benim duvarımda hiç bişi yok canım bitek onlar var bide salonumda bizim fotomuz var kocaman baska hiçbişiyim yok duvarda sevmiyorum öyle tablo fln puzzle yapmıstım onu oturma odama ascam çerçeveletmedim daa bak bu
Gülsün naptın cnm kpss yi???
hepimiz herifleri alıştırmışız desene.....
sağolun kızlar batmasa bide gözüm şiş duruyo sanki içinde sivilce var sıkasım geliyo sempatiksalakcinni
bende geceleri tıkırtı duymuyayımm hemen uyanıyorum, birde kocişimin horultusuna alışamadım daha neyse elimile dürtüyomm susuyo susmazsada aşkım nolur horlama diyorum biraz susuyo gene başlıyo akannehir
evet canımtaksım değil mı ora
canım sanırım engelli sende ama kar yagmıs taksim meydanı ortada kırmızı tramvay varyouu ben göremiyorummm resmii
ayy çok güzelmiş canım bu yaa.. ne kadar zamanda yaptın??
Allh beni ne etmeye....
bi firmayı aradım 5 senedir görüşürüz bu firmayla nilgün hanım diceme gülsün hanımı istedim :))
kızın adıda gelmedi aklıma sonra arıyım diye kapattım
gülsün aklımdasın kpss ni düşünüyodum offf rezil oldummm
ısoldemmmmm tesekkür ederim yorumların için:kedi:
sorma capserım yawww horluyo benim heriff
ama bugün katılamıyorum ben(
ayakta uyuyorum resmen,5 dk kafamı koyıyım masaya dedim öğlen hemen uyuyom,sesle uyandım..
bi nezlem eksikti yanii...
Allh beni ne etmeye....
bi firmayı aradım 5 senedir görüşürüz bu firmayla nilgün hanım diceme gülsün hanımı istedim :))
kızın adıda gelmedi aklıma sonra arıyım diye kapattım
gülsün aklımdasın kpss ni düşünüyodum offf rezil oldummm
evet canım
canım sanırım engelli sende ama kar yagmıs taksim meydanı ortada kırmızı tramvay var
1000 parca o 2 haftada fln yaptım aslında basına oturmadıgım gunlerde oldu yani toplasan hergun ugrastıgımı dusunsen 5 gunde fln şimdi bi tane daa begendim ama bu biraz zor yapcam çok istiyorum o zaman yatak odasındaki ortancaları kaldırıp bunu ascam
sorma capserım yawww horluyo benim heriff
ama bugün katılamıyorum ben(
ayakta uyuyorum resmen,5 dk kafamı koyıyım masaya dedim öğlen hemen uyuyom,sesle uyandım..
geçmiş olsun cnmama bugün katılamıyorum ben(
nedmek bitanemmmm...
hepsine tek tek baktımm.
kı bakale seni kime benzetirler genelde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?