Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım hoşgeldin...
üzme kendini.. Rabbim bir kolaylığını verir merak etme.. Ayrıca sen çalışıyorsun... Mecburen gündüzleri eltin ve görümcen bakıcak...

Hoşgeldin canım.... Hadi bakalım.. Bende deneyip yarın ofise getircem...

sağolasın casperım.hoşbuldum lamem benide sinir edecek olan bu zaten.gündüzleri ben evden yokken geliyolar evi almış başını gidiyor havasında oluyor.çocukları herşeyi karıştırıyor dur demezler.aman neyse bunları düşünmeyim şimdi.

[QUOT
bilmiyorum mr çekilmişti kötü çıkmışki ameliyat demiş doktor.neyse şimdiden üzülmenin manası yok galiba bakak görek mevlam neyler.
E=

Rabbim şifasını versin tez zamanda inş.

Bismillah ne ferihası kız nevgül rüyandamı gördün feriha bugün hiç gelmedi kiii:1::1::1:

sağolasın casperım.hoşbuldum lamem benide sinir edecek olan bu zaten.gündüzleri ben evden yokken geliyolar evi almış başını gidiyor havasında oluyor.çocukları herşeyi karıştırıyor dur demezler.aman neyse bunları düşünmeyim şimdi.
hmm anladım canım.. bencede düşünme şimdiden.. boşver....

Rabbim şifasını versin tez zamanda inş.

Bismillah ne ferihası kız nevgül rüyandamı gördün feriha bugün hiç gelmedi kiii:1::1::1:

geldi canım.. bende aşağıda gördüm bir araa..

Son düzenleme:
herkese günaydın...

ablacım ekledim tekrar bakabilirsin geçmiş olsun bu arada vardır herşeyde bir hayır sen yüreğini ferah tut olur mu ...:70:

off hadıyaaa tühhh:(

ben çalışıyorum zaten oğluma adamakıllı bir bakıcı ayarlayamadım eşim yüzünden.şimdi buda böyle oldu.diğer elticikler zaten deyip duruyorlardı buna düşersen asla bakmayız sana diye.bakalım ne olacak.sanki bana malum olmuştu akşam da eşime dedim annen iyice kendini bırakmaya başladı eğer kötü olursa bişey yapamazsak birini tutarız biraz fazla para verir hem enesi hem kayganayı baktırırız.ne bilim allah büyük.

Kızlar merhabalar.nasılsınız.benim moralim bozuk yaa.:59:kayganam ameliyat olacakmış pazartesi dizinden benim yük artıyor anlayacağınız.
geçmiş olsun canım..ama çalışmayan eltilerin bakar sana düşmezki bakmak tatlım sen çalışıyorsun.sen yokkende evine kimse giremez..iyileşene kadar baksınlar ne varki..
brck adanayı nasıl yaptın kız bi inlat bakayımm
hazır canımmm
şu kurabiyeyi bide ben deniyim yaa
ütüm yine kaldı abime gittik akşam :52:
eve gittim eşime kızdım bu balkonun hali ne leş gibi insan bi yıkar yardımcı olur die baktım tin tin gitti yıkadı :1:

ben çalışıyorum zaten oğluma adamakıllı bir bakıcı ayarlayamadım eşim yüzünden.şimdi buda böyle oldu.diğer elticikler zaten deyip duruyorlardı buna düşersen asla bakmayız sana diye.bakalım ne olacak.sanki bana malum olmuştu akşam da eşime dedim annen iyice kendini bırakmaya başladı eğer kötü olursa bişey yapamazsak birini tutarız biraz fazla para verir hem enesi hem kayganayı baktırırız.ne bilim allah büyük.
canmcm siz beraber oturuyordunuz dimi tatlımm

günaydın canım arada geldim ama anca yazabildim :71:

hoşgeldinn cnmm

Back
X