eşime demiş kırıldım gelmem size diee

bence ara cnm gelmem ne demek ya büyük bı sorun değilkı
yanlış yapanda kendısı
bence ara sen bı teklıf et
belkı gelır tatlım yaa

mblue h geldın tatlım
benım fatura kesmem lazımgelcem

koceme msj attımm

17 ağustos 2011 saat 11 itibariyle hala çook sevilmektesiniz.
aldığınız sevginin devam etmesi için 5 dk içinde mujuk yazıp ilgili numara gönderiniz diye :69:

muujjjjjjuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk :69: diye cevap gelmiş ayy paşamm çok seviomm

zamanla düzelir ama üzülmüş diyo zaten canmm
kayınvalidemle telefonda konuşurken falan normal canmm ama bilmiom gelmem diomuşş

yarın akşam iftara gideriz galiba ya direk orda deim diom ya da bugün tel de deim
tabi tatlım gidebilecek kadar yakınsa evine git ve konuş herşey tatlı dille hallolur.
hiç keyfım yok kollarım zor kalkıo gene = ( dun dyımlardykn eşim cuzdanını ve arabanın ruhsatını çntama koymştu sbhta unutmuşz =( dıo evden çıkrkn htrlttım unuttun dıoo.kızlar çok unutkan oldum ben arkamı dönnce unutuyorum ramazan hayırlıısyla atltskta bi doktora gitsem vbitmın değerleirmi ölçturmme lazım :(
yorgunlk dız boyu hlbukı hiç bi iş ypmdım saedece sbh mutfamı topladım sonunda :d
dyk ymiş giyiimm yaww

böcümm sorbe ne olaki =) googleye yazmya üşndım noldunuda hatırlyamadım bi turlu :d ttlımıydı nedydı

hoşgeldin kuzummm.çorba dedi galiba tatlım ben öle anladımm
sana bişe dicemmmmmm mblueeeeeee

hiç keyfım yok kollarım zor kalkıo gene = ( dun dyımlardykn eşim cuzdanını ve arabanın ruhsatını çntama koymştu sbhta unutmuşz =( dıo evden çıkrkn htrlttım unuttun dıoo.KIzlar çok unutkan oldum ben arkamı dönnce unutuyorum ramazan hayırlıısyla atltskta bi doktora gitsem vbitmın değerleirmi ölçturmme lazım :(
yorgunlk dız boyu hlbukı hiç bi iş ypmdım saedece sbh mutfamı topladım sonunda :D
dyk ymiş giyiimm yaww

böcümm sorbe ne olaki =) googleye yazmya üşndım noldunuda hatırlyamadım bi turlu :D ttlımıydı nedydı
yataktan kalkana kadar kabus gibi oluom da kalkınca şükür kendime geliom canmm
sabah midem kötüydü şimdik daha iyi o da şükür
amann üzülsem ağrır sevinsem ağrır :52:
ramazan bitince mutlaka git bi canmm

bence ara cnm gelmem ne demek ya büyük bı sorun değilkı
yanlış yapanda kendısı
bence ara sen bı teklıf et
belkı gelır tatlım yaa

mblue h geldın tatlım
benım fatura kesmem lazımgelcem

arıcam böcüküümm bugn hal hatır sormaya arayım yarın akşam gidince de derim c.tesi gelin bize die

guneşim hoşgeldin topiğimizee
bebeğini Allah bağışlasın...
çalışıyormusun ne kadarlık evlisin yaş kaç

yorma kendını cnm yaa kadın tutamıyorsan bıle yakının yok mu yardımcı olcak
bızde herkes cok şanslı ben harıç
gelınler ablalar yakın hıc tereddüt etmeden herkes bırbırıne yardıma gıder

ıyı yapılıyorsun tatlım bırak bişilerı azcıkta olsa anlasınlar
yerımonu ben zıllı:1:

bunlar kırılanlar mı:53:
maşallah sağlam bişi kalmamış
cok şükür daha bişi kırmadım:nazar:aman aman kocem sakarlık cok yapar ama onuda mutfağa sokmak ıstemem o yüzden
:1:

h geldın
oğluşunada maşallah:nazar:

cok anlayışlılarmış:90:

günaydın kızlar teşekkür ederim:)14 aylık oglum var :) bir ara 2010 hazıran annelerındeydımmm baydr cocuk ve işten dolayı bakamıyrdum buaralr hayata döndum sanırım.3 senelık evlıyım 28 yasındayım hehehe :):) sizler nasılsınz? benm topic cok hoşuma gıttı ama baya kaynatmıssnz yıne dun aksamdn bu yana yetısmek zor oldu:):)

koceme msj attımm

17 ağustos 2011 saat 11 itibariyle hala çook sevilmektesiniz.
aldığınız sevginin devam etmesi için 5 dk içinde mujuk yazıp ilgili numara gönderiniz diye :69:

muujjjjjjuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk :69: diye cevap gelmiş ayy paşamm çok seviomm

Sevgi pıtırcığı seni :1::69::69:
şımartma bu kadar şu paşayı :1:

güneşim hoşgeldiinn

oğluşunu rabbim sana bağışlasınn..

dünden beri topik durgun yalnız :52:

bende tanıtam kendimi
bi ay sonra 2. senemiz bitiyo inş..
henüz bebiş yok ama istiyoruz bakalım kısmettt

güneşim hoşgeldiinn

oğluşunu rabbim sana bağışlasınn..

dünden beri topik durgun yalnız :52:

bende tanıtam kendimi
bi ay sonra 2. senemiz bitiyo inş..
henüz bebiş yok ama istiyoruz bakalım kısmettt

durgun hali bu diyorsunzz:):) neyse eski performansım yerıne gelır yavas yavas yetısırm sizlere:):)
maşallah diyorum sizedeee allah nasip etsin bebişide.
ben istemyrdm baskıyla oldu ama cok mutluyum iyikide yapmısım diyorum..
annelik harika bişeymiş :):)

Back
X