Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim duvarımda hiç bişi yok canım bitek onlar var bide salonumda bizim fotomuz var kocaman baska hiçbişiyim yok duvarda sevmiyorum öyle tablo fln puzzle yapmıstım onu oturma odama ascam çerçeveletmedim daa bak bu

ayy çok güzelmiş canım bu yaa.. ne kadar zamanda yaptın??

Gülsün naptın cnm kpss yi???

canım başvurmadım valla.... hiç isteğim yok......

anammm naptınız öyle oku oku anca yetiştim

gulsun ben de sokak lambası altında ki kedileri çok beğendim....

sağolun kızlar batmasa bide gözüm şiş duruyo sanki içinde sivilce var sıkasım geliyo sempatiksalakcinni

bende geceleri tıkırtı duymuyayımm hemen uyanıyorum, birde kocişimin horultusuna alışamadım daha neyse elimile dürtüyomm susuyo susmazsada aşkım nolur horlama diyorum biraz susuyo gene başlıyo akannehir

organikim geçmş olsnn
anamm horluyo mu poff zor bee

Allh beni ne etmeye....
bi firmayı aradım 5 senedir görüşürüz bu firmayla nilgün hanım diceme gülsün hanımı istedim :))
kızın adıda gelmedi aklıma sonra arıyım diye kapattım
gülsün aklımdasın kpss ni düşünüyodum offf rezil oldummm

taksım değil mı ora
evet canım
youu ben göremiyorummm resmii
canım sanırım engelli sende ama kar yagmıs taksim meydanı ortada kırmızı tramvay var
ayy çok güzelmiş canım bu yaa.. ne kadar zamanda yaptın??

1000 parca o 2 haftada fln yaptım aslında basına oturmadıgım gunlerde oldu yani toplasan hergun ugrastıgımı dusunsen 5 gunde fln şimdi bi tane daa begendim ama bu biraz zor yapcam çok istiyorum o zaman yatak odasındaki ortancaları kaldırıp bunu ascam

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama bugün katılamıyorum ben (

ayakta uyuyorum resmen,5 dk kafamı koyıyım masaya dedim öğlen hemen uyuyom,sesle uyandım..

bi nezlem eksikti yanii...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:)) eminim güzeldir canmm

sorma capserım yawww horluyo benim heriff

allah yardm etsn şekerimm

ayakta uyuyorum resmen,5 dk kafamı koyıyım masaya dedim öğlen hemen uyuyom,sesle uyandım..

canm izin alsan dinlensenn böyle temelli kötü olcann

geçmiş olsun cnm
nedmek bitanemmmm...
hepsine tek tek baktımm.
kı bakale seni kime benzetirler genelde??

sen söle kime benzettin herkes birine benzetioda bakalım aynımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…