Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla buralardayım ama pek katılamıyorum aranıza...
kakolunun üstünde beyaz purda şekeri.. bence güzel olur...
sana kullanabilceğin bir yer...

birsencim.... bencede başka şeylerde yap adamcağızaaa:)

bende fırın poşetlerini çok kullanırım, patetesi tavuğu biberi hepsini bir koyarım... soslarım... ohh mis gibi oluyor vallaa...

napam kız adama hasta hasta töbe töbe nan günaha sokcanız beni?:1::1::1:

canm ben tavuk patates soğan biber bunları baharatlıyorumm
birazcık yağ ve biraz süt katıyorumm bi saat falan bekletiyorum sonra pişiriyorumm çok lezzetli oluyoo

sütmü hım deneyeyım bnm yaptgm trfte unda vardı ama evde un kalmamış almayı unttm koymdm neyse artk burlrdn tarflerle yenı seyler denıcem hihih:) şu eşlerinize yaptgnz suprızlerdende denrm artukn belkii adm şaşrr kalr bendn beklencmk performanss :)

sütmü hım deneyeyım bnm yaptgm trfte unda vardı ama evde un kalmamış almayı unttm koymdm neyse artk burlrdn tarflerle yenı seyler denıcem hihih:) şu eşlerinize yaptgnz suprızlerdende denrm artukn belkii adm şaşrr kalr bendn beklencmk performanss :)

evt canm yarım çay bardağı falann ya da azcık daha fazla
patateslere bıçakla çizik yap ki içine çeksiinn ayy canm çekti sabah sabahh

ama midem de çok fena bulanıyo yaa

inşallah valla bend eişten cıkrsam yemek kursuna gıtcem ılk iş böle sofra duzenı vs bayılıyrm ama beceremıyormmm cunku ben bole seylerle ugrasmamısm hıccc hep iş gu dusnmsm becerıksızm anlıcanzzz annem yaptı ben işten geldım yedım offf iii bi alan oldu benı yoksa evd ekalırdım ehehhee:):)

benmde cnm balık istedi uff
uff

kım evde kalmışkı sen kalcan hem öle deme bızde bılmıyorduk işten gelır anamızın hazır sofrasına kurulurduk
evlenınce anladık anyayı konyayı:1:
benım zamannım olduğu için baya genış takılıyorum servıs tabakları kasesı ortaya süsü eşim bazen mum yakıy:1:

Kızlar merhabalar.nasılsınız.benim moralim bozuk yaa.:59:kayganam ameliyat olacakmış pazartesi dizinden benim yük artıyor anlayacağınız.

Kızlar merhabalar.nasılsınız.benim moralim bozuk yaa.:59:kayganam ameliyat olacakmış pazartesi dizinden benim yük artıyor anlayacağınız.
geçmiş olsun nevgülüm bozma moralini tatlımmm.dizinde ne var kii
günaydın herkesee

bende alalh izib verirse bugün denicemm kurabiyeyi

casper bebek rahme 1 haftada iniyomuş zaten cnm bnmmm

hoşgeldin tatlımmm

kım evde kalmışkı sen kalcan hem öle deme bızde bılmıyorduk işten gelır anamızın hazır sofrasına kurulurduk
evlenınce anladık anyayı konyayı:1:
benım zamannım olduğu için baya genış takılıyorum servıs tabakları kasesı ortaya süsü eşim bazen mum yakıy:1:

ya benım esım bayılır öle seylereeee sofra duzenı vs ama ben beceremıyrm yemk yaprm yapmasına mantı bıle acarım malum kayserılıym hihihih aslen ama öle gorsellk işi bana göre dııl bana kalsa tepsıyle kucada yerım eşimde bir okdr merklııı suse gorkeme hahah

geçmiş olsun canmm beniimm
günaydın herkesee

günaydn canmm hoşgeldiinn
biliomm kelebekiimm hamiş misin deince öle dedim :))

hala alışamadım gece yemeyee
öğleye kadar midem çok bulanıyoo

canım hoşgeldin...
üzme kendini.. rabbim bir kolaylığını verir merak etme.. ayrıca sen çalışıyorsun... mecburen gündüzleri eltin ve görümcen bakıcak...

günaydın herkesee

hoşgeldin canım.... hadi bakalım.. bende deneyip yarın ofise getircem...

Back
X