Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

burda herkesin evlilik izni 15 gün ama benim 1 haftaydı:)
balayından döndüm annem aradı işler çok kötüymüş kriz varmış moralleri bozuk git die
böle bişi yok işler kötü die işe geldim 1 hafta tatil yapıp

amann patron milleti iştee

benim pattroncuuk düğününün sabahına gelmiş işe sizz düşününn

komik bi anı daha :)))

gelin başım postişti benim...kuaför ertesi gün getirirsin demişti bizde tamam tatile giderken bırakırız yolumuzun üstü dedik..

sabah saat 9-10 gibi telefonum susmuyo...kuaför arıyo :)) açmadım sonra sinirlenmiş mesaj atmış..postiji hemen getirin diye :)) sonra cevap alamayınca bidaha aradı..en sonunda eşim açtı beni istemiş..eşimde banyoda şuan dedi..bozuldu sanırım bidaha sesleri çıkmadı..akşama doğru giderken bırakmak için gittik eşim iki laf etçekti..kuaför kapalıydı ama..bizde yanındaki markete bıraktık gittik

mesaj hala telefonumda duruyo..silmeye kıyamıyorum :)) okudukça o günü anıyorum gülüyorummm

Son düzenleme:

anaammm ne delü adammış sabahına aranır mı hiç iki tutam saç için :)))

sabh sabh yenı evlı adamı düğün ertesi aranırmı ya ayıp sanki kaçıo postışler

amann

bizim patron bayram ramazan haşlı nedir bilmez
kandılde bayramda çikolta vs.de yokk. hiç görmeidm yanı. arada bitanesi meyve sutlç fln alır diom içimden bunları alana kdr akndıl byrm bılındıe ama nerde =)

gidem artık güzellerr
kayınvaldeciim ne yemek yaptı acep..

ayy dua edin de canımın sıkılacağı bişi olmasıınnn..

öptüüm siziiii

gidem artık güzellerr
kayınvaldeciim ne yemek yaptı acep..

ayy dua edin de canımın sıkılacağı bişi olmasıınnn..

öptüüm siziiii

casprıırm inşlalh çok güzel geçer cnm yemeğiniz=) sen tatlı dilini guler yuzunu eksik etme herşey güzel olur inşallah cnm

hadı kzılar öpütm sizi bende kaçım 25dkkam kaldı çıkmak içinn

eve geldim
açtım topiği....dur dedim bir mutfağa bakam ne yapabilirim ona göre net.ten tarif neyim bakınıyım derken bir de baktım dolma yapıvermişim....
eeee ben bunun yanına ne yapsam ne gider....yayla çorbam var bu 3. günü yenir mi kızlar?????

balımmmmmmmm
pc.kilitlendi ne yaptıysam sayfa düzelmedi,o ara hala online görünüyordum sanırım ben işlem yapamıyordum ama....
o yüzden yazamadım bişeyler.....ondan sonrada eşim kalktı,kızkardeşim ve eşi geldi......az önce gittiler,kocem de işte,ben de tekrar deneyeyim bir dedim şimci pc açıldı da yazıyorum......

uyuyan tüm fıstıklar hepiciğinize tatlı rüyalar.....

günaydın kızlarr....
ada elleirne sağlık canım... dolmayı kesinlikle düdüklüde yaaprım ben.....çalışınca pek vakit kalmıyor çünkü yemeğe:)

kızlar dün akşam yaptım kurabiyeyi, kakaolu krem şantiyle.. arkadaşıma giderken götürdüm.. herkes çok beğendi...
bende beğendim, ama bi kakaolu ıslak kurabiyenin yerini tutamaz bence:))
yapmayan kızlarada şöyle söyliyim, tahinli kurabiyenin, tahin dadı olmayanı:))

günaydın herkese...

günaydınnn

casper naptı acep k valıdesıne yemeğe gtcektı

ada ellerıne sağlık cnm ben hiç yapmadım bıber dolması kırmızı bıberlerı yemıyok yeşil bıberlerınde dışını yemıyok
onun yerıne yaprak sarma pazı lahana ıdare edıyoruz

lame ellerıne sağlık
bende cok heveslendım amakrem şantı yokmuşdışarı cıkmaya üşendım bgun denıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…