dün kociş senin aynalar nerde kaldı gelmedi hala deyince
aklıma geldi yine anacım bu aynalar neredeeeee
kızlar bu tahinli için ısrarla tavsiye ediyorum
yapın ya
yerken de beni anın :)))
anaaaam yağmur mu:)) ben camı açık bırakacaktım allahtan bırakmamışım
havalara güven olmuo ki yaf her yeri kapatıom ben akşam da hepsini birden açıyom camların :))))
pasaklımm ne desek uyuyo birbirine kız :))))
ama ben kafa deil koldan girişiyom delikafadulden
akşama kayınvalidemleri yemeğe çağırdımm
evettt ne yapsakk ne yapsakkcokacimcoook
hıhh :dilcikar: bizim tarifleri yabana atıyon yanii alsanaalsanasmile
adacmm görümcelerimden biri mutfakta harikalar yaratıyoo
ne zaman gitsem mutlaka pastalar börekler kekler tatlılar salatalarr
ayy akşam görümcecime mi gitsem arasam hatta kestaneli yaşpasta yapmştı geçen süper olmuştu ondan yap desem :))))
böcük sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama önce tavukları biraz sıvı yağ ile tencerede çeviriyorsun rengi değişene kadar
sonra biberleri ve soğanı ekleyip kapağını kapatıyorsun bi beş dakika böyle pişiyor
sonra domatesleri salçayı tuzunu biberini baharatlarını ekleyip şöyle bi çevirip kapağı kapatıyorsun
iyice suyunu çekene kadar pişiriyorsun
ben dün böyle yaptım
kızlar anlatayım da şoklara girin
Memlekette bir düğün olmuş, annemler erkek evinin yakını. Düğün devam ederken oğlanın babası kalkıyor yerel bir TV yekililerine teşekkür etmeye başlıyor hatta plaketleri var burada vermek istiyorum diyor bu olay bir 20 dk kadar devam ediyor.
Gelin ayağa kalkıyor ben düğünü terkediyorum bu saçmalık dursun diyor. Annesini çağrıyor taksi tut bana ben gidiyorum dior. Kavga ediyor herkesle bırakın bırakın diye bağırıyor damat ağlıyor. Kadın avukat baro başkanı filan orada o giriyor araya rezillik diz boyu.
Annemde diyor ki salon sizin tuttuğunuz düğün salonu aman dikkatli olun havası gerilimli :))))
pasaklı sardı tavuk sote seni cnm :))
kızlar anlatayım da şoklara girin
Memlekette bir düğün olmuş, annemler erkek evinin yakını. Düğün devam ederken oğlanın babası kalkıyor yerel bir TV yekililerine teşekkür etmeye başlıyor hatta plaketleri var burada vermek istiyorum diyor bu olay bir 20 dk kadar devam ediyor.
Gelin ayağa kalkıyor ben düğünü terkediyorum bu saçmalık dursun diyor. Annesini çağrıyor taksi tut bana ben gidiyorum dior. Kavga ediyor herkesle bırakın bırakın diye bağırıyor damat ağlıyor. Kadın avukat baro başkanı filan orada o giriyor araya rezillik diz boyu.
Annemde diyor ki salon sizin tuttuğunuz düğün salonu aman dikkatli olun havası gerilimli :))))
aynen
su eklemıon mu hiç
ben azcık eklıomda
bıde geç pişiyo yaa ben yaptığımda baya bekledık ölcektık açlıktanboshayallersmile
kızlar sabah uyandığımdan beri benim bacaklarım ve belim çok felaket ağrıyor yaa
sanki hastalanıcakmışım gibi ama çok feci
hastalanmama neredeyse 10 gün var daha ama yaa :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?