Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok yazmışsınız...yarıda kestim..
aldıklarım bunlar PPP

günaydıınn güzelllerrr..

balımıınn prensesii sana da günaydıınn Emir Bebek

sağoll cnmmmmmm

yok böcük anam anca kendine yapar biz dinç olsakta ona lazım yardım
ablam zaten kadın tutar..

ucundan ucundan yapçam cnm merk etme :)

bal albümüe baktım da evin çok tertipli maşallah sana... ben banyolara takığımdır çok dikkat ederim şıkır şıkır walla

sağol feriha hep böle dursa keşke evlerimiz...

balllll nerdesinizzz lamede yok sanırımmmmmm
patikten haber varmı kime kızdı

işler yoğun..mşllh sizde az kaynatmamışsınız...

güneşim çok tatlısn maşalllahh cnm
böcük sanada aferin senden garu olcak ha gayret

olur demı
nevresım perde bıle ütüluyomhakket olur bak bende

ohh ne guzell ellerıne saglık ben ütü yapmayalı aylar oldu kocem de kendı yapıyor garibim

ne güzel o barı yapıyo yardımcı oluyo
benımkıde gündüz evde ben ederım dıo ama ben ederım gece çalışıo zaten yorulmasınhem yerlerıne koyamaz gene el atmak zorunda kalırm
ben bırıktrmem hıc yıkansın kuruduğu gün yaprım
birikınce işkence oluyo

bal
anladım tatlım ben gelırdım yakın olsakzaten cnm sıkılıo
ılerleyen zamanda nasıl yapcaksın pekı
doğuma yaknda derın temızlık yapman gerekırse o daha zor olur ama sanırm annen yardım eder dayanamaz

ben geldim :)))))))
hayınpeder ve görümcek nee kaaaaa güldürmüş sizleri.....bir de benim yüzümü güldürseler....
sabah eşim geldi işten,biraz durduktan sonra
Sorayayı Taşlamak izle, full hd türkçe
bu filmi izledik....tabi eşim yarısında uyuyakaldı....son sahnelerinde artık tv.nin sesini kıstım,duymaya tahammül edemedim,içim ezildi resmen....ama süper bir filmdi.....

feriha albüm yapmış
cıx göremiyorum sanırım arkadaş değiliz neyse teklif gönderdim,görürüm sanırım
balın evini ben de sevmiştim çok temiz görünüyordu....

Son düzenleme:

yok böcük ozmn kadın tutucam mutlaka..şimdi biraz daha idare edebilirim..sağol yakın olsak gelirdin hemiii

feriha albüm yapmış
ada ben en çok butları vercem ellerine...kısmına güldüm....

sağol cnm çok temizimdir çooookk :))

aman işte napsın mecburıyetten adamcagız yapıyor sabah gıyecegını utuluyorr eskıdn utu gunm vardı hepsını utler kaldırrdım artk okdr duznlı deılım bebik olduktn sonra hesaplar degısyorrr:):) dşünsenize akşam iştn geldıktn sonra sürekli paçama yapışannn birr çikin böcükk:):)

yok böcük ozmn kadın tutucam mutlaka..şimdi biraz daha idare edebilirim..sağol yakın olsak gelirdin hemiii

feriha albüm yapmış
ada ben en çok butları vercem ellerine...kısmına güldüm....

sağol cnm çok temizimdir çooookk :))

bal hamilesin demek ne güzel allah saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin:):):)

Bu akşam işten çıkıp direk evime gitcem kalan işleri yapmaya çalışcam
kızım gelcek az kaldı ya o gelince işim olmasın onla hasret gidercem bol bol inş.
Kızıma ne hazırlıklar yapıyom oyuncaklar kıyafetler alıyom teyzeleri sanki çeyiz hazırlıyom içimden geliyo da kendmi frenleyemiyom oyyyyy minnoş sarı kızım benim gelsinnnn doya doya öpem sarılam onaaaa

öle dedim de balcım vermedim yine de ellerine küçük küçük parçalara ayırdım,hani mevlütlerde yaparız ya pilavın üzerine işte öyle yaptım pilavın üzerine azar azar paylaştırdım....

2 güncük kalmış canım doya doya hasret gideririsiniz nasıl bişi şu annelik yahu walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…