böcük aile içi bir mesele.amcamlarla falan.neyse dilerim hallolur.
çak ozaman çak çakkkkbende içiyom tatllımm türk kahvesiyle sigara ikilisine bayılırımmmm
ama öle pek fazla içmem hamilelikte bıraktım daha yeni yeni tek tük içiyommmm
Bidaha giderseniz o topic e :
BRCİİİİİİİK nevgüüüül ezan okundu kızım hadi yemek yicez geldi babnız doğru topic inize yazıcam oraya ona göre
çak ozaman çak çakkkk:13:
aynı msjjj
çaktım kızzzzzzzçak ozaman çak çakkkk:13:
maşallah tazeeeee:)23 yaşındayım 4 aylık evliyim
brckkk topikte sigara içen yok mu harbi kızzzz
şekerrrr hoşgeldin tatlımmmmmm
hoşgeldin şeker..brck topiğin en yaşlısı benim herhal benferiha haklı.ben bu ayın 19 da 30 olacam.
içim sıkılıyor yaa pof moralmanım bozuk hemde durduk yere sayılır
kocişim lise mezunu 5 yıldır aynı bnkada çlışıo ve terfi vermıolar ya buyuk haksızlıkkkk lise mezunu dıe memur ypmıolar kocacımı çok içim sıkılıo iş öğrettiği herkes bi yerlere geldi =( hakknı yyıolar kocamın ya
bugu gene canı sklmış olması gerktiği yerde değil sıkılıp duuro moralı bozuk ne dıyeceğimdie bilemiyorum .aöfden unı 1 işletme ama okmk pek gelmıo içinden böle moralım bozuldu bnmde :97:
gel birsenim
ama biz masada içiyok hihi
burda içmeyen yok zati:)
(sanki büyük marifetmiş gibi anlatıyorum bide)
içim sıkılıyor yaa pof moralmanım bozuk hemde durduk yere sayılır
kocişim lise mezunu 5 yıldır aynı bnkada çlışıo ve terfi vermıolar ya buyuk haksızlıkkkk lise mezunu dıe memur ypmıolar kocacımı çok içim sıkılıo iş öğrettiği herkes bi yerlere geldi =( hakknı yyıolar kocamın ya
bugu gene canı sklmış olması gerktiği yerde değil sıkılıp duuro moralı bozuk ne dıyeceğimdie bilemiyorum .aöfden unı 1 işletme ama okmk pek gelmıo içinden böle moralım bozuldu bnmde :97:
bı resturant keşfettım ıftar yapardık koçişle ne güzel ama kocem hep mesaıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?