ana dündü dünnnnnnnnn
ıkımızde unuttuk ama ben napcam akşama çemkırcem dıycem nıye unuttun ayuu ökuzz
çemkirme kızz... yazık.. bak sende unutmuşsun işte...
canım oda hatırlamadığıma şaşırdı... ben kendinde öyle bir uzaklaştırdınki nasıl hatırmalamzsın... numara yaptığımı düşünüyor adam hala... ama valla hatırlamıyorum yaaaakannehir
canım valla bir sürü şey yapmıştı ama ben ne yediysem onlarda aynısını yediler..... sempatiksalakcinni
ayyy inanmıyorum yaa... demekki bir eksiklik vardıki adam unutmuş
ayy bende sevemedim mantarı.... hiçbirşeyin içinde de istemiyorum... iğreniyorum yaaa senin gibi....
gurur duymasa gösterir mi bunların kocaarı hannibal mı kıssss:)))) ilerde morartmakla kalmaz canlı canlı yerler herhal:))allahım neler var yaaaaa....özgede gurur duyuyo belliki..
çemkirme kızz... yazık.. bak sende unutmuşsun işte...
canım oda hatırlamadığıma şaşırdı... beni kendinde öyle bir uzaklaştırdınki nasıl hatırmalamzsın diyorr... numara yaptığımı düşünüyor adam hala... ama valla hatırlamıyorum yaaaakannehir
canım valla bir sürü şey yapmıştı ama ben ne yediysem onlarda aynısını yediler..... sempatiksalakcinni
ayyy inanmıyorum yaa... demekki bir eksiklik vardıki adam unutmuş
ayy bende sevemedim mantarı.... hiçbirşeyin içinde de istemiyorum... iğreniyorum yaaa senin gibi....
kızlar yaa siz rüyanızda eşinizle tartıştığınızı falan görünce sabah soğuk davranıyor musunuz??
ayy eşimin bu huyu pek fenaa
dün gece ne gördüyse çok tartışmısız sabah 7 gibi uyanmş bana bakmş nefretle dönmüş arkasını yatmış
iyiki uyanmadn diyo yoksa kesin kavga ederdik dio çok etki altında kalıo çook
nurdan hızlı garuyum evelallah
her işim şipşak:jeyyar:
ayyy kızlar ben bunadım sanırsam....:)))
dün gece koçiş ilk geldiğinde bana bakmak için ben de git annenle otur biraz.. kadıncağız seni çok bekledi falan diyip göndermişim.. sonra uyumaya geldiğinde de sarılma demişim.... ama ben bunların hiçbirini hatırlamıyorummmm:sinifsinif:
ayy çok kötü hissediyorum kendimi yaaaa
kızlar yaa siz rüyanızda eşinizle tartıştığınızı falan görünce sabah soğuk davranıyor musunuz??
dün gece ne gördüyse çok tartışmısız sabah 7 gibi uyanmş bana bakmş nefretle dönmüş arkasını yatmış
dılek
yuhh nan bız öğle yemeğı yıycez
ayy bılın mı ben dün olan nışan yıldönumumuzu unuttum
koçişte unuttu ne etsem
dıomkı akşama çemkırem üste cıkam
nabersiniz kızlar dün misafirimi ağırladım kociş sabah 4 de geldi:sinifsinif: daha yeni uyandım sayılır kahvaltı yapcez sizden naber
sustum tmmeyvahedigeldismilegene nazar değcek bak konuş konuşP-tatlicadiarzu-
sende unutmusun nan çemkirme adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?