Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende içiyom tatllımm türk kahvesiyle sigara ikilisine bayılırımmmm
ama öle pek fazla içmem hamilelikte bıraktım daha yeni yeni tek tük içiyommmm
çak ozaman çak çakkkk:7::13:
Bidaha giderseniz o topic e :

BRCİİİİİİİK nevgüüüül ezan okundu kızım hadi yemek yicez geldi babnız doğru topic inize yazıcam oraya ona göre:1:

:1::1::1:

23 yaşındayım 4 aylık evliyim
maşallah tazeeeee:)
brckkk topikte sigara içen yok mu harbi kızzzz

şekerrrr
hoşgeldin tatlımmmmmm

hoşgeldin organikçimmm

yok kız bi ben içiyorum kendimi yalnız hissediyorum :58:

lamecim konuşmuyosun napıysunnnn:61:

nevgül yok kızzz senin yaşında kızlarr varrr nereniz yaşlı hem delimisinisss nennn
ben sana abla dimemmmm
nevgül abla hihi:1:

Son düzenleme:
:43::43: içim sıkılıyor yaa pof moralmanım bozuk hemde durduk yere sayılır
:36: kocişim lise mezunu 5 yıldır aynı bnkada çlışıo ve terfi vermıolar ya buyuk haksızlıkkkk lise mezunu dıe memur ypmıolar kocacımı çok içim sıkılıo iş öğrettiği herkes bi yerlere geldi =( hakknı yyıolar kocamın ya
bugu gene canı sklmış olması gerktiği yerde değil sıkılıp duuro moralı bozuk ne dıyeceğimdie bilemiyorum .aöfden unı 1 işletme ama okmk pek gelmıo içinden böle moralım bozuldu bnmde :97:

gel birsenim
ama biz masada içiyok hihi
burda içmeyen yok zati:)
(sanki büyük marifetmiş gibi anlatıyorum bide :57: )

mbluem kocicin bankacı hee ne güzel :61:saati belli yeri belli
ya bu arada ben seni hiç görmedim nie görmedimmmm bi kendini göstert

:36: kocişim lise mezunu 5 yıldır aynı bnkada çlışıo ve terfi vermıolar ya buyuk haksızlıkkkk lise mezunu dıe memur ypmıolar kocacımı çok içim sıkılıo iş öğrettiği herkes bi yerlere geldi =( hakknı yyıolar kocamın ya
bugu gene canı sklmış olması gerktiği yerde değil sıkılıp duuro moralı bozuk ne dıyeceğimdie bilemiyorum .aöfden unı 1 işletme ama okmk pek gelmıo içinden böle moralım bozuldu bnmde :97:

bluecim açıktan bitirsin üni yi isterse yapar eminim ki motive et sen onu... şimdi artık prosedürler çok katıya :59:

gel birsenim
ama biz masada içiyok hihi
burda içmeyen yok zati:)
(sanki büyük marifetmiş gibi anlatıyorum bide :57: )

ben gündüzleri pek içmiyom zati hatta hiç akşamları yemekten sonra bide arkadaşlar varsa muhabbet koyuysa içmeyen ben içiyomda içiyom

mblueee tatlım ya haksızda deilsin üzülmekte ama tek şart ünivrste olmuş artık napalımmmm

Back
X