günaydn tatlışkoo
eşin de olur canm hepsi sırayla)))
a.s.
hahaha.. hayırlı olsun vallaa:))
ayy çok uykum varr
havalar ısındı ısınalı ben kendime gelemiyorum sabahları yaw
bende mutlu oldum tabikii :)) evet yakında eşimde olcak ayyy :)) kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
ee işyeri iyice yerleştimi canım...
100 sayfa hayırlı olsun ben yetişemedim hızınıza yaaamaşşallahh
bende başlıyım hemen muhabbete bende 3 yıldır evliyim 4 aylık bir bebişim var
eşimle beraber çalışıoruz şimdide işteyimm veee çok sıcakkkk yanıorumm yaa
bende mutlu oldum tabikii :)) evet yakında eşimde olcak ayyy :)) kaydirigubbakcemile3
100 sayfa hayırlı olsun ben yetişemedim hızınıza yaaamaşşallahh
geldim bacılar
he bugun dogum gunu var 40 yasına girio sekercim zemuszemus ama görseniz ya 25 yasında gibi çok tatlı biri sanırım evle ilgili bişiler alcam kolye flnda cok sevio bide öle bişi alırım olmazsa
salladım hepinizi uyuyun hadikaydirigubbakcemile3
nasar değmesnn canmm
ayy benmde çook uykum varr
patroncukda yok bugün uyusam mı))
:
canm senin düğün gününde bizim kınamız vardıı geçen sene tabii ahh rüya gibyidii:asigim:
anladım canım.... elleirne sağlık.. senden de tarifler bekliyoruz o zaman:)Günaydın kızlar evet gulsunn yoy_know doğru demiş genelde ben annemden önce evde oluyorum ben yemek yapıyorum eğer annem yorgun olmazsa akşamdan yapıyor öyle idare ediyoruz.
Nasılsınız şekerler?
bak bak bak..... oturmaıyormuşş:)))sagol canım herbıyerlerım aydı valla
bana kalsa çıkmazdım yataktan ama napcan mecburen geldık. zatı oturmakta gucluk cekıyorum bıraz ara ıı gelecektır :roflol::roflol::roflol:
ayy valla bende bu hıza yetişemiyom... malaşşah canım allah bağışlasın... evt burasıda çok sıcak....100 sayfa hayırlı olsun ben yetişemedim hızınıza yaaamaşşallahh
canım yaa... ayy bende çok severim öyle insanalrı.. içi sevinç dolu... ne güzel.. nice senelre inş....:)))geldim bacılar
he bugun dogum gunu var 40 yasına girio sekercim zemuszemus ama görseniz ya 25 yasında gibi çok tatlı biri sanırım evle ilgili bişiler alcam kolye flnda cok sevio bide öle bişi alırım olmazsa
günaydın kızlar, işim var ama henüz eşim yok hehehe :)) sevdiğim arkadaşlarım burdaa bi selam vereyim dedim :))
valla bu konuda yardımcı olamıycam yaa....arkadaşlar tatil için 2 kızım ve benim gidebileceğim bir tavsiye edermisiniz bana
çocuklarımın sıktıntı yaşamayacağı bir yer
kocayı beklersem tatil hayal olacak
onsuz 3 kız akmak istiyoruz sahillere
ohhh.. saat 9 da uyumak.ç. hayal be bacım...ne uykusu ulenn ..akşam zaten 9 da mı ne uyudum sızmış kalmışız tosnumla beraber akannehirfazla uyumaktan başım ağrıyor .
ayy bizimde rüya gibi olur inş.. :)) boshayallersmile
ne uykusu ulenn ..akşam zaten 9 da mı ne uyudum sızmış kalmışız tosnumla beraber akannehirfazla uyumaktan başım ağrıyor .
ayy bizimde rüya gibi olur inş.. :)) boshayallersmile
işte buna kocaman bir alkış..... alkisalkisalkis
işte buna kocaman bir alkış..... alkisalkisalkis
geldim bacılar
bu arada günaydınlar şekerlerim
ohhh sefamız olsun hafta sonu geliyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?