Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayyyyy canım birden kendimi gördüm sankimmmm bebişe kim bakıyor?

böcükkk ne oldu tatlım hasta mı oldun miden bulanmışşş şimdi nasısın ?

off cok gecmış
dün akşamdan nıye etmedın
ben 7:30 gıbı oluyom kocemde yok bişiler edıp yıyom

ya aslında dune kadr hep aksamdan yapıyordum yemegımı ertesı gune hazır oluyordu 2 gun yemege davetlı olduk duzneım bozuldu dun eve gıttm yemegı yedım bayılmısım resmen gozumu acamadım cocuk ustumde gece sahura bıle zor kalktım ufyaaaa bugn artk yapcm aksamdn ınsallahhh ahh annecım buralrda olsa hergun yemege alsa benı ne guzl olurdu:)

off cok gecmış
dün akşamdan nıye etmedın
ben 7:30 gıbı oluyom kocemde yok bişiler edıp yıyom

ya aslında dune kadr hep aksamdan yapıyordum yemegımı ertesı gune hazır oluyordu 2 gun yemege davetlı olduk duzneım bozuldu dun eve gıttm yemegı yedım bayılmısım resmen gozumu acamadım cocuk ustumde gece sahura bıle zor kalktım ufyaaaa bugn artk yapcm aksamdn ınsallahhh ahh annecım buralrda olsa hergun yemege alsa benı ne guzl olurdu:)

böcükkk ne oldu tatlım hasta mı oldun miden bulanmışşş şimdi nasısın ?

bılmıyorumkı cnm bişide dokunmadı cunku dokuncakşey yemedım herzmnkı gıbı kahvaltı tarzı
suyu ıctımmm kalbım bıle sıkıştı
nasıl bı mıde bulantısydı amanın bıdaha yaşamayım
uyyamadımbaya
ama sımdık ıyyım
oruca devam

kk ya nolıy yaa ıkı kez gıdıo bıde baya beklıyorum bı cvp yazana kadar anam ağlıyo:95::95:

kolay şeyler yaparsın tatlım
tavık kızart pılav yap
ne bılem börek yap

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.

izmir de yaşıyosun demeeek... izmir aşığıyım ben yakındada gelicem inşallah burnumda tütüyo resmen...

ya ben çok sevmedim . ankaralıyım evllik sebebiyle buraya geldim amaaaa:):) işte iş guc cocuk benı oyalıyorrr yoksa yapamzdım burlrda sanrmm
ama senı beklerizz izmireee:):)gel gel

izmir de yaşıyosun demeeek... izmir aşığıyım ben yakındada gelicem inşallah burnumda tütüyo resmen...

feriha harikasın .gercktn bindallı cok süslü değişkmiş :):) bayıldım bende klasık kırmızı bir bindallı giymiştimmm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…