Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin balımmmm kötü haberle geldinnn ben duymadım ahhhh ahhhh o lanetlere dicek bişe kalmadı ki Rabbim ailelere sabir versinn

deeeeeeee birsenimm ne dicen merk ettim :D

kız ben pek kurabiye yapmam dün kk. da bi tarife rastladım yaptım akşam annemde iftara yarım saat kala sonuç süperrrrrr

birsenim tarifide versen daha süper olur cnm

RAbbim şehitlerimizin aillerine sabır versin.bütün askerlerimzii korusun inşllah noluyoruz ya :( sürekli şehit veriyoruz .Allah sen koru butun askerlerimzii

sağol böcüm aydınlattın benı =)

güneşim böcüğüm doru dıo dal aradan =)

birsenım cnm ben yapçaktım bu tarfıı okdrda dedım buralarda yapçam die =) ama henuz yapamadım denıycem ama aklımda cnm sende onyldın melıkeertenda onyldı :D ypmam farz oldu ama bu ara iyi hissetmıom kendımı çok yorgun bitkin ve unutkan bi haldeyım.enkısa zmnda dneıycem cnm inş. =)=)

sağol böcüm aydınlattın benı =)

güneşim böcüğüm doru dıo dal aradan =)

birsenım cnm ben yapçaktım bu tarfıı okdrda dedım buralarda yapçam die =) ama henuz yapamadım denıycem ama aklımda cnm sende onyldın onyldı :D ypmam farz oldu ama bu ara iyi hissetmıom kendımı çok yorgun bitkin ve unutkan bi haldeyım.enkısa zmnda dneıycem cnm inş. =)=)

kızlar benferiha yeni kullanıcı adım ammmmannn diyim eski adımı telaffuz etmeyelim öpüldünüz:54:

Son düzenleme:
bneferıhacm değişmişin görmedım =)
hftasonu sular olmyınac ypamamıştım sonrada frsat olmadı aklımda yapçam inşallh tez zmnda =)

Hoşbuldum kızlar.şehitlerimize allahtan rahmet o şerefsizlerede allahtan bela ve azap diliyorum.

Birsen valla o tarifi bende yaparım haa..

MBLUE canım bu benim sana dediğim tarif denicektin ya o ... birsen süper pratik dimi ve çok lezzetli aynı un kurabiyesi gibi dağalıveriyo ağızda...
ayyyyyy yazdım yazdım sana bişe oldu pc ye hepsi getti.
bayıldım bayıldım süperrrrrr ben kurabiye pek yapmam bu tarifi tuttum
ben k.tozu yazmıyodu ekledim şeker eklemedim
bide isteğe bağlı içine fındık h.cevizi ve kakolu k.şantiyle yapılır farklı olur ama ben sade severimmmm
kızlar benferiha yeni kullanıcı adım ammmmannn diyim eski adımı telaffuz etmeyelim öpüldünüz:54:

ayyy bu arda bende değişmek istiyom yaaaaaaaa nasın oluyo prosödür

ayyyyyy yazdım yazdım sana bişe oldu pc ye hepsi getti.
bayıldım bayıldım süperrrrrr ben kurabiye pek yapmam bu tarifi tuttum
ben k.tozu yazmıyodu ekledim şeker eklemedim
bide isteğe bağlı içine fındık h.cevizi ve kakolu k.şantiyle yapılır farklı olur ama ben sade severimmmm

ayyy bu arda bende değişmek istiyom yaaaaaaaa nasın oluyo prosödür

adın soyadın olmadığı sürece değişmiyolar canım malesef

Annemle konuştum azönce can sıkıcı bir haber aldım.:59:
ne oldu tatlımmmm
şekli nasıl veriyonn ...
normal kurabiye gibi yuvarladım ama bastırmadım fazla onlar tepside yayılıyolar ya görüntüde süper oldu resim bilem çektim kelebeğimde şimdi koyamam sanki hazır kurabiye valla
Hoşbuldum kızlar.şehitlerimize allahtan rahmet o kkkkkkkkkkkkkkkklerede allahtan bela ve azap diliyorum.

Birsen valla o tarifi bende yaparım haa..

yap kız yap çok basittt

Back
X