iii akşamlar çıkan hanımlarrrrrrr
salı akşam aldık hamur ama yemek var sahura yapalım dedi eşim
sonra sahurda rahatsızlandım yapamadım..
dün akşam iftarda dışardaydık olmadı..ama sahurda yaptım..formül şu çok yağ koyuyorsn ve çok kızınca hamurları atıyorsun..çok tutunca katı oluyo hemen sararınca çevir arkasını :)) kızgın ve bol yağda yumuşak oluyo..
bize bayram harçlığı veriyo patroncuk..azda olsaa....
size ne anlatçam balayından dönmüştük cuma günü..patron duymuş döndüğümüzü :)) eşimi aradı gel çalış dedi..yuh dedimmm bende...eşimde bal rahatsız gelemem dedi..hemde izin 1 haftacıktı..adamın alerjisi var iştee
komik bi anı daha :)))
gelin başım postişti benim...kuaför ertesi gün getirirsin demişti bizde tamam tatile giderken bırakırız yolumuzun üstü dedik..
sabah saat 9-10 gibi telefonum susmuyo...kuaför arıyo :)) açmadım sonra sinirlenmiş mesaj atmış..postiji hemen getirin diye :)) sonra cevap alamayınca bidaha aradı..en sonunda eşim açtı beni istemiş..eşimde banyoda şuan dedi..bozuldu sanırım bidaha sesleri çıkmadı..akşama doğru giderken bırakmak için gittik eşim iki laf etçekti..kuaför kapalıydı ama..bizde yanındaki markete bıraktık gittik
komik bi anı daha :)))
gelin başım postişti benim...kuaför ertesi gün getirirsin demişti bizde tamam tatile giderken bırakırız yolumuzun üstü dedik..
sabah saat 9-10 gibi telefonum susmuyo...kuaför arıyo :)) açmadım sonra sinirlenmiş mesaj atmış..postiji hemen getirin diye :)) sonra cevap alamayınca bidaha aradı..en sonunda eşim açtı beni istemiş..eşimde banyoda şuan dedi..bozuldu sanırım bidaha sesleri çıkmadı..akşama doğru giderken bırakmak için gittik eşim iki laf etçekti..kuaför kapalıydı ama..bizde yanındaki markete bıraktık gittik
gidem artık güzellerr
kayınvaldeciim ne yemek yaptı acep..
ayy dua edin de canımın sıkılacağı bişi olmasıınnn..
öptüüm siziiii
günaydın kızlarr....
ada elleirne sağlık canım... dolmayı kesinlikle düdüklüde yaaprım ben.....çalışınca pek vakit kalmıyor çünkü yemeğe:)
kızlar dün akşam yaptım kurabiyeyi, kakaolu krem şantiyle.. arkadaşıma giderken götürdüm.. herkes çok beğendi...
bende beğendim, ama bi kakaolu ıslak kurabiyenin yerini tutamaz bence:))
yapmayan kızlarada şöyle söyliyim, tahinli kurabiyenin, tahin dadı olmayanı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?