Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar bende cıkıyorum kendınızeee iyi bakınn bugndee akşam olduuu iyi akşamlarrr:):):)

kızlar bende cıkıyorum kendınızeee iyi bakınn bugndee akşam olduuu iyi akşamlarrr:):):)

ay çok acıktım kısırmı yapsam kıymalı yumurtamı yapsam ne yapsam

bal yaptınmı hamur kızartması akşam

mblue menemen yap gtsın aman ne uğraşcen:97:

böcüm çorbaylan tavuk varken menemen yapmım kız =)
en isimi çorbayı ısıtğp tavuğuda didip karabierli yiyim =) blkim bi salta bi dondurma ttmmdır = )

ayyy bencede ben öle ypım karabiberli gene =) ımm
şu denedınız kurabıyelerın sonuçlarını pylaşın lütfen =)

bende bilmiyom
ama burdaki hatunlar bilip yapıyolarmış
aman etli patatesli bi pilav be sadece tencerede kalıp yapıyolar boşverrr
cnmm ben hepinizden farklı yapıom maklubeyi

kıymalısınıda ilk duydum =) kuş başı et yada kuş başı tavuk ileypıyorum

patates
patlıcan
kabak
havuç
bezelye(haşla)
hepsini küp küp doğra kızart
pilaavı biraz dirice pişir yarı pişmiş dielim
sonra tavukları kavurarark pişr.1 kaşıkyağda renkleri dönene kadar kızart istersen karabıber kekik ile ttlndır

buyuk deırn bı tencerenın dıbıne ilkönce tavukları koy
sonra pilav
arasına kat kat kızartmış sebzeleri doldur. ve pilava sıcak su ekle pişirmeye devam et =) tenecereden cızır cızır ses gelmye başlınca altını kapt tepsiye ters çevir salata yoğurt şeklinde servis et =) enfes bişiy oluyor =)

sende haklsıın canım.. ama yazlığımız var, herkes gitti bi biz gidip tatil yapamadık(

öyle canım.. bizde öyle diyoruzz....
lamecım inş.. eşin bayramdan sonra izne çıakbilir ve gidersiniz canımm .

demez olur mu cnm der
hatta gıdıo ben tükkan kapatıyom
sabahları ben acıom
kadın yok çay koyyuyom yanı gelmem şart

amannnn nolur sanki cmrtesi gelmeyin deseler yada madem gelionuz 12de çıkın deseler çok mu zor yaw =(

mblue unutum ben corbanı tavıkınısen dedığın gıbı et barı

len 12 deseler gene ıyı akşama kadar burdayımpoffff ctesı çalışmasam bayramıznı neyım ıstemem

mblue unutum ben corbanı tavıkınısen dedığın gıbı et barı

len 12 deseler gene ıyı akşama kadar burdayımpoffff ctesı çalışmasam bayramıznı neyım ıstemem

off off öle böcüm allah kolaylık versın bıze

bizimde 9 gun olmaz tattil imkansız arifede gelir yrımgun durur gideriz boşboş oturmya gelcez =)

brck bncede kesın kısır yap.bnmde cnm çekti ama yapmm =) sona kg alırım falan zaten tatlıyı çok yıyom bua aralar =)=)

çıkan hatunlar iyi akşmlar =)

kızlarrr

patrona bi davetiye gelmişti tanesi 180 tl
ben gidemicem eşinle sen git dedi yuppi yuppi

kelebeğim ne davetiyesii bu ohh hayat sana güzel valla =) git git kaçırma davetıı
bende dıom kocişle eyup sultan sultan ahmete gidimm istiomm inşllh götururu=)
bide çamlıcaya çıkmak istiom tiramısu yemek istiom =) evde ypınca çok yıyom dışarda 1 dlmle sınırlı kalıo =) evde çope gitmesın dıe yıyom paso

iii akşamlar çıkan hanımlarrrrrrr

ay çok acıktım kısırmı yapsam kıymalı yumurtamı yapsam ne yapsam

bal yaptınmı hamur kızartması akşam

salı akşam aldık hamur ama yemek var sahura yapalım dedi eşim
sonra sahurda rahatsızlandım yapamadım..
dün akşam iftarda dışardaydık olmadı..ama sahurda yaptım..formül şu çok yağ koyuyorsn ve çok kızınca hamurları atıyorsun..çok tutunca katı oluyo hemen sararınca çevir arkasını :)) kızgın ve bol yağda yumuşak oluyo..

bize bayram harçlığı veriyo patroncuk..azda olsaa....

size ne anlatçam balayından dönmüştük cuma günü..patron duymuş döndüğümüzü :)) eşimi aradı gel çalış dedi..yuh dedimmm bende...eşimde bal rahatsız gelemem dedi..hemde izin 1 haftacıktı..adamın alerjisi var iştee

böcüükk az da istemiioonn

50 lira verse razıyım kızz

haftalık alıom benn

meselahafta ortasında çıktık ya bayram iznine para verir ama bu haftalığın der harçlık sanmayalım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…