yoga kitabım daha yeni geldi...doğurcam bunlar kitap yollıyana kdr...
amannnnn bal kız yogoda yapcek prensesiyleee heeee nerden geldi
harbi doğurcan anca geldi nese doğuma giderkende yaparsın yoganıııı düşünsene ayyyy ne komik
biara foto koyrm buraya bıkac tane inşallah:) bugn kk da sorun var snrm ya benm pc yavas yada kk
çok çikinn çokkk:):)
hayırlısı bakalmm ben evlendım 2sene bıtımı bebişmz geldi:):)
kızlarrrr hani gazozlu poğaça vardı ya onun tarifi nerden bulcam bulamıom kiiiii anneme vercemde tarifi bilen yazsınnnn böcükkk sen biliyodun dimi
:)) limangodan almıştım cnm..15 günü geçti sanırım...bu hafta sonu 20 cm olcakmışız
ocak annesimi oalcksın bal hehe kesin yanlış hesaplamsmdr ama neyse:):)
oyyyy maşallahhh prensese kız bak ne çabuk büyüyo:)) limangodan almıştım cnm..15 günü geçti sanırım...bu hafta sonu 20 cm olcakmışız
:)) limangodan almıştım cnm..15 günü geçti sanırım...bu hafta sonu 20 cm olcakmışız
böcük nan 20 cm diyom..20 cm lik cetvelin yokmu :))
pattes 20 mi...benim bi karışım mesela 20 cm..öle diyimmm
evt güneş nasipse ocak sonu olcak..kış bebeki olcak kuzum :)) ana kız titrer dururuz :))
böcük nan 20 cm diyom..20 cm lik cetvelin yokmu :))
pattes 20 mi...benim bi karışım mesela 20 cm..öle diyimmm
evt güneş nasipse ocak sonu olcak..kış bebeki olcak kuzum :)) ana kız titrer dururuz :))
ayyyyy ne lan bu tekrar koptummmm gülmekten bayılcam heeeee
ay evet soguklr baslıyor olsun bebikine kavusacksn yaaa benmkıde yaz bebegıydıı sıcaklarda yapıs yapış emışmek zor oluyrdu hehehe:) hepsınn bır zorlugu var
bal benim bi karışım 17 cm sen iyi osmanlı tokadı atarsın he
çok güzel bi histir dimi bi okadar garip... sen kaç senelik evliydin bal?
yokk cnmm..henüz değilllolsun kız yaza kadar ele avuca gelir süslenip püslenip gezersiniz ana kızzzzz ayyyyy ne güzellll
balll isim düşündünüz mü
neye güldün nan okdr...
ay evt yazda zor ama yinede banyo filan yaptırıken üşicek derdin yoktur..bana çekerse yandık hergün nane molla oluruz..işllh babasına çkesin o konuda..hiç hastayım demez hastanelik olur gene demez :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?